FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemojte tako još postoji nada za evropu
A kako sam poželio jedan ovakav High lights. Volim te Saraj'vo, pa da se i za opstanak boriš!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Cujem protiv sloge na Koševu
Jako bitna pobjeda za pouzdanje, Posušje nam ne smije biti mjerilo i ako iskreno ni Željo ni Velež nas nisu nadigrali, očajni su, te očekujem i dalje igru toplo/hladno, zato je potrebna promjena trenera da se situacija sa navijačima malo normalizuje i da se vrati pobjednički mentalitet. Okosnica sredine Vrančić i Balta su ok, ali treba uzeti u obzir da te igrače imamo do kraja sezone i upitno je kakav će status biti sa istima, te obavezno moramo imati na sredini bar jednog igrača na kojeg će se računati da se uigrava sa ekipom za narednu sezonu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Antibojkotaši svi zaposleni Bogu hvala, te niko nije mogao dobiti izlaz s posla osim onih 12-13 sretnika.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Opet počela priča, bojkotaši i antibojkotaši.
Ali kako plitki bosnjo nakon jedne pobjede protiv yebenog Posusja sve zaboravi, to je za proucavati.
Kaze onaj magodica da se vracamo ?! Gdje se vracamo, mi ko rastimani orkestar, posebno kad mladunce igra.
Kazu neki, ostaviti mirzh za SD

pa mi s ovakvim razmisljanjima i nismo za bolje od mirze, runde, danca, mladunceta...
Kaze onaj magodica da se vracamo ?! Gdje se vracamo, mi ko rastimani orkestar, posebno kad mladunce igra.
Kazu neki, ostaviti mirzh za SD
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
7/15 keep counting...NazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 17:47Ali kako plitki bosnjo nakon jedne pobjede protiv yebenog Posusja sve zaboravi, to je za proucavati.
Kazu neki, ostaviti mirzh za SDpa mi s ovakvim razmisljanjima i nismo za bolje od mirze, runde, danca, mladunceta...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ja koliko god mrzio Mirzu, Ajlu, Obuću, Repuha i ne znam ti koga ne mogu navijati protiv Sarajeva i ne može mi biti drago da izgubimo. Ja razumijem da ne volite ove ljudi, ali kako vam može biti krivo kad dobijemo i kako možete izmišljati stvari nikad mi neće biti jasnoNazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 17:47Ali kako plitki bosnjo nakon jedne pobjede protiv yebenog Posusja sve zaboravi, to je za proucavati.
Kazu neki, ostaviti mirzh za SDpa mi s ovakvim razmisljanjima i nismo za bolje od mirze, runde, danca, mladunceta...
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dobijes Slobodu, istjeras Aylu i na Kosevu ti dodje 10 hiljada protiv Sloge a da ne pricam i tu kad bi uzeli. Ajde Mirvah postupi pametno.
Hajd procitaj ponovo pa mi reci : Gdje pisem da navijam protiv Sarajeva ? Gdje pisem da mi je krivo sto smo pobijedili ? Gdje pisem da mi je drago kad izgubimo ?pitara je napisao/la: ↑20 mar 2023, 17:53Ja koliko god mrzio Mirzu, Ajlu, Obuću, Repuha i ne znam ti koga ne mogu navijati protiv Sarajeva i ne može mi biti drago da izgubimo. Ja razumijem da ne volite ove ljudi, ali kako vam može biti krivo kad dobijemo i kako možete izmišljati stvari nikad mi neće biti jasnoNazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2023, 17:47Ali kako plitki bosnjo nakon jedne pobjede protiv yebenog Posusja sve zaboravi, to je za proucavati.
Hajde nije tesko procitati, napregni sve mozdane vijuge, mozes ti to...
Pisem kako ljudi sve zaborave nakon jedne yebene pobjede.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- belosevic23
- Kontakt:
Mi tacno imamo pamcenje amebe, da nije bilo nepostojeceg penala ni danas ga ne bi dali iz igre. Smirit strastibelosevic23 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 00:35Mole se "objektivni" navijaci da opet ne prave zvijezde od ovih debila ako slucajno pobijedimo posušje. Njima treba svako pola godine dovesti atalantu i gladbah da naostre qrc na njima i pokazu im da su igraci nivoa federalke
- skullcrusher
- Kontakt:
Ovo je danas bilo nabijanje lopte bez ikakve igre ali ikakve ko je gledao utakmicu vidio je.. 3 boda su 3 boda ali i danas je lose bilo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Gdje nestadoše svi oni insajderi koji su cijelu sedmicu najvljivali Kodru ? 

