Divizija je poslije robijasa najjaca navijacka grupa.
antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:05Divizija je poslije robijasa najjaca navijacka grupa.
Nizerazredna
Nekom kozojebi, nekom mamojebi. Zavisi sta se nabije na kura.cMeraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:23Zar Fukare jos postoje? Tamo kozoebi i dalje misle da moraju za Laktase uskoro i za Orasje..
Oglabas nam laganoMeraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:23Zar Fukare jos postoje? Tamo kozoebi i dalje misle da moraju za Laktase uskoro i za Orasje..
Prohoda li se kad neokupan tamnim sarajevskim uličicama punim mrva?Baza1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:38Mada opet bolji je pogled sa istoka tamo kad skontam al realnije bi i njima barem ljepse bilo da su na istoku sa svojima da navijaju citava tribina a oni promjenili maticnu tribinu ko papci cim je nesto novo daj da se uvalimo tu papanski nezz a i lakse je policiji i nezz da ne bude nereda da nas stave odvojeno a ne ko prije koje godine kad su nas istjerali sa tribine
Nisam od tog posla.Sky9 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:40Prohoda li se kad neokupan tamnim sarajevskim uličicama punim mrva?Baza1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:38Mada opet bolji je pogled sa istoka tamo kad skontam al realnije bi i njima barem ljepse bilo da su na istoku sa svojima da navijaju citava tribina a oni promjenili maticnu tribinu ko papci cim je nesto novo daj da se uvalimo tu papanski nezz a i lakse je policiji i nezz da ne bude nereda da nas stave odvojeno a ne ko prije koje godine kad su nas istjerali sa tribine
Dali bi vi guz.ice da vas onaj Amerikanac Diglisic uzme. Vidio covjek s kojim kriminalcima ima posla pa se povukao, pametanBaza1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:09Ma sloboda karinane opet cemo im mi biti krivi kad ispadnu jbt nas optuzuju da smo krivci sto su ispali u nizi rang zamisli te bolesti da krivis jedan tim iz duela leotar vs Željonisu bitne utakmice slobode nego utakmica Željina je razlog sto su oni jadni ispali.Nije ni sloboda losha eto ko klub opet imaju neku historiju jer su jedan od rijetih klubova iz BiH koji se takmicio u najjacoj ligi u jugoslaviji i sloboda je stari i radnicki klub nije ni do kluba nego imaju preloshe navijace.Tz kao grad je totalno operisan od svog kluba nemaju nikakvo interesovanje za fudbal i te fukare yedu ghovna kad su ispali u drugi ligu napravili su show u gradu palili baklje ludovali kao da pokazu da podrzavaju klub i kad je tesko i sad su u ligi opet bore se za opstanak i nece da navijaju levati josh im je zvanicna prica grupe kako traze privatizaciju a levati otjerali azmira glumili neke bbb i sad bi guze dali da ih azmir kupi i preuzme ponovo nego lik ih otpisao pametan nece da ima posla s fukarestinom jednom se opekao i vozdra .
Nismo vise u dobrim odnosima osjetio sam da me manipulisu svojevoljno sam ih ****.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, supervizor, svrakino1921 i 11 gostiju.