Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pa znamo svi da soule igra jer Di Maria i Chiesa nisu spremni svi 90 min
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
linethreader
- Kontakt:
Brate mislim ovdje na Di Mariu, Chiesu, Pogbu, Vlahovica.. a to sto on nece da ih koristi je u njegovoj glavi neki picHkaluk, lafo cuvanje neko sto neko rece, a ustvari useres sve odmah sa startaZelten je napisao/la: ↑19 mar 2023, 20:08Koje ba zvijezde?linethreader je napisao/la: ↑19 mar 2023, 19:49Opet se mi skoro svi u 3/4 stvari slazemo.. samo bi neki ranije i radikalnije promjene, a neki bi opet nesto konzervativnije (brate ja ne vidim napretka bez neceg radikalnog, bukvalno nam je ona linija pulsa ravna, sad je vrijeme za adrenalin u srce). Slazem se za medicinski tim, ali isto tako i za tim koji je dovodio mahom igrace sa hronicnim dijagnozama. Kad si se vec dotakao mladoh, i toga da ne mogu iznijeti sezonu, pa ja bih sad potpisao da vecinski igraju Fagiolli, Miretti, Soule, Yildiz, Illing Jr, Beranachea, Rovella... i smijem glavu dati da ne bi opet bili ispod 7.og mjesta.. pa bar onda znam sto se nerviram, koga trpim sa greskama, a ne ovako, sve kao imas neke zvijezde, i ocekujes mnogo, a dobijes karYnu
Eto ti sastav iznad, ako imamo više od 3 zvijezde (i to je puno), odmah kažem Alegri je kriv za sve.
Pa kod nas igraju potpuni amateri!!!
Soulea izvesti prije 45 minute. Nedorastao je momak ovom nivou fudbala. Iago Falque za siromašne.
Kostić igrač sezone.
Kostić igrač sezone.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sad svi u bunker,niko da centra nije prešo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Kako su pogani, kakav pritisak na sudije i kakvo valjanje na svaki kontakt.
Barella tradicionalno ****. Soule imao gol na nozi. Sto pas, i on i Kostić u 2 situacije dodaju.
#MaxOUT
#MaxOUT
Čudo nam nije ovo poništio
Poprilično očekivano poluvrijeme, rekao bih da smo iskoristili emotivni momentum i nervozu intera te jednom akcijom poveli, ali imali i odlicne 3 situacije još gdje je lahko mogao biti gol (Kostić, Soule, onaj pas Fagiolia). Dozvao se malo Soule, ali Dusan je izolovan i fali upravo seconda punta da se poveze malo veza i spicevi.
Svakako bih odmah Angela uveo i dobijamo tu puno plus Juana.
Inter vrsi pritisak i bit ce sudiji samo teze, a znamo da penal redovno dobiju. Hakan protiv Juventusa se naizvodio penala.
Svakako bih odmah Angela uveo i dobijamo tu puno plus Juana.
Inter vrsi pritisak i bit ce sudiji samo teze, a znamo da penal redovno dobiju. Hakan protiv Juventusa se naizvodio penala.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda je i bila ruka ali BMK. Neka naprave VAR kako treba, mi smo zadnje 3 godine primili 30 neregularnih golova i ponisteno nam je 30 regularnih.
Sto se tice Intera, vratio ih Pipov manje talentovan brat nakon Contea tamo gdje su bili 30 godina.
Sto se tice Intera, vratio ih Pipov manje talentovan brat nakon Contea tamo gdje su bili 30 godina.
Steta za soulea imao je dva kolosalna dodira u sesnestercu i oba usrao momacki. Momak raste sigurno, al je nesigruan u 3 pm. Mislim da na poluvremenu (ako je spreman) ulazi di maria umjesto njega.
Ostalo standardno.
Sreca za gol, cudi me da retardirani talijani nisu ponistili...
Ostalo standardno.
Sreca za gol, cudi me da retardirani talijani nisu ponistili...
Gledali su 4 minute tako da nema smisla komentirati.
#MaxOUT
#MaxOUT
A interisti zato nalijepe slike s twittera zaledjene gdje kao ruka dodiruje loptu, ahhaha, ono, sto ti je ugao posmatranja, onako kad je padala lopta nema sanse da mislis da je evidentno i ti jos dajes sliku kao dokaz.
Ako je i bilo rijec je o dlaci bukvalno. A kad nisi siguran 100% ne mozes svirati, nema smisla.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 19 mar 2023, 21:44, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Htjeli da navuku...nije im se dalo...ni jedan ugao nije uspio ... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Burberry46
- Kontakt:
Fino prvo poluvrijeme, dobro organizovano inter nista nije mogao osim padanja i trazenja faula njihovih igraca.
Bravo Kosticu za gol.
Soule se prepao one sanse kad je trebao pucati umjesto dodavanja
Bravo Kosticu za gol.
1946
To plus se okliznu na sutu minut prije plus u zadnjim sekundama poluvremena ima loptu da gurbe naprijed cini mi se da bi bilo 2 na 2 a on se okrenu izgubi je i sreca neko izbi u aut i kraj.Burberry46 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:46
Fali mu taj vic sa loptom, koji za sad fagioli mnogo vise pokazuje...
Da pohvalimo i De Sciglia. Lahko je mogao biti penal, da nije onako brzo postavio ruke. Mnogi ne bi
-
linethreader
- Kontakt:
Ali kako je ocajan Inter 
Daj Angela umjesto Soulea odmah!!
Momak steti igri trenutno.
Momak steti igri trenutno.
#MaxOUT
#MaxOUT