Nemoj mi na Velez, a ni na Pipu bola

exFighter1926 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 14:592023. ti i dalje nezadovoljan svojim zivotom, zatvoren u 4 zida, pokusavas biti duhovit na samo tebi interesantan nacin, a u sustini sve posljedica dugogodisnjeg maltretiranja od strane vršnjaka pocevsi od osnovne skole, jer si i tad bio mali nadobudni debilko koji se pravio pametan, a u stvarnosti veze sa zivotom nemas, kao i visegodisnja upotreba desanke, jer Boze moj nisi dovoljno duhoviti, a i interesantan nekoj pičoki iz vrapčića, a kamo li iz Mostara gdje su trebe opet malo urbanije, od svih forumasa, a veliki ih je broj ti si definitivno najvise isfrustriran i zao mi te je...
Nije samo penal, pa faul iz kojeg je pao drugi gol je jos smjesniji. Bacio se Radović na igrača Posusja i raskrivio se. Bruka i sramotamozak je napisao/la: ↑20 mar 2023, 14:35Čuj nije velika greška a poveli 1:0 iz sudijske greške.ZutiFKS je napisao/la: ↑20 mar 2023, 14:28Nije nikakav problem reći da je suđenje baš u našu korist, kao i vama sinoć. Po meni je penal bio nategnut (iz onog što sam vidio) ali nije neka velika greška. Ova odluka bi ostala i da ima VAR jer je supportable, nije za opoziv.
Debili koji tvrde da FKS ili Mirvić imaju veze s ovim![]()
Ne tražim objašnjenje.
Od samog početka se vidi tendeciozno suđenje i to treba osuditi.
Nema ali...
Bgm, mrsko mi. A ako jesi, onda halali.mozak je napisao/la: ↑20 mar 2023, 14:47Nađi postove pa javi šta sam pisao.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 mar 2023, 14:37A vidim nisi se osvrnuo na opasku za suđenje vama sinoć.
Kako kažu manijaci, penal čist ko suza.
Dobro si se sjetio Kukoča ja zaboravio na njega, valjda što mu je karijera u kurcu hahahhahahahaha. Tonći Kukoč, samoprozvani najbolji hrvatski lijevi bek, predmet sprdnje u Hrvatskoj. Vidiš dobru si poentu napravio time što si ga spomenuo, jer jasno je šta je problem kod tih iskompleksiranih seljačina. Problem je u njihovom neuspjehu.Lynx je napisao/la: ↑20 mar 2023, 00:09Ja ovog Čorčmara, pa ja ne znam da je iko zadnjih godina ovoliko kmečao na FKŽ. Možda mu se Kukoč može pridružiti sa svojim seljačkim ispadima kao igrač profesionalac, ali ovo je pravo nepoštovanje. Zbog ovakvih zamrziš klub bezveze. Svi koji su dolazili na Grbavicu su hvalili atmosferu, Dudić oblačio košulju za 100 godina, Maksimović uprkos porazu hvali Želju i želi da osvoje kup, Husref, Marinović uvijek bili korektni…
Kukoc vas je prozivao 2017. kad se direktno protiv vas borio za titulu. Niti je tad proslo 10 godina od zadnje titule niti ste bili neka luzerska ekipa. Da je Velez bio konkurent Zrinjskom za titulu vjerovatno bi pjevao Bice Velez k***c sampion.Lewy21 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:04Ono što je meni fascinantno je što su tim jadovima iz nekog razloga puna usta Želje, iako je Željo luzerska ekipa zadnjih 10 godina, pa bi čovjek rekao da nemamo zbog čega nabijat komplekse, dođe ti neko ko jedva godinu bude u našoj ligi i dan danas priča o Želji, puna usta Želje, nekako nabijamo komplekse ljudima iz nekog razloga, ne znam zašto. Šta bi tek bilo da smo na vrhu kao 2010-2013, Kukoč i slične seljačine ne bi mogle spavat od nas.
xaxaxaxa
al mi kad smo se dizali protiv vice niko nije htio
A o čemu vi maštate? Da izmirite dug za vodu?TMmanija2012 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 18:02Pravi pitarski penal , sad ce u pauzi da maštaju kako imaju najjaci tim u ligi ,napadaju ljetos grupnu fazu itd![]()
Tada nije bilo vecih luzera na svijetu od nas, ne postoji klub koji je u historiji ovog sporta uspio ono sto je uspjela ona grupa idiota 2017 i 2018. Navedi mi nekoga ko je to uspio uraditi i svaka cast.Suvorov je napisao/la: ↑20 mar 2023, 17:38Kukoc vas je prozivao 2017. kad se direktno protiv vas borio za titulu. Niti je tad proslo 10 godina od zadnje titule niti ste bili neka luzerska ekipa. Da je Velez bio konkurent Zrinjskom za titulu vjerovatno bi pjevao Bice Velez k***c sampion.Lewy21 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 16:04Ono što je meni fascinantno je što su tim jadovima iz nekog razloga puna usta Želje, iako je Željo luzerska ekipa zadnjih 10 godina, pa bi čovjek rekao da nemamo zbog čega nabijat komplekse, dođe ti neko ko jedva godinu bude u našoj ligi i dan danas priča o Želji, puna usta Želje, nekako nabijamo komplekse ljudima iz nekog razloga, ne znam zašto. Šta bi tek bilo da smo na vrhu kao 2010-2013, Kukoč i slične seljačine ne bi mogle spavat od nas.
Generalno, koga boli neka stvar i za Zelju i za neki drugi klub, te price mi smo trn u oku, mi nabijamo koplekse su za malu djecu. Jest ono ne bi mogao spavati.
Svaka čast na saopštenju al znaš kako kažu ujeo vuk kenjca
Podsjeti me na penal dok je za nas igrao Luka Modric.Pomalo se vracamo u taj period.
Vama se posteno samo sudi u Hagu. Majorizovanibrig je napisao/la: ↑20 mar 2023, 15:32Nije samo penal, pa faul iz kojeg je pao drugi gol je jos smjesniji. Bacio se Radović na igrača Posusja i raskrivio se. Bruka i sramotamozak je napisao/la: ↑20 mar 2023, 14:35Čuj nije velika greška a poveli 1:0 iz sudijske greške.ZutiFKS je napisao/la: ↑20 mar 2023, 14:28
Nije nikakav problem reći da je suđenje baš u našu korist, kao i vama sinoć. Po meni je penal bio nategnut (iz onog što sam vidio) ali nije neka velika greška. Ova odluka bi ostala i da ima VAR jer je supportable, nije za opoziv.
Debili koji tvrde da FKS ili Mirvić imaju veze s ovim![]()
Ne tražim objašnjenje.
Od samog početka se vidi tendeciozno suđenje i to treba osuditi.
Nema ali...
U ŠB 50. Min drugi zuti za beka se ne daje, igrač manje je to. Šta bi iza bilo ko zna al protekcija je tu