FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Na koga sumnjate da je krtica?
Netko od kapetana.
Kad Nagelsmann donese LP u Bayernu vrijedit će više nego Guardioline 3 Bundeslige
A ako ne donese a pritom izgubi I BL isto cee biti dobro.
Sreca pa sam gledao F1,,prebaci na minuta I uhvatio kadar kako Nagelsman gricka nokte ,bilo mi dovoljno,I odmah se vratio slikom u s.arabiju.
VOLIM BAYERN
Zubalo ako izgubi BL, od Berlina i raspalog dortmunda,treba ga objesit u sred Minhena.
Mada ovdje ima jako uporiste, koji mu lizu chmar unatoc blamazama.
Mada ovdje ima jako uporiste, koji mu lizu chmar unatoc blamazama.
Ne znam do kad vi planirate ovaj niz osvajanja BL? Još 15-20 godina ne kontam?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlicno pitanje!
Vjerujem da su svi svjesni cinjenice da ce dominacija kad tad biti prekinuta i mnogi se ne bi bunili da to bude ove sezone jer samar mora nekada doci ali sam siguran da vecinu hebe cinjenica sto bi prvak mogao biti Dortmund.

Mene sto se tice, bolje Dortmund nego Berlin ili Leipzig jer je evidentno da mi samo u njima mozemo imati konkurenta koji ce nas gurati naprijed.
Ova ekipa ima problem sa mentalitetom, zasicenosti, karakterom.
Liga prvaka je pokazala drugo lice ovih momaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako Dortmund nekim čudom skupi između 75 i 80b do kraja ne bi mi bilo žao da uzmu, jer su Wolf i Stuttgart uzimali titule sa 70b
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mislim da ipak osvajamo BL da ce biti neka lagana pobjeda 1.4 protiv Bvb i opet svi mi mirni. Evo i Haso se buni nakon utakmice da ovo nije pravi Bayo bez motivacije igraca i želje za pobjedom dakle bit ce opet sastanaka i galame u svlačionici. Jedino pitanje pravo je sta ce biti u Mancesteru da li ce motivacija biti kao i protiv Psga
Pa mnogi od njih i prate zadnjih 10ak godina i eto ti objašnjenja.
Em su djeca, em ih ovi "nezasićeni " furaju i onda naoštre pero.
Gori su ovi što se sjećaju '99 i svih onih godina poslije i onda kukaju na ovu sezonu kao da je propast svijeta izgubiti neč u Bundesligi.
Nek laprdaju, imaju pravo.
I laicima je jasno gdje su želje i na što se puca. Za sada to djeluje kao simfonijski orkestar. Put do vrha i titule je ovaj put pogotovo težak. Ispadanje iz ovog takmicenja će biti razočarenje. Iako se zna kako je to teško osvojiti i kako se sve mora poklopiti.
Gubitak Bundeslige neće ostaviti pretjerano gorak ukus ako se zauzvrat ovo drugo osvoji.
Imamo razloga pratiti i vidjeti kako će to sve ispasti. Ne treba ići iz krajnosti u krajnost. Niti previše kukati, niti se radovati i bahatiti prije konačnog cilja.
Vom Jäger zum Gejagten
Mislim da cemo mi tek u Cityu imat pravog protivnika sto se tice CL, a Dortmundovi ce se nafurat da iskoriste priliku da osvoje titulu nakon 10 godina.
Da me neko ne shvati krivo nisu Barcelona, Inter i PSG bezveze protivnici nego mislim da su imali los period koji je Bayern morao iskoristiti ali ja se nadam da nisam upravu i da sam gomilu gluposti napisao pod uticajem ovoga sto su veceras uradili.
Ono sto mene uzasno nervira kod Bayerna je gubljenje utakmica od ekipa koje u sezoni samo protiv Bayerna i odigraju. Do sad nas to nije kostalo bundespokala ove godine postoji ogromna sansa da hoce.
Centarfor ne moze biti jedini razlog lose igre, ali moras imati nekoga u napadu na koga mozes racunati da iskoristi jednu od prilika koje ti se pruze.
Ove sezone je glupo gubiti Bundespokal zbog prednosti prije svjetskog prvenstva, koja je izgubljena na jako glup nacin i sto smatram da je konkurencija ove sezone losa.
Hitzfield je 2001. zapostavio Bundesligu zbog CL pa je na kraju osvojio i CL i Bundesligu i to je rijeseno u razmaku od 4 dana, ako se ove sezone barem jedno od to dvoje moze osvojiti ja sam zadovoljan, ali sa ovakvim pristupom u ovako bitnim utakmicama gdje znaju da ce protivnik krvi dat samo da Bayernu skine koji bod...
Da me neko ne shvati krivo nisu Barcelona, Inter i PSG bezveze protivnici nego mislim da su imali los period koji je Bayern morao iskoristiti ali ja se nadam da nisam upravu i da sam gomilu gluposti napisao pod uticajem ovoga sto su veceras uradili.
Ono sto mene uzasno nervira kod Bayerna je gubljenje utakmica od ekipa koje u sezoni samo protiv Bayerna i odigraju. Do sad nas to nije kostalo bundespokala ove godine postoji ogromna sansa da hoce.
