FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I listica ce ovo preokrenuti. Samo naši baletani čim prime gol noge im se oduzmu, ne naprave normalne akcije do kraja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Od početka našeg pada, a to je proljece 2021, Zrinjski se sa normalnim trenerom uzdigao i za nekoliko mjeseci ih NATO nece moci spriječiti da uđu u grupnu fazu Konfsrencijske lige.BegovicRamiz je napisao/la: ↑19 mar 2023, 18:26kad se sjetim kad smo pratili yebeni vels kazahstance i druge da vidimo hocemol biti nosioci u pretkolu lige prvaka
sad neke kombinacije za evropu tugo
-
- Kontakt:
Sad samo kombinacije sa MozzartBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 mar 2023, 18:26kad se sjetim kad smo pratili yebeni vels kazahstance i druge da vidimo hocemol biti nosioci u pretkolu lige prvaka
sad neke kombinacije za evropu tugo

Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.
Kodri ne trebaju pare. Pun je k'o brod,sto od igranja fudbala,sto od trgovine s nekretninama. Treba mu neki dobar klub ,koji ce mu pomoci da ozivi svoju mrtvu i neuspjesnu trenersku karijeru.
Mislim ,da se s nama nece usreciti,nismo mi pravi poligon za njegove ciljeve. A necemo se ni mi usreciti,jer je rijec o dokazanom trenerskom antitalentu.
Ako cemo ozbiljno uzeti pricu koju slusamo 10 godina od 'investitora' a sad i od Mirvaha,mi zelimo biti dominantni u BiH,igrati grupe,biti top klub na nivou Ex Yu a za takve ciljeve Kodro nije trenerski nivo. Daleko,daleko ispod toga. No,njima nije vjerovati ionako. Uzivajmo u Mirvahovom cirkusu ! Krece novi krug,novo ludilo !!
Koji trener je za nas? Ko bi mogao da nas vrati na put slave i osvajanja trofeja?Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:41Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.
Kodri ne trebaju pare. Pun je k'o brod,sto od igranja fudbala,sto od trgovine s nekretninama. Treba mu neki dobar klub ,koji ce mu pomoci da ozivi svoju mrtvu i neuspjesnu trenersku karijeru.
Mislim ,da se s nama nece usreciti,nismo mi pravi poligon za njegove ciljeve. A necemo se ni mi usreciti,jer je rijec o dokazanom trenerskom antitalentu.
Ako cemo ozbiljno uzeti pricu koju slusamo 10 godina od 'investitora' a sad i od Mirvaha,mi zelimo biti dominantni u BiH,igrati grupe,biti top klub na nivou Ex Yu a za takve ciljeve Kodro nije trenerski nivo. Daleko,daleko ispod toga. No,njima nije vjerovati ionako. Uzivajmo u Mirvahovom cirkusu ! Krece novi krug,novo ludilo !!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- napoleon72
- Kontakt:
Pusti ba, ovaj lik tvrdi da igraci treba da imaju lagane treninge i poslije tekme da idu na pivu, kaze da je disciplina za budale. Sta imas s njim raspravljat o fudbalu i trenerima?Benkara21 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:43Koji trener je za nas? Ko bi mogao da nas vrati na put slave i osvajanja trofeja?Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:41Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Buco legendo naša, izdržite još drugo poluvrijeme 

Ograničen si ko balkonAntikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:41Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.
ISTINA ZA VEDRANA!
