Uh nesmijem ni zamisliti kakav hajc bi to bio. Okupirali bi Tuzlu iducu utakmicu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ne odustaje brat, prvo je pričao kako se Avram posvađao kao reko mu Mirza da je zadnji vezni, sad ovo.bordobijeli je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:09Nazor usraniNazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:59Botu pogledaj slike sa treninga, pa vidi sta je preskocio...bordobijeli je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:55Ziljkic je preskoci par treninga loža. Bezveze izmišljate neke stvari.
Sta kazes na objavu ziljkica ??
BOTINO![]()
Pogubio se brat kako je Sabra otišla
Hahaha ovaj forum je najvece zlo, ovdje svakakve price kruzile kako se ziljkic zakacio sa zalizanim pa ga nema, a lik vas sve popisao sa objavom na ig. Vecih neprijatelja kluba i dusmana od samih navijaca nema nigdje.
Gdje je kodro? Jel danas ili sutra potpisuje?
Gdje je kodro? Jel danas ili sutra potpisuje?
Veliko bravo Ziljkiću, ovo je timski igrač. Mogao je i on stazama "legendi" prethodnika sabotirati trenera i onda početi igrati. Ne, on je u ovom teškom trenutku uz klub i trenera i javno to daje do znanja. Pravi profesionalac.
Da je kako dobiti Slobodu, pa se protiv Sloge na Koševu vratiti na neki normalan kolosijek. Evropa nije izgubljena siguran sam da možemo biti barem 4.
Da je kako dobiti Slobodu, pa se protiv Sloge na Koševu vratiti na neki normalan kolosijek. Evropa nije izgubljena siguran sam da možemo biti barem 4.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sto bi maminjo rekao svugdje budala al kod nas izgleda centralapitara je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:37Ne odustaje brat, prvo je pričao kako se Avram posvađao kao reko mu Mirza da je zadnji vezni, sad ovo.
Pogubio se brat kako je Sabra otišla

Taman ce na mrezama reci da su se svadjali hahahabordobijeli je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:09Nazor usraniNazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:59Botu pogledaj slike sa treninga, pa vidi sta je preskocio...bordobijeli je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:55Ziljkic je preskoci par treninga loža. Bezveze izmišljate neke stvari.
Sta kazes na objavu ziljkica ??
BOTINO![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
19 šuteva, stativa, prečka i 3 gola. Nema se šta reći nego čestitati! Informacija da se vračamo i pobjeda, ovaj ponedjeljak nije toliko odvratan dan.
Jedino mi je žao zbog ovih naših navijača koji su navijali da izgubimo, dva šamara danas. Pobjeda i odgovor Ziljkića izmišljotine.
Naprijed Sarajevo!
Jedino mi je žao zbog ovih naših navijača koji su navijali da izgubimo, dva šamara danas. Pobjeda i odgovor Ziljkića izmišljotine.
Naprijed Sarajevo!
-
- Kontakt:
Po meni, Guliashvili puno konkretniji i neuporedivo bolji u driblingu što je možda i najbitnije za jedno krilo.napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 15:55Gulisha treba igrat, dobar je, brz, jak, ima solidnu tehniku. Kyeremeha upisat u kakav atletski klub, tamnoputi Sisic. Nadam se da ce se Ikic vratit kod novog trenera a ne trazit neki raskid ili nesta radi tretmana, najbolje krilo smo nabili nogom u pm.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ja ba ja zaboravio gulishu u ovom osvrtu, nako solidan je bio, jbg morao je zabit onaj zicer...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:49Po meni, Guliashvili puno konkretniji i neuporedivo bolji u driblingu što je možda i najbitnije za jedno krilo.napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 15:55Gulisha treba igrat, dobar je, brz, jak, ima solidnu tehniku. Kyeremeha upisat u kakav atletski klub, tamnoputi Sisic. Nadam se da ce se Ikic vratit kod novog trenera a ne trazit neki raskid ili nesta radi tretmana, najbolje krilo smo nabili nogom u pm.
-
- Kontakt:
Moj usro ne znaš ni šta više lazes, ja sam reko da ima povredu lože i nije trenirao. A prozvao si me da lazem i da sam boot a sam Ziljkic evo to isto rekao al djaba ti imaš svoj neki film.
-
- Kontakt:
Vraćamo*kenoHZ je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:4819 šuteva, stativa, prečka i 3 gola. Nema se šta reći nego čestitati! Informacija da se vračamo i pobjeda, ovaj ponedjeljak nije toliko odvratan dan.
Naprijed Sarajevo!
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.
- ElCartel11
- Kontakt:
Oni ziceri Gulasha i Ziljkica se moraju zabijati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I kuce su od cokolade a prozori od marmelade... hahahah joj aylicinih potrcka sto su se uzjogunili nakon jedne pobjede !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ponosni tajo na svoju slinuuuu

Cuj ovog bota, vracamo se
Gdje se vracamo? 11 kola prije kraja sezone ekipa ispala iz borbe za Evropu. U 4 derbija odigrana ove polusezone, od mogucih 12 bodova osvojili 4 boda. Najveci neprijatelji kluba su oni koji pokusavaju izvuci neke pozitivne stvari iz dosadasnjih utakmica, a pogotovo ove danasnje. Ni u jednom segmentu fudbalske igre ekipa se nije pomjerila ni milimetar naprijed, od prve pripremne utakmice do ove danasnje, a to je nekih 2 mjeseca. Od iznosenja lopte sa nase polovine, organizacije napade, kretnji bez lopte, pa onaj pokusaj presinga... sve cista 0. Bez uigrane akcije, bez plana, bez vizije. A to su i pokazale utakmice protiv Zrinjskog, Veleza i Zelje. Nista se i ne pokusava promijeniti i unaprijediti, sve se vecinom svodi na isto, 4231 formacija, svako kolo se izrotira par igraca i to je u sustini to. Sto prije smijeniti trenera i pokusati spasiti sljedecu sezonu dok nije kasno.

poslo ga babo u granap gosti se najavili
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ziljkić, Avramovski, Guliashvili moraju svaku počinjati skupa.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Inspiracija, Kyle88, MSOZ101, riki46 i 62 gosta.