Normalno. Ispadanje Slobode je spas za BH fudbal.samirr je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:42Da je kontra Slobode veceras bio Zeljo ili Sarajevo, objektivna sarajevska publika bi trazila penal i crveni za goste..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samirr je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:42Da je kontra Slobode veceras bio Zeljo ili Sarajevo, objektivna sarajevska publika bi trazila penal i crveni za goste..

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ja znam da se ti salis, ali sto je najgore ja se ne salim, niti zlonamjerno ovo pisem..FKBilder je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:43Ja cuo vi ispadate ocam.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:34Nema to veze sa Velezom, ja sam neki dan napisao ne ljudi iz saveza ce sve uraditi, da pokusaju izbaciti Igman Konjic i Slobodu.mostar_mo je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:28Odgovorno tvrdim da se ne sjecam da je neko Velezu kuci ovako natezao u zadnjih 10-godina , a rijetke sam utakmice preskocio.
Ovo me je podsjetilo na poslijeratna natezanja domacinima kad je u nasoj ligi x bio rijedak ko sedmica na lotu, a pobjeda gosta ko bingo .
E sad mi nije jasno da neki mogu gledati puno ofirnije kradje a pravit se da spavaju i ne prozivati to.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ma jasno je meni da je Velez u ovoj utakmici bio samo sredstvo za ispunjenje nekih drugih ciljeva.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:34Nema to veze sa Velezom, ja sam neki dan napisao ne ljudi iz saveza ce sve uraditi, da pokusaju izbaciti Igman Konjic i Slobodu.mostar_mo je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:28Odgovorno tvrdim da se ne sjecam da je neko Velezu kuci ovako natezao u zadnjih 10-godina , a rijetke sam utakmice preskocio.
Ovo me je podsjetilo na poslijeratna natezanja domacinima kad je u nasoj ligi x bio rijedak ko sedmica na lotu, a pobjeda gosta ko bingo .
E sad mi nije jasno da neki mogu gledati puno ofirnije kradje a pravit se da spavaju i ne prozivati to.
U protivnom ne bi pisao da ovakvo sudjenje nisam kuci vidio sigurno vise od 10 godina.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ko se sali...ispadate neofirno.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:47Ja znam da se ti salis, ali sto je najgore ja se ne salim, niti zlonamjerno ovo pisem..FKBilder je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:43Ja cuo vi ispadate ocam.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:34
Nema to veze sa Velezom, ja sam neki dan napisao ne ljudi iz saveza ce sve uraditi, da pokusaju izbaciti Igman Konjic i Slobodu.
Čisti kriminal u režiji Kazlagića, ni prvi, ali nažalost ni zadnji. Ja nisam ovo doživio na utakmici Veleža još od onih divljih utakmica krajem 90ih. Baš odvratno. Dobro je što je publika reagovala na pravi način i otvoreno mu yebala majku više puta.
Što se tiče utakmice, kod nas previše izostanaka, nemamo baš toliku širinu u ekipi, tako da nismo mogli bolje. Sloboda je, kao i obično besmislen klub i ne znam ni zašto se takmiče. Ništa od njih otkako postoje.
Što se tiče utakmice, kod nas previše izostanaka, nemamo baš toliku širinu u ekipi, tako da nismo mogli bolje. Sloboda je, kao i obično besmislen klub i ne znam ni zašto se takmiče. Ništa od njih otkako postoje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Čestitke za Tuzlu i Slobodu, em su valjali sebi, em Želji. 
Bit će do kraja svega. Sloboda izgleda kao najlakša za izbaciti. Nadam se da ostaju.
Još da Igman pobjegne. Mogao im je Zrinjski pokloniti bod, njima svakako ne znači ništa jel titula 4 ili 5 kola prije kraja.

Bit će do kraja svega. Sloboda izgleda kao najlakša za izbaciti. Nadam se da ostaju.
Još da Igman pobjegne. Mogao im je Zrinjski pokloniti bod, njima svakako ne znači ništa jel titula 4 ili 5 kola prije kraja.

Balorda je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:49Čisti kriminal u režiji Kazlagića, ni prvi, ali nažalost ni zadnji. Ja nisam ovo doživio na utakmici Veleža još od onih divljih utakmica krajem 90ih. Baš odvratno. Dobro je što je publika reagovala na pravi način i otvoreno mu yebala majku više puta.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nema veze, ako ce nase ispadanje spasiti Slobodu , nek bude i to.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Leotara nece moci ni Zrinjski pobijediti u gostima
Sumnjam da bi se bunili, da vam je penal dosudio.Bururetuglavi je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:42Svaki normalan navijac Veleza je osudio onakvo lose sudjenje Kazlagica i navlacenje zbog pokusaja povaljivanja Slobode. Najgore je sto je poslao zestoku poruku tuzlacima sta im savez pakuje. Zelim im da zbiju redove, izbore ostanak u ligi i da se sretnemo iduce godine na istom mjestu sa sudjenjem kakvo dolikuje ova dva stara kluba![]()

