FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Edin1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Edin1982 » 20 mar 2023, 14:20

rerel je napisao/la:
20 mar 2023, 14:04
DamirT je napisao/la:
20 mar 2023, 12:11
Jel ima ikakvih naznaka za trenera?
Ko je najblizi klupi itd?
Nudio im se nas covijek Tuzlak "Divkovic" koji je bio spreman dovesti i sponzora sa sobom ali im izgleda nije dobar jer.kod njega nema mesetarenja i talova..Covjek ozbiljan,prvi trener na TK sa Pro- licenom .a ovi nasi ca mimoilaze vec 2.put
Oni Traže nekog sa kime će manipulisati,tako da ce potraga potrajati, neće me iznenaditi ako dovedu Vladu Jagodica koji je hinjo najveći ...

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 20 mar 2023, 14:55

DeZerbi je napisao/la:
20 mar 2023, 14:15
rerel je napisao/la:
20 mar 2023, 14:04
DamirT je napisao/la:
20 mar 2023, 12:11
Jel ima ikakvih naznaka za trenera?
Ko je najblizi klupi itd?
Nudio im se nas covijek Tuzlak "Divkovic" koji je bio spreman dovesti i sponzora sa sobom ali im izgleda nije dobar jer.kod njega nema mesetarenja i talova..Covjek ozbiljan,prvi trener na TK sa Pro- licenom .a ovi nasi ca mimoilaze vec 2.put
koga je vodio taj ozbiljan trener?
Ako je Vinko ona samo Gradina i navodno sad Celik, znaci nikoga
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 20 mar 2023, 15:21

Sarajevo se mora dobiti na Tusnju posle pauze, ako mislimo opstati u lizi, igrači bi toga trebali biti svjesni. A i uprava
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 20 mar 2023, 15:39

Mi nemamo sad pravo na taj luksuz da opet eksperimentisemo sa trenerima, nije pocetak sezone, ovo mora preuzeti neko bas ozbiljan, strucan i nadam se vec ove sedmice ako misle dobro klubu da covjek ima vremena da se pripremi i upozna ekipu.

Komazeca ko god osporavao covjek je klasa i trebamo ga koristiti kad je vec dio naseg tima, covjek zna zabiti gol i ima osjecaj za to, to je cinjenica.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 mar 2023, 16:11

Kad god krene prica o treneru pojave se novi nickovi :bow:
tuzlanska Sloboda

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 20 mar 2023, 16:17

Hajmo biti pozitivni, dvije utakmice bez poraza :tokralju:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 20 mar 2023, 17:51

Legolas je napisao/la:
20 mar 2023, 13:16
Niko me ne može ubijediti da je Civic lošiji od ovog Kapetanovica koji je katastrofa u nastavku sezone
Daleko najveća prevara ove ekipe, u napadu loš, u odbrani još gori. Bar ove zadnje 3-4 utakmice, katastrofa do katastrofe. Uz to sve, očigledno da je i neškolovan igrač, momak čim pređe centar ima dosta situacija da ide 1 na 1 sa protivničkim bekom ili 2 na 2 sa Saidom jučer konkretno, on uzme i centrira sa 45 metara kod aut linije, to ne može ni Trent. Ako ostanemo, a iskreno se nadam da hoćemo, podhitno novog beka dovesti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 mar 2023, 18:21

Misljenja sam da je Kape jedini u ekipi koji moze iz punog trka centrirati da lopta ne zavrsi na restoranu. Sinoc jedina kakva takva sansa je bila upravo kada je Alic pokusao glavom.
Sto se tice njegove igre u odbrani, koliko mi je poznato u omladincima je igrao krilo. Uostalom, i Javier Zaneti bi sa Saidom na svojoj strani nekad izgledao smijesno.
tuzlanska Sloboda

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 20 mar 2023, 18:28

zlajci je napisao/la:
20 mar 2023, 18:21
Misljenja sam da je Kape jedini u ekipi koji moze iz punog trka centrirati da lopta ne zavrsi na restoranu. Sinoc jedina kakva takva sansa je bila upravo kada je Alic pokusao glavom.
Sto se tice njegove igre u odbrani, koliko mi je poznato u omladincima je igrao krilo. Uostalom, i Javier Zaneti bi sa Saidom na svojoj strani nekad izgledao smijesno.
Sto posto @ zlajci …nako dzabe dolazile ponude za naseg lijevog beka.ovdje ima onih na forumu s namjerom sto pisu ..zar nije dovoljno kad sajkaca skida kapitensku traku i upravo njemu daje
Puna podrska za Kapeta , Osmica , Mehmedovica ….djeca ginu za svetinju a pojedincima na sramotu …❤️🖤❤️🖤❤️🖤

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 mar 2023, 20:18

Jedan moj poznanik je igrao pod palicom Pranjica. Kaze da je izuzetno strog i moderan trener. Jako je samostalan, ne voli da mu se drugi mijesaju u posao. Istina, vodio je nizeligase u Hrvatskoj, ali samo iz razloga sto nije zelio biti pomocnik nekome, nego je zelio razvijati karijeru "prvog trenera".
Po meni dobar izbor ako dodje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 mar 2023, 20:26

Veliko fudbalsko ime svakako. Pogotovo za nase uslove u BiH.
A i dosta mi je ovih pro komunistickih jugo trenera. Sve na isti ku rac.

