FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 19 mar 2023, 12:29

Sve fini bosnjaci nikad pive popili nisu niti opsovali. 11 mjeseci se laje i loce i onda mjesec dana mumini. Licemjerni bosnjo. Neka pije ko hoce i kad hoce to je svacija stvar izbora. Glupost pravite od teme.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 19 mar 2023, 12:31

Alii je napisao/la:
19 mar 2023, 12:17
Najezim se kad cujem ove floskule "sigurno da nas ocekuje teska utakmica" protiv ekipe koja se raspada... ako je ova teska. onda je svaka teska jbg nemoj to ni spominjati, ne znam ni sto daju ove intervjue besmislene haha

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 mar 2023, 12:36

Duduk u New pazar
ISTINA ZA VEDRANA!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 mar 2023, 12:38

Ceka nas teska utakmica. Sve receno :) nije nama falilo realizacije nama je falilo kreacije pa tek onda realizacije.

Alo evropa 10 bodova. Ako je izborimo to ce morati da se zvijezde posloze. I mi jos neke kalkulacije furamo.
U prva 4 kola si mozda nesto mogao uraditi, sad vec vrlo tesko.

I mojne tih vjerskih tema, kad cujem kad neko kaze nemoj jesti poste ljudi. Pa jarane meni nikad to njje smetalo janje okreni ako hoces postis za sebe.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 mar 2023, 12:52

keli je napisao/la:
19 mar 2023, 12:29
Sve fini bosnjaci nikad pive popili nisu niti opsovali. 11 mjeseci se laje i loce i onda mjesec dana mumini. Licemjerni bosnjo. Neka pije ko hoce i kad hoce to je svacija stvar izbora. Glupost pravite od teme.
Branioce po sluzbenoj duznosti, zanemarimo vjeru i Ramazan, da li prilici direktorici jednog kluba onakva objava ?
Pa cak je i ina to skontala, pa kad se otrijeznila, obrisala. Ali eto, doso branioc da i to opravda !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 19 mar 2023, 13:05

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 mar 2023, 10:42
Da je dočekati sutrašnji dan i aBd zadnju utakmicu zalizanog na klupi FKS :pray:
Otkud info da mu je zadnja utakmica? Evo sad sam gledao podcast Mehe nigdje nista nije spomenuo da ima neki kontakt sa nama, niti bilo sta. Covjek samo govorio kako mu je bilo prije i da je nakon 1 poraza dobio nogu i to je to.

Stvarno pitam, otkud uopste info da ce nas preuzeti ili su to samo onako nagadjanja na forumu i neke licne zelje sto raja ima? Jer nije dobro bacati udice po forumu i onda kad se ispostavi da to nije tako i da nikada nije bilo kontakta sa njim pocne se pljuvat i mirvic i sve oko kluba.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 19 mar 2023, 13:10

NazorUso je napisao/la:
19 mar 2023, 12:52
keli je napisao/la:
Branioce po sluzbenoj duznosti, zanemarimo vjeru i Ramazan, da li prilici direktorici jednog kluba onakva objava ?
Pa cak je i ina to skontala, pa kad se otrijeznila, obrisala. Ali eto, doso branioc da i to opravda !!!
Ma ja prvi cugam i fol prestanem za ramazan a kad sam bio mladji pio sam i za ramazan. Ali znam covjeka koji je s nama cugao redovno i kad je poceo raditi u skoli sve obrisao slike sa fb gdje ima piva. Valjda ga stid djece i kolega. A Ayla je budaletina i nju nista nije stid i ne razmislja uopste glavom kad nesto uradi ili kaze

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 mar 2023, 13:18

Tatamata1946 je napisao/la:
19 mar 2023, 13:10
NazorUso je napisao/la:
keli je napisao/la:
Ma ja prvi cugam i fol prestanem za ramazan a kad sam bio mladji pio sam i za ramazan. Ali znam covjeka koji je s nama cugao redovno i kad je poceo raditi u skoli sve obrisao slike sa fb gdje ima piva. Valjda ga stid djece i kolega. A Ayla je budaletina i nju nista nije stid i ne razmislja uopste glavom kad nesto uradi ili kaze
To ti pricam. Ne prilici joj i tjt. Al eto nadju se ini da opravdaju svaki qrvin potez.
Vidis i taj haver ti skontao, ok jeste privatna stvar, ali necu da djeci i roditeljima dajem los primjer.
Imam druga, trener u skoli kosarke, a pusi lik. Odu na Bjelasnicu na kamp, 21 dan, nikad lik nije zapalio jer su djeca 0-24 s njima... Ali jok, daj da nasa qravela posta srorije k'o tinejdzerka kakva.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 19 mar 2023, 13:20

ubipara je napisao/la:
19 mar 2023, 13:05
Da je dočekati sutrašnji dan i aBd zadnju utakmicu zalizanog na klupi FKS :pray:
Otkud info da mu je zadnja utakmica? Evo sad sam gledao podcast Mehe nigdje nista nije spomenuo da ima neki kontakt sa nama, niti bilo sta. Covjek samo govorio kako mu je bilo prije i da je nakon 1 poraza dobio nogu i to je to.

