Obojica ste u pravu, realno.FKBilder je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:51Kada ti ne opucas u okvir gola za 90 minuta nemamo mi o cemu pricati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:33Ovo je preofirno kako se nekima pakuje druga liga. Cigani raspali
Svaka cast svima, ali mi smo ocajna ekipa i ako ispadnemo nije nezasluzeno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Užasno suđenje koje nikome ne ide u prilog, a znalo se unaprijed da će biti tako. Mentalitet patuljka, džaba tereni džaba sve, nikad nećemo napraviti iskorak u ovoj žabokrečini od lige.
Velež očajan, Sloboda užasna sa valjanjem i odugovlačenjem.
Velež očajan, Sloboda užasna sa valjanjem i odugovlačenjem.
-
- Kontakt:
Mi jesmo losi, al nista drugo i ne mozes. Ovaj cigan ne da da predjemo centar. Brata on sebi napravioakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:49Upalio utakmicu prije 15 minuta, od toga 12 minuta gledam valjanje igraca Slobode
Volim tebe, više od sebe
- akisarajevo92
- Kontakt:
zelim vam opstanak, Leotar i Sloga da ispadnu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:53Mi jesmo losi, al nista drugo i ne mozes. Ovaj cigan ne da da predjemo centar. Brata on sebi napravioakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:49Upalio utakmicu prije 15 minuta, od toga 12 minuta gledam valjanje igraca Slobode
Don't believe the hype.
Očito je da sudi na x
bravo Tuzlaci, danas ste mnogo pomogli Želji, a i Željo je pomogao vama, puno sreće u nastavku sezone i nadam se da će te i jedni i drugi izboriti opstanak
- kolezeljovac
- Kontakt:
Top odmakli smo se i Veležu na 5 bodova, a ŠB nam bježi bod.... U narednom kolu prelazimo na 3. poziciju aBd

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Antipolitika3
- Kontakt:
7 - 28 me prekrsaji.
Napokon skontali da im je Vico davno izgubljeni brat

Napokon skontali da im je Vico davno izgubljeni brat

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ovdje da si pokušao igrati samo bi izgubio. Kazlagic poslan po zadatku! Ko god podržava ovakvo sudjenje zelim mu isto ako ne i gore!Sky9 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:52Obojica ste u pravu, realno.FKBilder je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:51Kada ti ne opucas u okvir gola za 90 minuta nemamo mi o cemu pricati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:33Ovo je preofirno kako se nekima pakuje druga liga. Cigani raspali
Svaka cast svima, ali mi smo ocajna ekipa i ako ispadnemo nije nezasluzeno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mi ne znamo ni pokušati moj samire.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne budi smješan, ako je ovo sudjenje na X, onda je isto bilo sudjenje Gigovica u Trebinju , Leotar - Igman na X
- OldFashioned
- Kontakt:
Prvi pravi kiks Nedima na klupi, jalova utakmica bez previše izrazitih prilika, totalno sam razočaran nastupom.
BTW: Kazlagiću će kad-tad neko oduzeti život.
BTW: Kazlagiću će kad-tad neko oduzeti život.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nego, sta posteni, ma preposteni, kazu na ovo sudjenje?
Jel bilo potrebe da pokušamo? Odigraš napad lik napravi očiti faul on ne svira. Jedini način da se uzme bod ovdje je bio ovaj!!
Kazlagić je toliko uništio Slobodu suđenjem da im je napravio uslugu. Velež loše igra protiv bunker ekipa, da je Slobodi dopušteno da igra možda bi zabili nešto a ovako da se igralo još 90 ne bi ga dali
Ovo sudjenje nije sigurno po njihovom nalogu, kao što je to radila vaša uprava na celu da Ibrakovicem i Dinom..BordoBBoja je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:00Nego, sta posteni, ma preposteni, kazu na ovo sudjenje?
-
- Kontakt:
Ne sudi se za Velez, sudi se protiv Slobode. 0:0 najrealniji rezultat. Sreca nasi ne znaju pasti u 16, sramota bi bila.BordoBBoja je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:00Nego, sta posteni, ma preposteni, kazu na ovo sudjenje?
-
- Kontakt:
Mene stid majke mi.
Kako je lik navlacio (i to Velezu wtf), ne mogu da vjerujem. Pola faulova nije bilo, zuti kartoni Boze sacuvaj.. i cudimo se sto ne mozemo iskorak napravit, s ovakvim likovima i savezom nikad.
Koliko nismo navikli da nam sudija nateze, niko u 16m da padne, simulira, svirao bi lik 100% penal. Velez los bez glavnih igraca, Sloboda ocajna
Kako je lik navlacio (i to Velezu wtf), ne mogu da vjerujem. Pola faulova nije bilo, zuti kartoni Boze sacuvaj.. i cudimo se sto ne mozemo iskorak napravit, s ovakvim likovima i savezom nikad.
Koliko nismo navikli da nam sudija nateze, niko u 16m da padne, simulira, svirao bi lik 100% penal. Velez los bez glavnih igraca, Sloboda ocajna
On da je sudio da Velež dobije, Velež bi dobio, pokrao bi vas brutalno, bio bi penal, gol iz ofsajda, crveni kartoni...frajer krade brutalno kada mu se naredi. Ovako Sloboda ostaje u krugu sa Slogom i Leotarom, a Velež ne prilazi Borcu, idealno i to je i bio plan.
-5 za Sarajevom, koji je kandidat za titulu

Trenutno korisnika/ca: laszlo, Lekqqq1921, TylerBurey i 35 gostiju.