Centarfor ne moze biti jedini razlog lose igre, ali moras imati nekoga u napadu na koga mozes racunati da iskoristi jednu od prilika koje ti se pruze.
Ove sezone je glupo gubiti Bundespokal zbog prednosti prije svjetskog prvenstva, koja je izgubljena na jako glup nacin i sto smatram da je konkurencija ove sezone losa.
Hitzfield je 2001. zapostavio Bundesligu zbog CL pa je na kraju osvojio i CL i Bundesligu i to je rijeseno u razmaku od 4 dana, ako se ove sezone barem jedno od to dvoje moze osvojiti ja sam zadovoljan, ali sa ovakvim pristupom u ovako bitnim utakmicama gdje znaju da ce protivnik krvi dat samo da Bayernu skine koji bod...
Liga se ne moze vjecno uzimati, ali je to i ove pa i narednih godina za ocekivati, s obzirom na to koliko se ulaže, i s obzirom na konkurenciju, gubitak BL bi se morao smatrati neuspjehom. Ali eto nekako se potencira ta prica dali bi BL za titulu u LP, kao da bi imali vece sanse za uspjeh ako bi se fokusirali na jedno takmicenje, sto po meni i nije slucaj. Jednake su sanse da uzmemo tripletu kao i da ostanemo bez trofeja, a krajnji uspjeh ili neuspjeh ekipe ce ovisiti od trenutne forme igraca, eventualnih povreda i naravno srece.
Zaboravio si dvije ključne riječi: motiv i želja.
Kad to dvoje imaš, daješ više od 100% i onda je sve lakše i mnoge stvari se poklope.
Vom Jäger zum Gejagten
Meni je recimo trenutno puno bitnija tema od BL da li će i kako će Kimmich uspjeti odigrati prvu utakmicu u Manchesteru bez žutog kartona, da bi mogo igrat revanš u Minhenu, pošto se tek nakon QF brišu žuti kartoni.geronimo je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:26I laicima je jasno gdje su želje i na što se puca. Za sada to djeluje kao simfonijski orkestar. Put do vrha i titule je ovaj put pogotovo težak. Ispadanje iz ovog takmicenja će biti razočarenje. Iako se zna kako je to teško osvojiti i kako se sve mora poklopiti.
Gubitak Bundeslige neće ostaviti pretjerano gorak ukus ako se zauzvrat ovo drugo osvoji.
Imamo razloga pratiti i vidjeti kako će to sve ispasti. Ne treba ići iz krajnosti u krajnost. Niti previše kukati, niti se radovati i bahatiti prije konačnog cilja.
Također, rijetko kad vidim da se ovdje gleda šira slika danas su pod riskom od suspenzije za meč protiv Dortmunda bili:
De Ligt, Goretzka, Sane tri jako bitna igrača koji nisu smjeli dobiti žuti, a Pavard je dobio 4. žuti, kao i Upamecano i Pavard je zamijenjen da se ne bi desila opet neka glupost sa crvenim kartonom i to ti je sve utjecalo na mlitavu igru, što recimo protiv Dortmunda neće bit slučaj, bukvalno 3 razlike planirajte kad se ne igra pod kočnicama od žutih kartona.
Primjeri "banalni"...udaraš onu boksersku krušku ili cijepaš neku kladu. Ni jedno ni drugo nećeš poentirati ako sa nekim nisi u opkladi ili te neke cure gledaju i onda daješ sve od sebe i naravno, ako za tako nešto imaš predispozicije prati te i sreća, jer si sređen i pripremljen u glavi.
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Na stranu sve jel Bayern imao u zadnjih 20 godina recimo goreg izvodjaca kornera od sadasnjeg?
Cak je i Pjanic bolji od njega.
Naravno da je ocekivano da Bayern nekad ispusti titulu ali ne s ovakvom ekipom, protiv slabe konkurencije. U tom slucaju je bruka. Igraci nisu previse motivisani. Trener je cesto bezidejan. Za sada mu ide dobro u LP ali vidjet cemo protiv Citya/ Reala…
Naravno da je ocekivano da Bayern nekad ispusti titulu ali ne s ovakvom ekipom, protiv slabe konkurencije. U tom slucaju je bruka. Igraci nisu previse motivisani. Trener je cesto bezidejan. Za sada mu ide dobro u LP ali vidjet cemo protiv Citya/ Reala…
Nur der FCB
Ovaj Nagelsmann mi je previse cudan lik, nekad me frustrira, nekad me impresionira, treba mu podrsku pruzat jer takvi tipovi umiju pozitivno iznenadit na kraju. Ne znam da li bi me neko razumio ovdje...
Lose danas , mada nije strasno..
Sve dok igraju vrhunski u CL , meni je Bundes Scheize egal..
Sve dok igraju vrhunski u CL , meni je Bundes Scheize egal..
A i gušt je što ćemo protiv BVB-a i u BuLi imati sada pravo finale za dvije sedmice, zar ne?

Ali već je spreman napad na Nagelsmana i ako dobije Dortmund, jer evo Dortmund je "raspali" i pored ove sjajne serije i sjajnih igara sve evo nakon zimske pauze...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.