Stvarno pitam, otkud uopste info da ce nas preuzeti ili su to samo onako nagadjanja na forumu i neke licne zelje sto raja ima? Jer nije dobro bacati udice po forumu i onda kad se ispostavi da to nije tako i da nikada nije bilo kontakta sa njim pocne se pljuvat i mirvic i sve oko kluba.
Izvini molim te jel se ne treba pljuvat i vrsit pritisak?

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 mar 2023, 13:20

Alii je napisao/la:
Nadam se da mu je sutrasnja utakmica ozbiljno zadnja na nasoj klupi,bez obzira na rezultat.Evropu smo izgubili,imenovati kako treba trenera da zavrsi ovu sezonu sa sto manje brukanja i dati mu podrsku za sljedecu sezonu,al citavu sezonu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2023, 13:21

Je li u srijedu potpisuje Meha ili u cetvrtak? :kafa:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 19 mar 2023, 13:27

NazorUso je napisao/la:
keli je napisao/la:
Ybt ajla ne branim nju nego opcenito govorim sta si se odmah primio garant si i sam takav

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 mar 2023, 13:30

keli je napisao/la:
19 mar 2023, 13:27
NazorUso je napisao/la:
keli je napisao/la:
Ybt ajla ne branim nju nego opcenito govorim sta si se odmah primio garant si i sam takav
:geek: :lolno:

Dobro neko rece, isti Omar Mjesecar !

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 19 mar 2023, 13:52

Treba ugasit klub sad kad se "vrati" Feđi u Pazaru i odu u Evropu a mi ostanemo na šestoj poziciji

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 19 mar 2023, 13:53

Budala je bilo, ima ih i biće. To je opštepoznata činjenica. Druga opštepoznata činjenica jest da ih nikada neće nestati. Eh, sad... Nikad mi neće biti jasno zašto se dijele budaline objave i onda se iste komentarišu?! Zar to ne znači da ste budalina publika i da dajete za pravo svemu što budala objavi?! Zapravo, budaline objave egzistiraju upravo zbog vas. Kakav se zaključak onda može izvući? Da ste isti, ili možda čak i gori od gorepomenute budale.
Religija je privatna stvar svakog pojedinca i nema joj mjesta na ovom pdf-u. Neko će reći; nema mjesta ni pivu! Tačno! Ali pivu postavljaju pojedinci, pa se prigodno zgražavaju.
Jednostavno, nemojte se baviti stvarima koje vas se ne tiču, niti nemojte postavljati stvari koje se drugih ne tiču.
Religija, alkohol, kladionica, yebavluci i sl. nisu tema ovog podforuma.
Sutra igra Sarajevo i to je jedino bitno. A to da li će se Mirvić i Ayla napiti, pa organizovati kakav swing-party, a onda zapostiti ramazan, ne treba nikoga interesovati.
Ja sam ovdje radi razmjene mišljenja i eventualno koje informacije, a možda i nekog inspirišem za ideju kako da unaprijedi klub sam po sebi.
Napravite temu bordo-mahala, pa tamo udrite o vjeri, alkoholu, čarapama, ramazanu, jaranima druge vjere, Mirvićevom hodu i štajaznam čemu sve ne.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 19 mar 2023, 13:58

VenamaHrabrih je napisao/la:
19 mar 2023, 13:53
Budala je bilo, ima ih i biće. To je opštepoznata činjenica. Druga opštepoznata činjenica jest da ih nikada neće nestati. Eh, sad... Nikad mi neće biti jasno zašto se dijele budaline objave i onda se iste komentarišu?! Zar to ne znači da ste budalina publika i da dajete za pravo svemu što budala objavi?! Zapravo, budaline objave egzistiraju upravo zbog vas. Kakav se zaključak onda može izvući? Da ste isti, ili možda čak i gori od gorepomenute budale.
Religija je privatna stvar svakog pojedinca i nema joj mjesta na ovom pdf-u. Neko će reći; nema mjesta ni pivu! Tačno! Ali pivu postavljaju pojedinci, pa se prigodno zgražavaju.
Jednostavno, nemojte se baviti stvarima koje vas se ne tiču, niti nemojte postavljati stvari koje se drugih ne tiču.
Religija, alkohol, kladionica, yebavluci i sl. nisu tema ovog podforuma.
Sutra igra Sarajevo i to je jedino bitno. A to da li će se Mirvić i Ayla napiti, pa organizovati kakav swing-party, a onda zapostiti ramazan, ne treba nikoga interesovati.
Ja sam ovdje radi razmjene mišljenja i eventualno koje informacije, a možda i nekog inspirišem za ideju kako da unaprijedi klub sam po sebi.
Napravite temu bordo-mahala, pa tamo udrite o vjeri, alkoholu, čarapama, ramazanu, jaranima druge vjere, Mirvićevom hodu i štajaznam čemu sve ne.
Sto gospodja ne otvori privatan profil samo za sebe i svoje drugove i porodice vec ovo objavljuje na biznis računu i srozava klub iz dana u dan?