-
- Kontakt:
Drug!Nama netreba ovakva pobjeda.Nedaj Bože da je neko pao u šesnest bio bi penal.Nadam se da ste svatili da se nismo mi gurali nego vi u blato a LEOTAR i SLOGA da ostanu.A po igri kako igrate daj BOŽE da ostanete u ligi!Madal je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:22fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:14Kazlagic se izgubio, psuju mu nasi sa tribina ko da sudi kontra nas![]()
![]()
Svaka cast i treba mu sve redom jeb.avat na svakom koraku. Vjerovatno ste jedini navijaci da osudite kad se vas gura i kapa dole. Naravno da se nije vas guralo vec se islo kontra Slobode.

Ako dva PC ispadnu ostaju na dva kluba, realno i ne zaslužuju ni ta dva. Da ih ne guraju I Borac bi bio zona ispadanja.
Njihova Prva liga gora je od Druge lige Centar.
Njihova Prva liga gora je od Druge lige Centar.
Naš Slovenac preneražen suđenjem zlikovca.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Da je svirao nepostojeci bilo bi me sramotafks74 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:56Sumnjam da bi se bunili, da vam je penal dosudio.Bururetuglavi je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:42Svaki normalan navijac Veleza je osudio onakvo lose sudjenje Kazlagica i navlacenje zbog pokusaja povaljivanja Slobode. Najgore je sto je poslao zestoku poruku tuzlacima sta im savez pakuje. Zelim im da zbiju redove, izbore ostanak u ligi i da se sretnemo iduce godine na istom mjestu sa sudjenjem kakvo dolikuje ova dva stara kluba![]()
![]()
Ne kakifks74 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:56Sumnjam da bi se bunili, da vam je penal dosudio.Bururetuglavi je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:42Svaki normalan navijac Veleza je osudio onakvo lose sudjenje Kazlagica i navlacenje zbog pokusaja povaljivanja Slobode. Najgore je sto je poslao zestoku poruku tuzlacima sta im savez pakuje. Zelim im da zbiju redove, izbore ostanak u ligi i da se sretnemo iduce godine na istom mjestu sa sudjenjem kakvo dolikuje ova dva stara kluba![]()
![]()

Neki ljudi oko mene su bili toliko isfrustrirani kazlagicevom igrankom i cijelom atmosferom da su cak u zadnjim minutama dobacivali "da ga hoce oni dati kad nasi ne znaju"
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Sve zajebancije na stranu, al svaka cast svim navijacima Veleza. Tek kad svi budemo imali ovakav stav prema ovom kriminalu, mozda se sta i promijeni. Da ne bude samo uvijek " dobro je dok mene ne dira"
Volim tebe, više od sebe
Vico je Borcu skoro obezbijedio Evropu. Do kraja sezone suđenje ide u korist Leotara i Sloge,a brutalno će biti oštećivani Igman i Sloboda.
Sramota za suđenje..
Ko da su ragbi igrali pa skoro 30 prekrsaja za Slobodu
Citavu igru je sjeckao...
Za Velez me cudi da uz sudjenje nisu mogli probit odbranu al et
Nama ovaj bod ko zgrada s tim kako smo izgledali plus suđenje....
Prosle godine smo svi govorili nece ispast dva srpska ispade radnik i rudar...
Hajde Sarajlije pobijedite sutra Posusje nemojte nas razocarat hahahahah
Ko da su ragbi igrali pa skoro 30 prekrsaja za Slobodu
Citavu igru je sjeckao...
Za Velez me cudi da uz sudjenje nisu mogli probit odbranu al et
Nama ovaj bod ko zgrada s tim kako smo izgledali plus suđenje....
Prosle godine smo svi govorili nece ispast dva srpska ispade radnik i rudar...
Hajde Sarajlije pobijedite sutra Posusje nemojte nas razocarat hahahahah
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
A jesi li ti ? Ili si u sebi zamišljao, kada bi nam samo penal dosudio.Ado1922 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 22:02Ne kakifks74 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:56Sumnjam da bi se bunili, da vam je penal dosudio.Bururetuglavi je napisao/la: ↑19 mar 2023, 21:42Svaki normalan navijac Veleza je osudio onakvo lose sudjenje Kazlagica i navlacenje zbog pokusaja povaljivanja Slobode. Najgore je sto je poslao zestoku poruku tuzlacima sta im savez pakuje. Zelim im da zbiju redove, izbore ostanak u ligi i da se sretnemo iduce godine na istom mjestu sa sudjenjem kakvo dolikuje ova dva stara kluba![]()
![]()
![]()
Neki ljudi oko mene su bili toliko isfrustrirani kazlagicevom igrankom i cijelom atmosferom da su cak u zadnjim minutama dobacivali "da ga hoce oni dati kad nasi ne znaju"

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.