Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
sanjinlego
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
Pa jedino opravdanje je da je stevanocic preko noci nogu slomio , nista drugo ne priznajem
Pa lik je debil to smo svi znali od pocetka, ne znam sto se neki trzaju na ovo, kao da smo ocekivali da seoska varalica ucini ista logicno u ovom Mandatu
- BenjooJutub
- Kontakt:
- sagitarius
- Kontakt:
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Beduin
- Kontakt:
Da nema Misketa i jos mozda 1-2 covjeka oko njega koji malo pomnije prate fudbal i desavanja na trzistu, mi ne bismo doveli ni jednog od ovih talenata iz dijaspore. Nema Faruk habera da ti momci uopste postoje i sutaju loptu, dok mu nasi ne jave pa on eto kao procijeni.
Odlicna procjena senilnog nam selektora i da izostavi krilo (Mireta), jer mu treba krilni igrac pa zovne Mesanovica (klasicnog napadaca).
075 ❤
- crvenocrni
- Kontakt:
...jer ne možeš biti toliki KRETEN I IDIOT da na tribini ostaviš jedino pravo krilo i startera a na spisak uvrstis ispred njega Duljevica, Mesanovica...mislim da ni Hadzibegic nije toliko otišao.
Mada eto, ne bih se ni iznenadio.
LAŽI LAŽI Dobrice.
Dobrica Ćosić ti zavidi.
Bitno je da si se ti RASPITAO i pogledao ga čak 0 minuta. Svaka cast.
Prfrzrm: Milicevic je visociji i igra redovno za razliku od ovog momka (Barisica)...
LAŽ, obojica igraju standardno u svojim klubovima i Barisic je visociji za 1cm (193>192).
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Drzi li do sebe ista? Obraz?
Strasno kakva krezava fukara nas vodi.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Aleksandro Del Piero
Kaze da Mesanovica zove jer nema krila, a na tribinama ostavi najbolje, najstandardnije i jedino klasicno krilo koje je pozvao. A, da ponizenje bude jos vece, ovom prvom da njegov broj na dresu.
Dok mi pacenici godinama tabirimo sve moguce teme na ovom forumu, ganjamo nepostojece linkove da gledamo sve potencijalne reprezentativce (pa cak i one koji jos ni do kadeta nisu dosli), ovamo se nadje prvo ime te iste reprezentacije, kojem bi trebao biti najveci cilj i satisfakcija da napravi nesto s njom, i uradi ovakve stvari.
Politicki se uvukao svima, dostupan svima, odgovara na pozive za emisiju ili intervju svima, a onda ne pozove ovog, posalje na tribine onog, jos samo da vidimo veceras ko je iznenadjenje za startnu postavu. I onda kaze sutra Hamulic i Stevanovic ne zele da se odazovu, a mi hvala Bogu imamo veliki fond vrhunskih igraca...
- Goalgetter
- Kontakt:
Prvo je krenuo sa hamulicem..nastavio sa stevom..ko je sljedeci.. ima li iko normalan sad nakon ovoga da misli da igrace treba kriviti...Goalgetter je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:44Ma godinama vec svi znamo, odnosno i dokazao je kakva je on zapravo gnjida i **** od covjeka, ovo je tek pocetak sta nam nos slijedi sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, AmorVincitOmnia, ArtemisFowl, Atlanta, Bing [Bot], Blackwargreymon, Bosnjo22, CHR, Confiance, dena24, DjaniTarik, DoktorXabaras, Elrond, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Homelander, invincible1921, itatabisine, Jabroni, JimmyPage, Kaunas, komax, Lokomotifa, marlostanf1eld, MaroonBjelave, onajlikk, rishovski, rossonero85, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, smajke, StevieG8, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, zaostrog i 252 gosta.