let3 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 14:12
denimen99 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 13:59
To čupanje za kosu uopšte nije sa iste utakmice, tako da si i ti licimur pravi, Kikinda
Znam da je čupanje sa utakmice Superkupa, ali ti izgleda nisi baš dovoljno bistar da povežeš kako je nebitno koja je utakmica, vec kmeka

i selektivno istjerivanje pravde za potez Gavija, a žmirenje na oba oka za firauna Ceballosa i njegove pizdarije. O tome se radi.
Denimen ne kmeči, naprotiv, daje cvaju za svaki post na kojemu kmečim na bilo koju temu. Prvi sam čestitao na pobjedi Barcelone, jer sam pogledao utakmicu i sve mi je bilo jasno kao dan. 101-100 je rezultat i još uvijek smo bolji od Barcelone, po titulama puno bolji, head2head bara bara i to me zadovoljava u ovim sezonama sve dok Real dere Engleze.
Ja ne žmirim uopšte ni na Pepetovo ponašanje prije, niti sada na na Ceballosa ili Nacha ili Carvajala. Pa čak i za Gavija ništa to nije novo, on je Španjolac, oni su takvi, emotivni i temperamentni ali Gavija prozivam jer me to zabavlja, zabaljaju me i vaše reakcije na to. Gavi je isto gonvo kakav je bio i Guti i Ramos i Busquets i ostali ovi što vole da bocnu, jednostavan takav tip igrača, užitak za gledati. Rudiger svaki put kada ode skočiti na korner napravi neko mini njesra.
Gavi se zabio u Ceballosa sa leđa, start bez lopte na igrača je crveni karton, uvijek bio, osim u slučaju Negreira... ovaaaj, Barcelone. Ne samo protiv Reala nego i protiv ostalih ekipa se mali ponaša, kako bi to Čauš reci, previše bahato. Vjerujem da je on toga svjestan, i ovakve reakcije su sasvim normalne.