Ja se samo nadam da nije ovo prvo ime na golu
Koja pozicija dal znal se cam ili lm
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
na top elevenu da ovako igrace saltas ne bi bili zadovoljni ali haj.. pogubili smo se ko abdest malo je recimiky_hz je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:11Vala los sastav,loša i rotacija,sta cemo ako budemo morali ganjat rezultat a nema spica na klupi.
Sprziš milion na transfer rok ekipa ti nije ni I od izbalansirane.
Ovo sto su uradili sa ovim strancima je pitanje samo kad ce puci i biti neka pobuna tih igraca koji se mjenjaju na tribini,evo danas Renan na tribinama,nit ko ima kontinuitet nit koji djavo.
Da si postavio sliku tu možda bi ti i odgovorili, nemamo svi soc mrežebordobijelisampion je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:20Znaci li sta ovo sto je Ziljkic objavio na Insta
Sta je objaviobordobijelisampion je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:20Znaci li sta ovo sto je Ziljkic objavio na Insta
gledam neku noc penale arsenal - sporting cini mi se. Golman arsenala je bio na jednoj lopti i malo mu je falilo da odbrani. I bas sam pratio i vidio covjek se smije, kiselo ali smije se. Zna da mu je malo falilo i da mu se izvodjac izvukao. ne znam jel tebi kad krivo bilo toliko da se smijes od muke ali meni jeste. mozda i grijesimnapoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:16Renan nije ni zasluzio prvu postavu. Cirjak je zasluzio minute, yebo mu Balta sina smotanog, sta ce ti frajer pokretan ko autobus protiv mrtvog Posusja. Ona slina na golu, hoces li se opet kezit kad gol primis majku ti yebem?
Ma sigurno,bacanje para nema se kako drugacije ovo nazvati.Nabacani igraci bez ikakvog plana,truhnu svake sedmice skupi igraci po tribini.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bordobijeli, Lecler, nedimmmm1337, Pena, skoJaa i 65 gostiju.