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 20 mar 2023, 20:36

Nisam siguran da li riskirati sa covjekom koji ne poznaje ligu u borbi za opstanak, da smo na početku sezone vrlo rado.

Pricao sam sa prijateljem koji je novinar u Hrvatskoj, kaze da je mnogo zajeban kao trener.
Sama pomisao da neko ko je igrao u Bayernu i nije mu problem trenirati četveroligaša pokazuje kakav je lik.
Kod nas ovim max Indjija u fudbalskoj karijeri pa ne bi nikad karijeru gradili po Prvoj Ligi FBiH a kamo li nize.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 20 mar 2023, 20:37

Hahaha kakav Pranjic, Jaha 2...ne znam koliko je pametno se kockati u ovakvoj situaciji
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 20 mar 2023, 20:44

NazorUso je napisao/la:
20 mar 2023, 20:18
Jedan moj poznanik je igrao pod palicom Pranjica. Kaze da je izuzetno strog i moderan trener. Jako je samostalan, ne voli da mu se drugi mijesaju u posao. Istina, vodio je nizeligase u Hrvatskoj, ali samo iz razloga sto nije zelio biti pomocnik nekome, nego je zelio razvijati karijeru "prvog trenera".
Po meni dobar izbor ako dodje.
:thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 mar 2023, 20:46

HPCompaq je napisao/la:
20 mar 2023, 20:37
Hahaha kakav Pranjic, Jaha 2...ne znam koliko je pametno se kockati u ovakvoj situaciji
Samo kada pogledas karijeru covjeka, bez trenerskog znanja ima vise u glavi nego Jahic za 300 godina.
Kakvo vam je to poredjenje jbt...Ne razumijem vas.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 20 mar 2023, 20:46

Legolas je napisao/la:
20 mar 2023, 13:16
Niko me ne može ubijediti da je Civic lošiji od ovog Kapetanovica koji je katastrofa u nastavku sezone
Ćivić odličan igrač, falio je u mnogim odigranim utakmicama, bio bolja opcija za izmjenu, nekada i za prvih 11, ali jbga imali smo trenerčinu... :( Čovjek otpiše jednog Komazeca a da ne otpiše Ćivića :( srušio momcima moral, oborio formu, užas...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 mar 2023, 20:56

Covjek koji je igrao u Bayernu ne moze nikad bit gore rjesenje od faking Jahe kojem je vrhunac igracke karijere Indjija, a trenerske Sloboda. Dajem ruku da je Pranjic i moderniji i bolji trener od njega. Sumnjam da bi kod njega bilo talova i takvih stvari
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 mar 2023, 21:07

Ban ko uopste uporedi Jahica i Pranjica.
Jedan nije izasao iz ove mocvare, drugi igrao 15 godina po Evropi i 10 godina za Hrvatsku. Bukvalno da se zapitas sto njemu ovo treba, posao u PL nije referenca za bilo sta.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 20 mar 2023, 21:08

tuzlak1987 je napisao/la:
20 mar 2023, 21:07
Ban ko uopste uporedi Jahica i Pranjica.
Jedan nije izasao iz ove mocvare, drugi igrao 15 godina po Evropi i 10 godina za Hrvatsku. Bukvalno da se zapitas sto njemu ovo treba, posao u PL nije referenca za bilo sta.
OT: Zar ti nijesi trenutno na FTV? Nešto si mi propao, jesi li to bolestan?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 20 mar 2023, 21:11

Kakav god da je taj Pranjić, već juče je trebao da počne sa treninzima u Slobodi. Nadam se da amateri neće potrošiti cijelu reprezentativnu pauzu na pregovore i natezanja, nego da će novog trenera, bio to Pranjić ili neko treći, dovesti što prije i da se što više treninga odradi u toku reprezentativne pauze, da bi samim time novi trener imao što bolji uvid u forme igrača i štošta još... Po ko zna koji put ću reći, nećemo im valjda mi na forumu ovdje govoriti šta i kako treba da rade... :(
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.