- Osttribine
- Kontakt:
Postujem Mehu fkt kao veliko fudbalsko ime iz BiH, ali je lik kao trener tanak, kao i ostali ovi nasi "ino treneri" tipa Susic, Bazdarevic, Hadzibegic, mada za njega oni imaju i zavidne trenerske karijere, to je činjenica pa bilo kome pravo ili ne. Slazem se takodje da MIrza nije ni trebao da sjedne na trenersku klupu naseg kluba, a kamo li da nas i dalje vodi, ali ljudi dragi odvadite fkt, toliki se hajp oko Kodre pravi da ce mnogi ocekivati sve pobjede do kraja jer ono kao on ima carobni stapic ili sta. Pisu o njemu i njegovom periodu kod nas od prije 8 godina tolike hvalospjeve da je vala sudeci po tim postovima sad hladno trebao raditi u Bundesligi, a lik poslije nas vodio samo dva kluba iz druge Švicarske lige. I niko za njim zalio nije te 2015.e kad mu je titula pocela kliziti iz ruku sa nikad skupljim FK Sarajevo u ovoj ligi. Nemam svog favorita za trenera odmah da kazem, nije nikakvo "pljuvanje" po Mehi iz tog razloga, ako i dodje neka mu je sretno, samo iznosim cinjenice.Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:41Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.
-
- Kontakt:
Ako ne znate za Kodru nemojte pisati.I ja sam prije par dana napisao da nema nista od toga jer su to tad bile samo spekulacije i tako mi se cinilo,ali ako 3-4 vrlo pouzdana momka pisu da ja zavrsen treba sacekati.Ne vjerujem da trolaju.Vidjet cemo sve sutra,ako masnokosi podnese ostavku poslije utakmice pred kamerama to je to,ako ne bude nista bit ce da su bile suplje samo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Treba trenera ostaviti duži period, isto to važi i za igrače, tek onda će rezultati doći. Ovo non stop mijenjanje ničemu ne vodi.Osttribine je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:07Postujem Mehu fkt kao veliko fudbalsko ime iz BiH, ali je lik kao trener tanak, kao i ostali ovi nasi "ino treneri" tipa Susic, Bazdarevic, Hadzibegic, mada za njega oni imaju i zavidne trenerske karijere, to je činjenica pa bilo kome pravo ili ne. Slazem se takodje da MIrza nije ni trebao da sjedne na trenersku klupu naseg kluba, a kamo li da nas i dalje vodi, ali ljudi dragi odvadite fkt, toliki se hajp oko Kodre pravi da ce mnogi ocekivati sve pobjede do kraja jer ono kao on ima carobni stapic ili sta. Pisu o njemu i njegovom periodu kod nas od prije 8 godina tolike hvalospjeve da je vala sudeci po tim postovima sad hladno trebao raditi u Bundesligi, a lik poslije nas vodio samo dva kluba iz druge Švicarske lige. I niko za njim zalio nije te 2015.e kad mu je titula pocela kliziti iz ruku sa nikad skupljim FK Sarajevo u ovoj ligi. Nemam svog favorita za trenera odmah da kazem, nije nikakvo "pljuvanje" po Mehi iz tog razloga, ako i dodje neka mu je sretno, samo iznosim cinjenice.Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:41Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.
-
- Kontakt:
Sta se palite na ovog retarda? Trpe ga ovdje,pojma nemam zasto,lik je vanago rijetko vidjeno,od kad se registrovao nikad nista bukvalno nije pozitivno napisao,ne mislim samo na nas klub vec za igrace,cistacicu,domara,bolesnik svoje vrste,plava izdrkotinaBenkara21 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:43Koji trener je za nas? Ko bi mogao da nas vrati na put slave i osvajanja trofeja?Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:41Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.
Kako ce cirevi da pucaju pojedinim aylinim pudlicama...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa valjda ako imas plan razvoja. Ako10 godina dajes obecanja navijacima . Ako ti je u planu -dominacija u BiH,grupe,top ex yu,onda naravno trebas trenera tog renomea. Trenera koji hladno moze raditi u 15-20 najjacih ex yu i regionalnih klubova !! Nize ne bi trebalo,nije logicno. Ako cemo konkretno o imenima,recimo donji prag su Petev i Prosinecki . S njima ocito da je bilo kontakta. No,vjerovatno su bili bezobrazni,pa su htjeli i da rade a uz to i platu. A to kod naseg Mirvaha nemaBenkara21 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:43Koji trener je za nas? Ko bi mogao da nas vrati na put slave i osvajanja trofeja?Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:41Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.

