FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta rece onaj curguz posle tekme il kako se vec zove
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Odlicno drugo poluvrijeme.. Santos na spidu.. Kakva igracina, mada opasno me naljutio kod onog zutog.. Tuce ga je fino naruzio.. Santos nije bio ni svjestan da mu prijeti pauza..
Santos i Krpic odlicni.. Galic gluho bilo..
Pročepit će negdje.
Evo i Tuzla vodi, dobar vikend na pomolu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma šatrologija, čisti kartone pred Zrinjski itd…MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:44Odlicno drugo poluvrijeme.. Santos na spidu.. Kakva igracina, mada opasno me naljutio kod onog zutog.. Tuce ga je fino naruzio.. Santos nije bio ni svjestan da mu prijeti pauza..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Protiv Leotara nije ni malo manje bitna tekma.. Nemamo se sta cistiti..MrAlemKa je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:52Ma šatrologija, čisti kartone pred Zrinjski itd…MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:44Odlicno drugo poluvrijeme.. Santos na spidu.. Kakva igracina, mada opasno me naljutio kod onog zutog.. Tuce ga je fino naruzio.. Santos nije bio ni svjestan da mu prijeti pauza..
Pročepit će negdje.
Ma ponijelo ga i mene je naljutio,ovo je vjeorvatno prva tekma gdje su mu drugi igraci namjestali golove a da on ne treba sve sam...
Sa Drljom treba ozbiljno popričati,momak imaš brzinu,dribling i sve predispozicije za dobrog igrača ali si u glavi totalno tanak,koliko je situacija pred golom Sloge kod 1:0 unistio....
Nema niko nista protiv da probas sut ali ne znaci da svaku moras i da svaki put trebas driblati,igrati jednostavno je najteze ali i najljepse,prvi put danas odigra iz prve i upise asistenciju
Ara stariji,klada za ligu ali klasu pokazat nece ako ne da nikome lopte kao prvo poluvrijeme
Sa Drljom treba ozbiljno popričati,momak imaš brzinu,dribling i sve predispozicije za dobrog igrača ali si u glavi totalno tanak,koliko je situacija pred golom Sloge kod 1:0 unistio....
Nema niko nista protiv da probas sut ali ne znaci da svaku moras i da svaki put trebas driblati,igrati jednostavno je najteze ali i najljepse,prvi put danas odigra iz prve i upise asistenciju
Ara stariji,klada za ligu ali klasu pokazat nece ako ne da nikome lopte kao prvo poluvrijeme
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Odlazi Edise hahaha
Upravu si, i po meni su bitnije utakmice protiv slabijih nego ovih jačih. Al haj mu ga znaj, sumnjam da nije znao za treći kartonMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:54Protiv Leotara nije ni malo manje bitna tekma.. Nemamo se sta cistiti..MrAlemKa je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:52Ma šatrologija, čisti kartone pred Zrinjski itd…MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:44Odlicno drugo poluvrijeme.. Santos na spidu.. Kakva igracina, mada opasno me naljutio kod onog zutog.. Tuce ga je fino naruzio.. Santos nije bio ni svjestan da mu prijeti pauza..
-
- Kontakt:
Ocekujem bunker leotara
Ne trebamo previse srljati tamo
Vec lagano
Ne zurimo
Treba na zemlji da ostanemo i lagano to rijesimo
Ne trebamo previse srljati tamo
Vec lagano
Ne zurimo
Treba na zemlji da ostanemo i lagano to rijesimo
Ma mani se majstore Ploce, nije neki ekstra igrac niti je covjek. On je sa svojih 17 godina vec jednom presao od njih kod nas pa se vratio ponovo pitama. Nije ni prvi ni zadnji koji prelazi kod njih, a 95% ih je propalo, najzvucniji svakako “zvijezda prelaznog roka”. Promjene u OP svakako trebaju, ali ih ne treba usmjeravati u pravcu rezultata pojedinih kategorija nego promjene u vidu ponasanja trenera, njihovih edukacija, odgajanja djece u skladu sa filozofijom Zeljeznicar i slicne stvari.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:14Juniori izgubili 3-1 od Sarajeva
Sad su zadnji ja mislim
I to zabio nam ga Harun Ploco kojeg sam neki dan spominjao
Sad je pauza moramo se malo fokusirati na druge stvari
Osim prvog tima
Mi od Adzema nemamo kvalitetnog trenera u omladinskom pogonu i to je najveci problem. Treneri uopste nemaju zelju da se edukuju i napreduju, a njihovo trenutno znanje je ravno nuli.
