Kup BiH 2022/2023
Re: Kup BiH 2022/2023
Činjenica je da je tribina bila prazna zbog vas, činjenica je da je grupa vaših navijača nakon finala nasrnula na naše navijače.
Još ste nam pokrali stvari u vozu...
Svaka čast normalnom stanovništvu, ali ovo ostalo je dno dna.
Nikad više u Zenicu ni kad repka igra ni klub.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Cinjenica je da ste oko stadiona okupirali kafice i da su vas svi doceka kako treba. Cinjenica da mi nismo uzrok zatvaranja tribine, cinjenica je isto da vas par kmeci i laze evo sad ce godina, a ustvari niste ni bili na toj utakmici.Ado1922 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:37Činjenica je da je tribina bila prazna zbog vas, činjenica je da je grupa vaših navijača nakon finala nasrnula na naše navijače.
Takvi kao ti slobodno nek nas zaobidju i nikad ne dodju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kada je izvlačenje kupa?
Polufinalni parovi biće poznati nakon izvlačenja žrijeba, a isti će biti održan 23. marta u prostorijama Fudbalskog saveza BiH.
Polufinalni mečevi će, baš kao i četvrtfinalni, biti odigrani u formatu od dvije utakmice. Prve su na rasporedu 5. aprila, a revanši 14 dana kasnije, odnosno 19. aprila.
Finale Kupa BiH igra se 17. maja.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ima li ko insajdersku neku gdje bi se moglo igrati finale ili od čega zavisi eventualno domaćinstvo? Možda u zavisnosti od finalista?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Javi ekipi iz Carpe Diem-a da ohlade pive, stizemo ponovo 17.05. abdredbull93 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:43Cinjenica je da ste oko stadiona okupirali kafice i da su vas svi doceka kako treba. Cinjenica da mi nismo uzrok zatvaranja tribine, cinjenica je isto da vas par kmeci i laze evo sad ce godina, a ustvari niste ni bili na toj utakmici.Ado1922 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:37Činjenica je da je tribina bila prazna zbog vas, činjenica je da je grupa vaših navijača nakon finala nasrnula na naše navijače.
Takvi kao ti slobodno nek nas zaobidju i nikad ne dodju.

Kosevokolezeljovac je napisao/la: ↑20 mar 2023, 17:37Ima li ko insajdersku neku gdje bi se moglo igrati finale ili od čega zavisi eventualno domaćinstvo? Možda u zavisnosti od finalista?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Kada će se znati gdje se igra finale kupa jel sad u u cetvrtak na izvlacenju polufinala
Čekaju se imena finalista pa će odlučiti.mirza12345 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 00:50Kada će se znati gdje se igra finale kupa jel sad u u cetvrtak na izvlacenju polufinala
Ako Tuzla vs svinjski igrali onda će igrati u kampu fudbalske reprezentacije BiH
Velež - Željo ,Koševo
Velež -svinjski, Grbavica (njima zapad nama ostalo)
Itd
Željo -Tuzla B. polje
Željo - svinje - B. polje
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
U koliko je sati zdrijeb u cetvrtak
-
- Kontakt:
Zeljeznicar-Velez
Zrinjski-Tuzla City

Zrinjski-Tuzla City

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trebate biti ponosni sto ste uopste igrali na Bp, na najboljem stadionu u BiH. Igrali ste na pijaci i pašnjaku do prije 2-3 godine, tako da. A na jugu ce biti tako, dok je Robije, i ako se bude igralo finale u Zenici ponovo ( mada mene zaboli k gdje ce se igrati), uvijek ce biti zatvorena južna tribina . Lp.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 23 mar 2023, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Parovi će biti Zrinjski - Željo, Tuzla City - Velež.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Kuglice se sad hlade/griju 

-
- Kontakt:
Vel-Zeljo
TC-zrinski
TC-zrinski
Najbolji stadion ali u k.u.rcu.RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 mar 2023, 10:46Trebate biti ponosni sto ste uopste igrali na Bp, na najboljem stadionu u BiH. Igrali ste na pijaci i pašnjaku do prije 2-3 godine, tako da. A na jugu ce biti tako, dok je Robije, i ako se bude igralo finale u Zenici ponovo ( mada mene zaboli k gdje ce se igrati), uvijek ce biti zatvorena južna tribina . Lp.
Grbavica je bolji stadion
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921, Paromlinac i 11 gostiju.