Recimo dobro ime je Jakirevic. Ako zelis grupe a ne mozes priustiti trenera kao Rijeka,bolje promijeni djelatnost. Presaltaj se na uzgoj paprika,recimo.
Inace ,Jakirevic je dobar primjer inace,kakav trener ti treba. Treba trener ,koji negdje razvaljuje rezultatima i onda ga platis vise od tog kluba i dovedes ga da razvaljuje kod tebe. Takvi se treneri ganjaju a ne raja sa biroa poput Varesanovica i Kodre !!
Sutra pobjedu moramo izmisliti i poroditi.
- Osttribine
- Kontakt:
Pa eto da uzmemo u obzir i to da smo mi sa njim mozda bili nestrpljivi, eto u drugoj švicarskoj ligi su mu dali šansu, jedne je vodio 42 meca, a druge 76, pa se ni tamo nije proslavio. Naravno da cu bilo koga podrzati kao trenera umjesto Mirze jer to automatski znaci i povratak Hz, bez jedinstva navijaca, igraca i Uprave nema ni rezultata. Hocu samo da kazem ne ocekujte ni od Mehe cuda kao sto niste trebali ocekivati od nekakvog Renana i Keyremeha, bilo ih je ovde koji su ocekivali 10 od 12 bodova minimum iz prve 4 ove utakmice, a ja najavljivao 5, pa vidi ko je bio u pravu tj blizi.fks74 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:17Treba trenera ostaviti duži period, isto to važi i za igrače, tek onda će rezultati doći. Ovo non stop mijenjanje ničemu ne vodi.Osttribine je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:07Postujem Mehu fkt kao veliko fudbalsko ime iz BiH, ali je lik kao trener tanak, kao i ostali ovi nasi "ino treneri" tipa Susic, Bazdarevic, Hadzibegic, mada za njega oni imaju i zavidne trenerske karijere, to je činjenica pa bilo kome pravo ili ne. Slazem se takodje da MIrza nije ni trebao da sjedne na trenersku klupu naseg kluba, a kamo li da nas i dalje vodi, ali ljudi dragi odvadite fkt, toliki se hajp oko Kodre pravi da ce mnogi ocekivati sve pobjede do kraja jer ono kao on ima carobni stapic ili sta. Pisu o njemu i njegovom periodu kod nas od prije 8 godina tolike hvalospjeve da je vala sudeci po tim postovima sad hladno trebao raditi u Bundesligi, a lik poslije nas vodio samo dva kluba iz druge Švicarske lige. I niko za njim zalio nije te 2015.e kad mu je titula pocela kliziti iz ruku sa nikad skupljim FK Sarajevo u ovoj ligi. Nemam svog favorita za trenera odmah da kazem, nije nikakvo "pljuvanje" po Mehi iz tog razloga, ako i dodje neka mu je sretno, samo iznosim cinjenice.Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:41
Tesko je naci toliko lijevu ekipu,koliko je on lijevi trener. Covjek ima samo neuspjehe u svojoj karijeri. Prije pola godine je otjeran iz svicarske druge lige,gdje je imao blago receno grozne rezultate.
Kako god da je sutra pobijediti Posusje pa haman uci u "mirnu luku" da se ne brukamo i ne dolazimo u neke situacije u kojima nikad poslije rata nismo bili tj da uopste pricamo o opstanku.