Sto se tice utakmice, jedini minus zuti karton Santosa, al mozda bolje sad nego nekad poslije. Prvo poluvrijeme jako lose, nista ni sa cim i Sloga je bila puno bolja. Drugo poluvrijeme kao da izlazi druga ekipa. Samo sa onakvim pristupom mozemo sve dobiti.
Bilo je puno patnje, što se tiče igre, ali eto na proljeće 6 pobjeda, 1 remi i samo 1 poraz.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Preso kad je bio dijete 3 godine je kod nas bioMrkiMedo je napisao/la: ↑19 mar 2023, 18:01Ma mani se majstore Ploce, nije neki ekstra igrac niti je covjek. On je sa svojih 17 godina vec jednom presao od njih kod nas pa se vratio ponovo pitama. Nije ni prvi ni zadnji koji prelazi kod njih, a 95% ih je propalo, najzvucniji svakako “zvijezda prelaznog roka”. Promjene u OP svakako trebaju, ali ih ne treba usmjeravati u pravcu rezultata pojedinih kategorija nego promjene u vidu ponasanja trenera, njihovih edukacija, odgajanja djece u skladu sa filozofijom Zeljeznicar i slicne stvari.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:14Juniori izgubili 3-1 od Sarajeva
Sad su zadnji ja mislim
I to zabio nam ga Harun Ploco kojeg sam neki dan spominjao
Sad je pauza moramo se malo fokusirati na druge stvari
Osim prvog tima
Mi od Adzema nemamo kvalitetnog trenera u omladinskom pogonu i to je najveci problem. Treneri uopste nemaju zelju da se edukuju i napreduju, a njihovo trenutno znanje je ravno nuli.
Sto se tice utakmice, jedini minus zuti karton Santosa, al mozda bolje sad nego nekad poslije. Prvo poluvrijeme jako lose, nista ni sa cim i Sloga je bila puno bolja. Drugo poluvrijeme kao da izlazi druga ekipa. Samo sa onakvim pristupom mozemo sve dobiti.
17 godina ima
on je jos uvijek najbolji strijelac nasih juniora u19
A zadnje dvije tekme za Sarajevo je zabio 4 gola vise nego nasi juniori
Daleko su oni od nas po tom pitanju
Pogotvo ovaj kamp Butmir organzacijski su puno ispred
I dovode ljude koji znaju sta rade
Prodali su dva igraca direktno u ligu petice u zadnju godinu ipo, poljska prva liga, mls, turska prva
Ono sto smo mi nekad radili sad oni rade
To je problem i poenta price
A Ploco je primjer
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma da Tuzla bod izvuče super, da pobjedi još bolje jer bi već bili treći... Ali ima puno još da se igra.... Hajmoooo
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Svaka cast momci za drugo poluvrijeme ja sam prije utakmice rekao da cemo ih dobiti 3:0. Uglavnom je bilo tri razlike i ja zadovoljan. Al moze li mi iko objasniti zar moze neko ko bi trebao biti neutralan jer je na takvoj poziciji da prenosi utakmicu da svaku tekmu iritira svojim baljezganjem protiv Zelje. Ja razumijem da je on pitar al i Baho je takodje al u prenosu nikada nisi mogao primjetiti to i ako on to javno govori. Danas je toliko hvalio igrace Sloge kao da je svaki od njih Ronaldo, Messi dok preko jezika nemoze da prevali nista dobro za Santosa koji je prekucao tekmu…. Cestitke momcima jos jednom na odlicnom drugom poluvremenu i dobro odradjenom poslu u ovom dijelu prvenstva…..
Ma najbitnije je da su dokazali i sebi i nama da ipak mogu odigrat utakmicu, pa koliko ce to znat iskoristit i oni i strucni stab ne znam...
Kakva utakmica, od očaja do sjaja ... nakon dugo vremena osjećao sam se komforno u 90. minuti. Prvo poluvrijeme gluho bilo, Galić danas definitivno najlošiji. BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOOO ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! Sad se dobro odmorit i spremit za Leotar gdje možemo očekivati sve osim poštenog suđenja
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Navijaju protiv Želje ovi sto su se udružili radi sablje, jadni takvi
-
- Kontakt:
Ovako teren nije sjeban od one 4 godine pod opsadom.MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2023, 17:42Fakat lose izgledaju oni oziljci.. Nema ondje oporavka dok se ne zamijeni komplet trava na tim dijelovima.. Treba vidjeti sa Vicom jel sta ostalo..
![]()
Onaj ko je odgovoran za ovo ja bi mu licno ispostavio racun da stetu namiri. Pa bio to neko od nasih,ili od tih sto su cistili teren.
Idioti pleme im **** nesposobno.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, shminka, voltron30 i 45 gostiju.