Ocekujem pobjedu i gol Laze (bez imalo ironije),molim boga da se niko ne povrijedi.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
lemi_kitao je napisao/la:@capt_billy hvala, sretno i tebi tvojima...ja uopste ne pisem na forumu da bi moje misljenje bilo isto kao kod drugih, postujem ljude koji imaju svoj stav makar bio i pogresan, jer ne vidimo svi iste stvari istim ocima, sto je ok...ali jednostavno ne volim krajnost, a tvoj post je bio krajnost, po mome misljenju...
@nick jos jednom, u dobroj namjeri, procitaj jos jednom moj post...kada bi se ocistio stadion, uslovi bi bili kao i prvo poluvrijeme lech-juve, a ako snijeg nastavi padati bili bi kao u drugom poluvremenu, tj. ako u europi prolazi, treba i kod nas...
Nisam to znao,kapa dolje!pile87 je napisao/la:Kako smo se malo uozbiljili kao klub, tako idu stvari malo ozbiljnije pa cisto da ne nagadjamo imamo dogovor sa jednom firmom koja ce se pobrinuti za ciscenje snijega sa terena nije spalo ni na omera ni na nas da cistimo opusteno samo...
to sve dokazuje koliko se uprava uozbiljilabistrikboy je napisao/la:Nisam to znao,kapa dolje!pile87 je napisao/la:Kako smo se malo uozbiljili kao klub, tako idu stvari malo ozbiljnije pa cisto da ne nagadjamo imamo dogovor sa jednom firmom koja ce se pobrinuti za ciscenje snijega sa terena nije spalo ni na omera ni na nas da cistimo opusteno samo...
ni ja, stvarno svaka častbistrikboy je napisao/la:Nisam to znao,kapa dolje!pile87 je napisao/la:Kako smo se malo uozbiljili kao klub, tako idu stvari malo ozbiljnije pa cisto da ne nagadjamo imamo dogovor sa jednom firmom koja ce se pobrinuti za ciscenje snijega sa terena nije spalo ni na omera ni na nas da cistimo opusteno samo...
Na osnovu cega se vas dvojica bunite?Baby je napisao/la:DAJTE NAM SLOVO O !!!samir_tm87 je napisao/la:ocemo slovo ohahaha
kako ćemo mi izdržati sa vuCovima ???
Nemoj biti toliko siguran u tu pobjeduZárate je napisao/la:Sad sam bio na Grbavici, što se tiče snijega, ko prašak je, bezveze, al ga je napadalo, i pada i dalje ali ne sa intezitetom kako je to bilo u toku dana. Ma bez sikiracije, naše je samo da dođemo i proslavimo novu pobjedu.
mora bitiNije Bitno je napisao/la:Nemoj biti toliko siguran u tu pobjeduZárate je napisao/la:Sad sam bio na Grbavici, što se tiče snijega, ko prašak je, bezveze, al ga je napadalo, i pada i dalje ali ne sa intezitetom kako je to bilo u toku dana. Ma bez sikiracije, naše je samo da dođemo i proslavimo novu pobjedu.
na osnovu pitaragollum je napisao/la:Na osnovu cega se vas dvojica bunite?Baby je napisao/la:DAJTE NAM SLOVO O !!!samir_tm87 je napisao/la:ocemo slovo ohahaha
kako ćemo mi izdržati sa vuCovima ???
Neće, svi na severBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko, hoće li biti otvoren jug? Tokom dana sam pročitao par postova u kojima piše da će biti zatvoren, zna li neko malo više o tome?
Samo Allah dš.š.Bianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko, hoće li biti otvoren jug? Tokom dana sam pročitao par postova u kojima piše da će biti zatvoren, zna li neko malo više o tome?
Evo kaze Stole rasprodato,mozda puste novu turu.Nego sta je s Fan Shopomja sam je napisao/la:jel ima neko info vezano za ove dresove? hoće li ih biti još u prodaji? i gdje?
ja ga mislio sutra kupit, al...
koliko su ih napravili da su se prodali za manje od dan vremena?Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo kaze Stole rasprodato,mozda puste novu turu.Nego sta je s Fan Shopomja sam je napisao/la:jel ima neko info vezano za ove dresove? hoće li ih biti još u prodaji? i gdje?
ja ga mislio sutra kupit, al...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrammm1921, Lokomotifa, N3R3D i 73 gosta.