Ocekujem pobjedu i gol Laze (bez imalo ironije),molim boga da se niko ne povrijedi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mislim porediti novoizgradjen stadion u Poznanu s nasom krntijom je khm
Ljudi imaju grijanje terena pycke materine mi imamo Omera sa lopatom,pa vi skontajte sad s posla mahsuz sam svratio do stadiona da vidim teren katastrofa al eto igrace se...
Ocekujem pobjedu i gol Laze (bez imalo ironije),molim boga da se niko ne povrijedi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
lemi_kitao je napisao/la:@capt_billy hvala, sretno i tebi tvojima...ja uopste ne pisem na forumu da bi moje misljenje bilo isto kao kod drugih, postujem ljude koji imaju svoj stav makar bio i pogresan, jer ne vidimo svi iste stvari istim ocima, sto je ok...ali jednostavno ne volim krajnost, a tvoj post je bio krajnost, po mome misljenju...
@nick jos jednom, u dobroj namjeri, procitaj jos jednom moj post...kada bi se ocistio stadion, uslovi bi bili kao i prvo poluvrijeme lech-juve, a ako snijeg nastavi padati bili bi kao u drugom poluvremenu, tj. ako u europi prolazi, treba i kod nas...
ja tebi kazem da mi nemamo cim ocistit teren ko lech pred utakmicu pa da onako bude drugo poluvrijeme, u evropi prolazi svasta a kod nas ne prolazi i svaka usporedba je u domenu SF, u vecini nasih klubova je topla voda i tusevi na stadionu nemoguca misija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kako smo se malo uozbiljili kao klub, tako idu stvari malo ozbiljnije pa cisto da ne nagadjamo imamo dogovor sa jednom firmom koja ce se pobrinuti za ciscenje snijega sa terena nije spalo ni na omera ni na nas da cistimo opusteno samo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisam to znao,kapa dolje!pile87 je napisao/la:Kako smo se malo uozbiljili kao klub, tako idu stvari malo ozbiljnije pa cisto da ne nagadjamo imamo dogovor sa jednom firmom koja ce se pobrinuti za ciscenje snijega sa terena nije spalo ni na omera ni na nas da cistimo opusteno samo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
to sve dokazuje koliko se uprava uozbiljilabistrikboy je napisao/la:Nisam to znao,kapa dolje!pile87 je napisao/la:Kako smo se malo uozbiljili kao klub, tako idu stvari malo ozbiljnije pa cisto da ne nagadjamo imamo dogovor sa jednom firmom koja ce se pobrinuti za ciscenje snijega sa terena nije spalo ni na omera ni na nas da cistimo opusteno samo...
- nookey
- Kontakt:
ni ja, stvarno svaka častbistrikboy je napisao/la:Nisam to znao,kapa dolje!pile87 je napisao/la:Kako smo se malo uozbiljili kao klub, tako idu stvari malo ozbiljnije pa cisto da ne nagadjamo imamo dogovor sa jednom firmom koja ce se pobrinuti za ciscenje snijega sa terena nije spalo ni na omera ni na nas da cistimo opusteno samo...
a što se snijega tiče evo ja sam počistio cijelu ulicu, nije uopšte težak, tako da ne vidim problem sutra, mislim čak da ga onim puhaljkama mogu rastjerati kao u superkupu protiv viršli 4-0...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Na osnovu cega se vas dvojica bunite?Baby je napisao/la:DAJTE NAM SLOVO O !!!samir_tm87 je napisao/la:ocemo slovo ohahaha
kako ćemo mi izdržati sa vuCovima ???
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Sad sam bio na Grbavici, što se tiče snijega, ko prašak je, bezveze, al ga je napadalo, i pada i dalje ali ne sa intezitetom kako je to bilo u toku dana. Ma bez sikiracije, naše je samo da dođemo i proslavimo novu pobjedu. 
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
• FK Željezničar
• Mauro Zárate

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Nemoj biti toliko siguran u tu pobjeduZárate je napisao/la:Sad sam bio na Grbavici, što se tiče snijega, ko prašak je, bezveze, al ga je napadalo, i pada i dalje ali ne sa intezitetom kako je to bilo u toku dana. Ma bez sikiracije, naše je samo da dođemo i proslavimo novu pobjedu.
Melburnski Lesinar
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mora bitiNije Bitno je napisao/la:Nemoj biti toliko siguran u tu pobjeduZárate je napisao/la:Sad sam bio na Grbavici, što se tiče snijega, ko prašak je, bezveze, al ga je napadalo, i pada i dalje ali ne sa intezitetom kako je to bilo u toku dana. Ma bez sikiracije, naše je samo da dođemo i proslavimo novu pobjedu.
Za zivot cijeli!
- samir_tm87
- Kontakt:
na osnovu pitaragollum je napisao/la:Na osnovu cega se vas dvojica bunite?Baby je napisao/la:DAJTE NAM SLOVO O !!!samir_tm87 je napisao/la:ocemo slovo ohahaha
kako ćemo mi izdržati sa vuCovima ???
- nookey
- Kontakt:
Eh kako je sve izvjesnija utakmica, hajmo malo o sastavu...
ko reče da je bio na treningu? Nazire li se prvih 11?
Bilo bi dobro kad bi Bajro počeo...
ko reče da je bio na treningu? Nazire li se prvih 11?
Bilo bi dobro kad bi Bajro počeo...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zna li neko, hoće li biti otvoren jug? Tokom dana sam pročitao par postova u kojima piše da će biti zatvoren, zna li neko malo više o tome?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- nookey
- Kontakt:
Neće, svi na severBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko, hoće li biti otvoren jug? Tokom dana sam pročitao par postova u kojima piše da će biti zatvoren, zna li neko malo više o tome?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Samo Allah dš.š.Bianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko, hoće li biti otvoren jug? Tokom dana sam pročitao par postova u kojima piše da će biti zatvoren, zna li neko malo više o tome?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
jel ima neko info vezano za ove dresove? hoće li ih biti još u prodaji? i gdje?
ja ga mislio sutra kupit, al...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Evo kaze Stole rasprodato,mozda puste novu turu.Nego sta je s Fan Shopomja sam je napisao/la:jel ima neko info vezano za ove dresove? hoće li ih biti još u prodaji? i gdje?
svoj ti pos'o !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Znači postoji mogućnost da jug bude otvoren, iako je sjever izgledom najljepša tribina u BiH, meni se nikako ne sviđa
meni gadget na desktopu pokazuje da će sutra biti oblaćno bez snijega jutranja -8, dnevna +2 
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 25 feb 2011, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
koliko su ih napravili da su se prodali za manje od dan vremena?Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo kaze Stole rasprodato,mozda puste novu turu.Nego sta je s Fan Shopomja sam je napisao/la:jel ima neko info vezano za ove dresove? hoće li ih biti još u prodaji? i gdje?
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.