Ja se brinem za sljedeću polusezonu i daj Boze da se do tad vratimo na Koševo. A i dan danas ne kontam sto se nije mogao malo sredit stadion na Otoci i da smo tu domaci bili ne bi primili 5 od Tuzle nema teoretske sanse samim tim bi i sezona otisla u drugom smjeru.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel utakmica danas na MY TV ?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ahh ponedeljak u 13:00 h..
Ljudi pišaju po nama i čini mi se da im nije u planu da stanu, a pitari podržavaju i uživaju u pišanju po nama.
Ljudi pišaju po nama i čini mi se da im nije u planu da stanu, a pitari podržavaju i uživaju u pišanju po nama.
Od budale se svašta može očekivatimosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 10:49Vidis da se lik malo sprdao,jel neko stvarno mislio da mu je zenu prozvalaSenner je napisao/la: ↑20 mar 2023, 06:30Logičan slijed, ode i svlačionica.
Pa Saša Matić vidi da je Dal netalentovan igrač i da njegovo forsiranje ubija ekipu ali ipak je on njegov sin i mora igrati.
Napisa brat da je Aylah skinula Instagram CEO FK Sarajevo ako jeste nešti se kuha.
Zamisli se čovjek da je Mirvić i da ti **** koju **** onako javno prozove ženu, pa šakama i nogama bi je zgazio, isto španska sapunica
Ja i dalje ne vjerujem da će Kodro doći i da ćemo napokon pokušati složiti priču kako valja, CEO kluba, sportski i SŠ.
![]()
Danas me ne bi iznenadilo da sudija bas debelo šilji za nas po Vicinom naredjenju.
Ne iz razloga sto nas voli i sto zeli da nama pomogne nego da zavali Posusje a proba spasiti Leotar i Slogu.
Jedan iz Federacije klub mora letiti i ispasti iz lige a dva kluba kad bi uspio izbaciti Vico onda je top odradio posao.
Ne iz razloga sto nas voli i sto zeli da nama pomogne nego da zavali Posusje a proba spasiti Leotar i Slogu.
Jedan iz Federacije klub mora letiti i ispasti iz lige a dva kluba kad bi uspio izbaciti Vico onda je top odradio posao.
sta je sa stadionom ublehasi. Godinu dana rade **** travu a vi sutite
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ebem im mater svima redom. Neka i zasluzili smo da nas nasade.. ma trpaj do kraja, kazeee morate iciiiii ne moze se ni utakmica sa tuzla citijem odigrati, aman tih 24h su kljucna bila da se trava primi.. mamu im ebem, da se vise hoce naci neki borac, zastitinik, fakin, mangup, pitar i hordas u klubu pa da zapne iskreno kako zna i umije a da ne dozvoli da te zednog preko vode prevedu. Ne bi ga meni izrovali teren prije zimske pauze makar se spalio na centru.
Ovo je tragedija.. dusa me zaboli kad vidim ove sto igraju svake druge hefte na svom stadionu i pred svojim navijacima a mi... nikad gore stanje, tesko hladne glave ostati
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
danas pobjeda. ja jos u evropu mogu vjerovati samo ako nam je srede, tuzno i zalosno. Naravno da je tako, jucer kazlagic kasapio slobodu, danas cemo imati perfektno sudjenje.ado-hz je napisao/la: ↑20 mar 2023, 11:14Danas me ne bi iznenadilo da sudija bas debelo šilji za nas po Vicinom naredjenju.
- 1 9 4 6 -
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nadajmo se porazu jer ce narkoman samo tako letit
-
- Kontakt:
Sumnjam da ce pobjeda protiv Posušja išta uradit
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ko kaze da uopste leti, ko kaze da je kodro uopste u kombinacijama, ko kaze ista vise a da ima istine??? da hoce ova sezona za zaborav vise zavrsiti
- 1 9 4 6 -
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 mar 2023, 11:23danas pobjeda. ja jos u evropu mogu vjerovati samo ako nam je srede, tuzno i zalosno. Naravno da je tako, jucer kazlagic kasapio slobodu, danas cemo imati perfektno sudjenje.ado-hz je napisao/la: ↑20 mar 2023, 11:14Danas me ne bi iznenadilo da sudija bas debelo šilji za nas po Vicinom naredjenju.
Pa to, nije juce šiljio za Velez sto ga voli ili da pomohne Velezu nego da syebu Slobodu da bi Leotar i Sloga ostali u ligi.