Jel sletio kodro
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sreća pa smo kod ranijih stručnjaka kantali Zrinjskog, Širokog, Veleža i Želju pa ovi pokvariše tradiciju.
Protiv Zrinjskog nam je već dugo normalan da gubimo u hendikepu, Širokom uzeli 8 bodova u gostima, kako se igra liga, Mulalić bez poraza u derbiju, Veleža nismo dobili 10 vezanih utakmica.
Pitarluk. Da treba težiti boljem- treba, da se pretjeruje u kritikama - itekako.
Protiv Zrinjskog nam je već dugo normalan da gubimo u hendikepu, Širokom uzeli 8 bodova u gostima, kako se igra liga, Mulalić bez poraza u derbiju, Veleža nismo dobili 10 vezanih utakmica.
Pitarluk. Da treba težiti boljem- treba, da se pretjeruje u kritikama - itekako.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Osttribine
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme za qrac, nista vrijedno pomena, u drugom smo nesta kao i proigrali, istina nepostojeci penal, ali realno Posusje je tanka ekipa i danas su zasluzeno porazeni, pored tog penala dali smo jos dva gola i imali precku i stativu. Naravno da ne treba od ove utakmice idealizirati i zaboravljati bilo sta, ali smo zasluzeno pobijedili. Sto se kaze u mirnoj luci smo i nadam se samo eto da cemo sakupiti do kraja nekih bodova, u Evropu necemo, a niti trebamo jer svaka ozbiljnija ekipa bi ovakvom Sarajevu strpala 7 komada kao od šale.
Problem i dalje predstavlja izmedju ostalih i Mirza i ovaj bezobrazluk sa tjeranjem inata i igranjem "sina Dala" konstantno u prvih 11, onda ovo stalno rotiranje igraca nista dobro donijeti ne moze, pogotovo sto medu tim "pojacanjima" imas ubleha, igraca tipa ovog Keyremeha imas vala i u nasoj ligi, a tri puta jeftiniji sigurno, zatim onaj Tomaševič. gluho bilo, ali njega niko i ne drzi na zubu npr. Hvala Bogu malo pauze sad da zaboravimo na ove predstave nasih igraca.
Problem i dalje predstavlja izmedju ostalih i Mirza i ovaj bezobrazluk sa tjeranjem inata i igranjem "sina Dala" konstantno u prvih 11, onda ovo stalno rotiranje igraca nista dobro donijeti ne moze, pogotovo sto medu tim "pojacanjima" imas ubleha, igraca tipa ovog Keyremeha imas vala i u nasoj ligi, a tri puta jeftiniji sigurno, zatim onaj Tomaševič. gluho bilo, ali njega niko i ne drzi na zubu npr. Hvala Bogu malo pauze sad da zaboravimo na ove predstave nasih igraca.
Samo nas zezali, da vide ko će povjerovati

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
U srijedu pocinje prosivanje travnjaka
Cestitke na pobjedi,realno stativa,precka,zicer Gulia,ponisten gol i 3 gola mada ono je smijesno za sta nam je penal svirao.Nije da nismo stvarali sanse danas,valjda ce povratkom na Kosevo biti bolje

Cestitke na pobjedi,realno stativa,precka,zicer Gulia,ponisten gol i 3 gola mada ono je smijesno za sta nam je penal svirao.Nije da nismo stvarali sanse danas,valjda ce povratkom na Kosevo biti bolje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.