ne znam brate Bogami, ne pratim nikako, idem sa kompa, pun mi je qrac više...legenda reala je napisao/la:mandrax ,igra li ovaj medveščak ikako ,koja je trećina ,šta je ovo ,samo dvije utakmice se igraju ono pravo ove ostale sve stoji

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne znam brate Bogami, ne pratim nikako, idem sa kompa, pun mi je qrac više...legenda reala je napisao/la:mandrax ,igra li ovaj medveščak ikako ,koja je trećina ,šta je ovo ,samo dvije utakmice se igraju ono pravo ove ostale sve stoji

volimliverpool je napisao/la:Što se ikad upustih u ova gov.na od kladionice...

jbg eto ako ti je lakse i mene sadmandraX je napisao/la:samo me oni druze obaraju, prosao 6 parova...nick je napisao/la:mah sta ces, zakon brojevamandraX je napisao/la:@nick - jes' vidio Bogati koji sam ja baxuz?
 jbg
 jbgiskreno druze, moze mi samo jos gore biti...**** im pleme, picka im materina glupanick je napisao/la:
jbg eto ako ti je lakse i mene sadjbg

ma ima samo jednom za međede i za grachodža je napisao/la:ma nema hajra od deranja

pripremi kakav tvoj par i meni za sutra ,kako si Siferta skino juče ja sam ga odigroharry_90 je napisao/la:Bem ti kladu,stalo me već dva dana...za sutra već razrađujem tikete,pošto je snijeg napolju,male su šanse da cu izlazit,za sutra spremam tiketa ,ihhh
Zbog klade se vise ne nerviram,sad samo udri brigu na veselje..

Dobra ta bogamihodža je napisao/la:sutra pravac Lutrija BiH i sve tekme naše lige koje se budu igrale ( nadam se da neće biti odgoda) 0-2 gola
Ko zabije 3 na ovakvom kijametu, ja mu dižem spomenik
@ legenda
je.bo te međedi

TRPAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to vidiš da te slušaju evo dva gola padošehodža je napisao/la:sutra pravac Lutrija BiH i sve tekme naše lige koje se budu igrale ( nadam se da neće biti odgoda) 0-2 gola
Ko zabije 3 na ovakvom kijametu, ja mu dižem spomenik
@ legenda
je.bo te međedi

TRPAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..kladi se,ko ti braniFaraon iz Visokog je napisao/la:heeeeeeeeeeeeeeej odkad se nisam okladio

..a Gracu ne moze sto hodza i deranja pomoci
 ..a Gracu ne moze sto hodza i deranja pomoci   

dabogda ti doš'o do pameti, budalo jednaDonnie Darko je napisao/la:dabogda svi pali na kladionici

New York 2Bosnier je napisao/la:Zna li ko kakve fixeve , registrovao sam se na Expekt, hocu da uplatim 20 €
Dajte prijedloge pls

..hahhaKop je napisao/la:Ja i raja iz razreda ovako radimo ..uplatimo svaki po marku, nas sestorica, i ko profula sledeci put dvije mora uplatit.Sledeci put 3 and so on ..Natjera covjeka da oprezno bira par,ali kvota ne smije biti ispod 1,80 .. Ima veca doza uzbudjenja nego ovako kad se kaldis sam za sebe, jer i drugi ovise o tebi. Valjda sutra Liverpool pobijedi, inace valja 5 km uplatit drugi put.
 ..dobra vam taktika fkt
 ..dobra vam taktika fkt  ..nije lose
 ..nije lose  ..valjda prekosutra Liverpool protiv West Hama u gostima ?! ..to ce biti tesko,al hajd,volio bi da prodjes
 ..valjda prekosutra Liverpool protiv West Hama u gostima ?! ..to ce biti tesko,al hajd,volio bi da prodjes  
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.