Nije Vico nimalo glup samo ostaje da se vidi sta ce uspjeti a sta nece u svojim planovima.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
donji dom i planove znamo, sta li je plan za gore? Zrinjski prvi, borac Europa ostaju znaci mi, uskobrijezani, velez i mitomani. najbolje da lazni i kup uzmuado-hz je napisao/la: ↑20 mar 2023, 11:29Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 mar 2023, 11:23danas pobjeda. ja jos u evropu mogu vjerovati samo ako nam je srede, tuzno i zalosno. Naravno da je tako, jucer kazlagic kasapio slobodu, danas cemo imati perfektno sudjenje.ado-hz je napisao/la: ↑20 mar 2023, 11:14Danas me ne bi iznenadilo da sudija bas debelo šilji za nas po Vicinom naredjenju.
Pa to, nije juce šiljio za Velez sto ga voli ili da pomohne Velezu nego da syebu Slobodu da bi Leotar i Sloga ostali u ligi.
Nije Vico nimalo glup samo ostaje da se vidi sta ce uspjeti a sta nece u svojim planovima.
- 1 9 4 6 -
Svaki ponedjeljak se rano budim ja, niko me ne čeka ispod prozora! Direktor pita s kim to danas igra Saraj'vo, nemoj slučajno da bi tekmu na poslu gledao! Heej!
Mirvah i Aylah, yebem vam rod!
Mirvah i Aylah, yebem vam rod!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ovo sam napisao pod pretpostavkom da danas Mirza leti, a umjesto njega Kodro, a onda i Ajla. U tom slučaju bi priznao grešku jer zašto bi inače sklanjao trenera nakon 5 utakmica u već izgubljenoj sezoni nakon što mu je dao da odradi zimske pripreme. Ako nastavi tjerati inat onda si u pravu s napisanim 100%.Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:13Upravo istrajavanjem da se Mirza posadi na klupu je pokazao da može, odnosno da sjever, odnosno sve navijače Sarajeva množi sa nulom.SarajevoForza je napisao/la: ↑20 mar 2023, 07:43Možda privremeno, ali ne može Mirviću više vrijediti jedna osoba od čitavog sjevera. Samo ustrajnost u čišćenju kluba.Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 07:31
Dabogda![]()
Nešto mislim da i ako ode Mizra, ovi žohari ostaju.
Na kraju ne možemo reći ni da je karma u pitanju, ovo što se dešava je očekivano i neminovno.
Mirvić je prešao put od jednog od nas do potpunog ignorisanja.
Zasad ne pokazuje da želi to promijeniti ili da bi priznao kako je pogriješio.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- Shategabri
- Kontakt:
Pobjedom bi bio 7/15. To je skoro 50% bodova od mogućih.SarajevoForza je napisao/la: ↑20 mar 2023, 11:48Ovo sam napisao pod pretpostavkom da danas Mirza leti, a umjesto njega Kodro, a onda i Ajla. U tom slučaju bi priznao grešku jer zašto bi inače sklanjao trenera nakon 5 utakmica u već izgubljenoj sezoni nakon što mu je dao da odradi zimske pripreme. Ako nastavi tjerati inat onda si u pravu s napisanim 100%.Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:13Upravo istrajavanjem da se Mirza posadi na klupu je pokazao da može, odnosno da sjever, odnosno sve navijače Sarajeva množi sa nulom.SarajevoForza je napisao/la: ↑20 mar 2023, 07:43
Možda privremeno, ali ne može Mirviću više vrijediti jedna osoba od čitavog sjevera. Samo ustrajnost u čišćenju kluba.
Na kraju ne možemo reći ni da je karma u pitanju, ovo što se dešava je očekivano i neminovno.
Mirvić je prešao put od jednog od nas do potpunog ignorisanja.
Zasad ne pokazuje da želi to promijeniti ili da bi priznao kako je pogriješio.
No, ostaje i dalje 10 bodova zaostatka za Evropom.
Taj scenario bismo mogli razmatrati za 3 sata ako FKS ne dobije utakmicu.
Koševo Zapad
Trener Bordo tima Mirza Varešanović, odredio je početnih 11 za ovaj susret, pa će tako od prve minute na teren: Dizdarević, Jelić Balta, Mulalić, Čataković, Vrančić, Varešanović, Kyeremeh, Tomašević, Guliashvili, Šerbečić, Martinović.
Na klupi su: Šahinović, Vršajević, Trako, Ramić, Džafić, Radović, Salčin, Ziljkić, Avramovski
Na klupi su: Šahinović, Vršajević, Trako, Ramić, Džafić, Radović, Salčin, Ziljkić, Avramovski
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 20 mar 2023, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, bordobijeli, bvsic, Fouzi1, Google Adsense [Bot], laki23, mma_hz, Noke995, plisek, riki46, Rule_hz, Varijantas8 i 106 gostiju.