Mislite u bandwagon

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne bih da sw hvalim al mislim da sam prvi Alcaraza najavio kao next big thing u tenisu, a tad je jos igrao CH turnire
Ne sjecam se toga. Samo mi je u pamcenju ostalo da za Berretinia navijas.
https://www.instagram.com/mariaaagimenezz/akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 00:31vrlo je bitno kakvu ce djevojku naci i kakav ce biti sa tim stvarima, Federer, Nadal i Djokovic one svoje hanume upoznali jos prije nego su postali ovo sto jesu i uz njih ostali cijelu karijeru, potcjenjuje se taj faktor zene i stabilne veze![]()
Nije dao neko jako obećanje, a i direktor je svjestan da će teško lanjski finalist tako skoro na njegov turnir. Što je bilo recimo finale Đoković-Wawrinka koje je Nole predao, ovo je još i jače s obzirom da Djoker tad nije slovio za talent u rangu Carlosa lani, a Stanislas svakako nije bio predviđen da postane multiple Slam winner i to na prejeben način.
Dovoljno je sto ce Novak biti tu odmah turnir dobija na znacaju vise od bilo kojeg drugog u tom terminu
“Zvaničan spisak izlazi sljedeće nedjelje. Nekolicina igrača još nije dala odgovor. U ovom trenutku mogu da potvrdim da će doći Vavrinka, Monfis, sa Rubljevom smo u završnim pregovorima, Karen Hačanov takođe. Na spisku je i Tijafo, imaćemo desetak igrača iz top 20. Tu su naravno Đoković, Lajović, Krajinović, Đere.Felixians4 je napisao/la: ↑22 mar 2023, 18:116 ih je najavio u najboljem slučaju, 3-4 je realnost.
"Ja sam ranije plaćao top 20 ili top 25 igrača, a sada moram da plaćam i one top 50 jer hoće da idu u Barselonu. Umjesto da pregovaram sa četiri ili pet igrača, sada moram da pregovaram sa mnogo više. "
Vidim da FAA nije prijavljen nigdje taj tjedan iako je s Nadalom svako malo na treningu Rafom, a trener mu je Toni Nadal, no taj turnir je prejak, možda je on moguć ulov.
10 tisuća gledatelja bude? Figurat će taj event u prekrasnoj Banja Luci
to je otprije 15 dana, dakle preračunao se(ili svjesno uvećao, lagao bez potrebe), a tiafoe je sada prijavljen i za barcelonu. u svakom pogledu, itekako vrijedno praćenja i "svi" će tamo hrliti biti viđeniL-Train je napisao/la: ↑22 mar 2023, 18:51“Zvaničan spisak izlazi sljedeće nedjelje. Nekolicina igrača još nije dala odgovor. U ovom trenutku mogu da potvrdim da će doći Vavrinka, Monfis, sa Rubljevom smo u završnim pregovorima, Karen Hačanov takođe. Na spisku je i Tijafo, imaćemo desetak igrača iz top 20. Tu su naravno Đoković, Lajović, Krajinović, Đere.Felixians4 je napisao/la: ↑22 mar 2023, 18:116 ih je najavio u najboljem slučaju, 3-4 je realnost.
"Ja sam ranije plaćao top 20 ili top 25 igrača, a sada moram da plaćam i one top 50 jer hoće da idu u Barselonu. Umjesto da pregovaram sa četiri ili pet igrača, sada moram da pregovaram sa mnogo više. "
Vidim da FAA nije prijavljen nigdje taj tjedan iako je s Nadalom svako malo na treningu Rafom, a trener mu je Toni Nadal, no taj turnir je prejak, možda je on moguć ulov.
10 tisuća gledatelja bude? Figurat će taj event u prekrasnoj Banja Luci
naravno da nije sigurno ali njemu se sviđa u umagu (kome se nebi sviđalo), dovede cijelu familiju itd. ove godine je zadnja realna šansa da dođe, dogodine je olimpijada a poslije toga će se vjerovatno ograničiti na velike turnireFelixians4 je napisao/la: ↑22 mar 2023, 16:41Nije dao neko jako obećanje, a i direktor je svjestan da će teško lanjski finalist tako skoro na njegov turnir. Što je bilo recimo finale Đoković-Wawrinka koje je Nole predao, ovo je još i jače s obzirom da Djoker tad nije slovio za talent u rangu Carlosa lani, a Stanislas svakako nije bio predviđen da postane multiple Slam winner i to na prejeben način.
Bit će turnir OK svakako, no Banja Luka unatoč tome što isti tjedan je Barcelona, bude podarila niz igračina. U Beogradu je Rublev sredio Đokovića koji se jedva dogegao protiv sunarodnjaka do polufinala s Rusem Hačanovim, tek je ulazio u ritam i fizičku spremu, ovo izdanje bit će i ozbiljnije, no gube licencu, u kalendaru narednih par godina ne bude ih na Touru iako su veliki planovi da se vrate kao 500-ka što bi po meni možda više smisla imalo dvoranski na hardu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.