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 19 mar 2023, 14:17

spezial je napisao/la:
19 mar 2023, 12:31
Alii je napisao/la:
Najezim se kad cujem ove floskule "sigurno da nas ocekuje teska utakmica" protiv ekipe koja se raspada... ako je ova teska. onda je svaka teska jbg nemoj to ni spominjati, ne znam ni sto daju ove intervjue besmislene haha
Gledao sam Posusje Listica tekmu i svidjelo mi se Posusje. Jako borbeni,rastrcani,motivisani. Grizu ,zalaganje na nivou. Dosta su nesretno i nezasluzeno izgubili,zasluzili su bar bod,nije ih Listica uopste nadigrala. Zato mislim da utakmica nece biti laka. nece se oni naguziti,borice se. Nemaju neki kvalitet ali su borbeni i treba im za opstanak.
Ova i slicne objave od Ajlah samo dokazuju da ona nema kapacitet za posao koji radi,da je zalutala tu. Da ,klub nema koncepcije djelovanja i rada. Neozbiljno. S vjerske strane - Znamo da je konzumacija alkohola 11 mjeseci a apsistencija 1 mjesec,neislamska,glupa i licemjerna ALI to je standard u Bosnjaka. Tako se kod nas radi i i zivi,to je nacin zivota u Bosnjaka. A sa obzirom da su 80-ak % navijaca Sarajeva Bosnjaci muslimani,to bi trebalo uzeti u obzir. Kad bi se o bilo cemu vodilo racuna. Ali radi se o privatizaciji kluba,podkapacitarnih individua.
Sa nevjerske strane za rukovodno lice jedne javne kompanije je isto tako takvo ponasanje neprihvatljivo. To su objave na nivou tinejdzera i to onih malo glupljih !!

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 19 mar 2023, 14:24

bordobijelisampion je napisao/la:
19 mar 2023, 13:20
ubipara je napisao/la:
19 mar 2023, 13:05

Izvini molim te jel se ne treba pljuvat i vrsit pritisak?
Ne treba ako se bacaju suplje po forumu kao provjerene neke informacije pa onda kad nema nista od toga onda se pljuje sve i svasta.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 19 mar 2023, 14:24

Antikloc je napisao/la:
19 mar 2023, 14:17
spezial je napisao/la:
19 mar 2023, 12:31
Alii je napisao/la:
Gledao sam Posusje Listica tekmu i svidjelo mi se Posusje. Jako borbeni,rastrcani,motivisani. Grizu ,zalaganje na nivou. Dosta su nesretno i nezasluzeno izgubili,zasluzili su bar bod,nije ih Listica uopste nadigrala. Zato mislim da utakmica nece biti laka. nece se oni naguziti,borice se. Nemaju neki kvalitet ali su borbeni i treba im za opstanak.
Ova i slicne objave od Ajlah samo dokazuju da ona nema kapacitet za posao koji radi,da je zalutala tu. Da ,klub nema koncepcije djelovanja i rada. Neozbiljno. S vjerske strane - Znamo da je konzumacija alkohola 11 mjeseci a apsistencija 1 mjesec,neislamska,glupa i licemjerna ALI to je standard u Bosnjaka. Tako se kod nas radi i i zivi,to je nacin zivota u Bosnjaka. A sa obzirom da su 80-ak % navijaca Sarajeva Bosnjaci muslimani,to bi trebalo uzeti u obzir. Kad bi se o bilo cemu vodilo racuna. Ali radi se o privatizaciji kluba,podkapacitarnih individua.
Sa nevjerske strane za rukovodno lice jedne javne kompanije je isto tako takvo ponasanje neprihvatljivo. To su objave na nivou tinejdzera i to onih malo glupljih !!
Za one kome je mrsko citati sve ovo.
Svaka cast treba napisati ovo.
Prevod: Mozzart
X2 na Posušje
Prevod normala:
Ima da nas Posušje pobjedi ili nekom srecom bod da uzmemo jer se bore i žele da pobjede i da završe los niz poraza
Od 18.2.2023

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Zeko87 i 27 gostiju.