FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ova gamad ako izbori Evropu, a mi ne, bit ce me veca sramota nego onih godina 2009-2013 kad su uzimali (kupovali) trofeje i rušili rekorde.
Sarajevo- Zeljeznicar 3:1 (Pramenkovic,Ploco,Nurkovic)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Realno meni nije jasan toliki pitarski hajc kad je ime trenera u pitanju. Druga je tema zašto smo nezadovoljni prvim porazom bilo kojeg trenera na našoj klupi.
Duša me boli kad vidim da ti Mulalić bježi 10 bodova, ŠB sa onakvom ekipom isto tako. Hajde Borac manje-više, imaju Savez iza leđa.
Idalje mislim da možemo preskočiti Velež i još jednu ekipu do kraja sezone.
Ljudi dragi odigrali smo 20 utakmica u gostima ove sezone, doveli autobus igrača na zimu, daj da se više spuste nosevi, pruži podrška ekipi kako dolikuje. Pritisnuti sve redom da se prva naredna domaća igra na Koševu, privesti sezonu kraju i konačno napraviti neki normalan ambijent kad je u pitanju naš klub.
Ovo ovako više ne ide.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Znam da ti imas dobre info zato sam te i citirao, naravno da ne bi bilo ozbiljno da govori na nekom podcastu da ce nas preuzeti i da je u kontaktu sa nama, nego mi je cudno da je u u kontaktu sa nama i da onako prica u podcastu, i da ste ga culi kako prica bilo bi vam jasno da nije u nikakvom kontaktu sa nama. Nadam se da grijesim i da ce zalizani biti bivsi vec sutra, ali tesko.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 mar 2023, 14:36Izvini, bez uvrede, ali bila istina ili ne, misliš da bi stvarno išta rekao na nekom podcastuubipara je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:05Otkud info da mu je zadnja utakmica? Evo sad sam gledao podcast Mehe nigdje nista nije spomenuo da ima neki kontakt sa nama, niti bilo sta. Covjek samo govorio kako mu je bilo prije i da je nakon 1 poraza dobio nogu i to je to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 mar 2023, 10:42Da je dočekati sutrašnji dan i aBd zadnju utakmicu zalizanog na klupi FKS![]()
Stvarno pitam, otkud uopste info da ce nas preuzeti ili su to samo onako nagadjanja na forumu i neke licne zelje sto raja ima? Jer nije dobro bacati udice po forumu i onda kad se ispostavi da to nije tako i da nikada nije bilo kontakta sa njim pocne se pljuvat i mirvic i sve oko kluba.?
Drugo, ja sam čuo da bi mogao doći, a ovdje su momci koji su do sad dobre info imali najavili dolazak Mehe ( @Hajdeee, @Madafaka.. )
Ljudi samo se bezveze nadate da ce Kodro potpisati,nije on lud da radi u nezdravoj sredini,prosli put ga otjerali ko psa i on da to proguta i da se vrati,radije ce voditi neke lijeve ekipe nego nama doci.
Mrtvi zeljo nam bjezi 10 bodova 

Pitar je najjači lik na svijetu, svaki post mu se na Zrinjski svodi, idi tamo i piši jarane.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto mi smo ko razigrani

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
0:1 na Pecari
Trenutno bjezimo Posušju 5 bodova ali ako nas sutra uzmu samo smo 2 boda od 7.mjesta.
Stvarno nova era
Sreca pa Siroki izjednaci
Stvarno nova era
Sreca pa Siroki izjednaci
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kad se sjetim kad smo pratili yebeni vels kazahstance i druge da vidimo hocemol biti nosioci u pretkolu lige prvaka
sad neke kombinacije za evropu tugo
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kakva crna europaBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 mar 2023, 18:26kad se sjetim kad smo pratili yebeni vels kazahstance i druge da vidimo hocemol biti nosioci u pretkolu lige prvaka
Nama opstanak visi
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kazem za forum i pisanjeBordoBBoja je napisao/la: ↑19 mar 2023, 18:28Kakva crna europaBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 mar 2023, 18:26kad se sjetim kad smo pratili yebeni vels kazahstance i druge da vidimo hocemol biti nosioci u pretkolu lige prvaka
Nama opstanak visi
to je zavrsena prica ni aylah u to ne vjeruje ni kad se napije