Ne mora biti Meho, on i onako neće doći. Eto vidi uhljupa Mulalića, dvije sezone je tu i ima ekipu na okupu isto dvije sezone i provlači se sa ekipom koju guraju 3 igrača.Osttribine je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:57Pa eto da uzmemo u obzir i to da smo mi sa njim mozda bili nestrpljivi, eto u drugoj švicarskoj ligi su mu dali šansu, jedne je vodio 42 meca, a druge 76, pa se ni tamo nije proslavio. Naravno da cu bilo koga podrzati kao trenera umjesto Mirze jer to automatski znaci i povratak Hz, bez jedinstva navijaca, igraca i Uprave nema ni rezultata. Hocu samo da kazem ne ocekujte ni od Mehe cuda kao sto niste trebali ocekivati od nekakvog Renana i Keyremeha, bilo ih je ovde koji su ocekivali 10 od 12 bodova minimum iz prve 4 ove utakmice, a ja najavljivao 5, pa vidi ko je bio u pravu tj blizi.fks74 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:17Treba trenera ostaviti duži period, isto to važi i za igrače, tek onda će rezultati doći. Ovo non stop mijenjanje ničemu ne vodi.Osttribine je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:07
Postujem Mehu fkt kao veliko fudbalsko ime iz BiH, ali je lik kao trener tanak, kao i ostali ovi nasi "ino treneri" tipa Susic, Bazdarevic, Hadzibegic, mada za njega oni imaju i zavidne trenerske karijere, to je činjenica pa bilo kome pravo ili ne. Slazem se takodje da MIrza nije ni trebao da sjedne na trenersku klupu naseg kluba, a kamo li da nas i dalje vodi, ali ljudi dragi odvadite fkt, toliki se hajp oko Kodre pravi da ce mnogi ocekivati sve pobjede do kraja jer ono kao on ima carobni stapic ili sta. Pisu o njemu i njegovom periodu kod nas od prije 8 godina tolike hvalospjeve da je vala sudeci po tim postovima sad hladno trebao raditi u Bundesligi, a lik poslije nas vodio samo dva kluba iz druge Švicarske lige. I niko za njim zalio nije te 2015.e kad mu je titula pocela kliziti iz ruku sa nikad skupljim FK Sarajevo u ovoj ligi. Nemam svog favorita za trenera odmah da kazem, nije nikakvo "pljuvanje" po Mehi iz tog razloga, ako i dodje neka mu je sretno, samo iznosim cinjenice.
Kako god da je sutra pobijediti Posusje pa haman uci u "mirnu luku" da se ne brukamo i ne dolazimo u neke situacije u kojima nikad poslije rata nismo bili tj da uopste pricamo o opstanku.
-
- Kontakt:
Bar u nasoj ligi nije toliko bitno jel neko bio odlican ili truba u inostranstvu.
Tako i za Kodru. Ako je on taj izbor, treba se stati iza njega.
Tako i za Kodru. Ako je on taj izbor, treba se stati iza njega.
- Osttribine
- Kontakt:
Hajde na stranu nas klub i nasa situacija, ali sta je sa tobom i Zeljom jer vidim da nema dana da ih nesta ne komentarsises ili uporedjujes sa nama i nasom situacijom, moze se za FK Sarajevo navijati i bez da se stalno bavis drugim sarajevskim premijerligasem vjeruj mifks74 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:02Ne mora biti Meho, on i onako neće doći. Eto vidi uhljupa Mulalića, dvije sezone je tu i ima ekipu na okupu isto dvije sezone i provlači se sa ekipom koju guraju 3 igrača.Osttribine je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:57Pa eto da uzmemo u obzir i to da smo mi sa njim mozda bili nestrpljivi, eto u drugoj švicarskoj ligi su mu dali šansu, jedne je vodio 42 meca, a druge 76, pa se ni tamo nije proslavio. Naravno da cu bilo koga podrzati kao trenera umjesto Mirze jer to automatski znaci i povratak Hz, bez jedinstva navijaca, igraca i Uprave nema ni rezultata. Hocu samo da kazem ne ocekujte ni od Mehe cuda kao sto niste trebali ocekivati od nekakvog Renana i Keyremeha, bilo ih je ovde koji su ocekivali 10 od 12 bodova minimum iz prve 4 ove utakmice, a ja najavljivao 5, pa vidi ko je bio u pravu tj blizi.

-
- Kontakt:
Ovaj poraz od Veleza baš veliki kiks, da se to dobilo moglo se vec sutra biti 4-5 bodova od europe.