BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Hadžibegić nije saopštio razloge zbog kojih je donio odluku da je Stevanović višak, a treba istaći da je fudbaler švicarskog Servettea potpuno zdrav.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Još jedan cirkusant na klupi reprezentacije, senilna budala.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Eno Husara mi psuje s fejk profila pa sebi lajka komentar s pravog profila. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Izbrisali su, nisam očekivao pa nisam ni screenshotao.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
I onda pljuju po Vladanu sto hoce da igra za Srbiju... 

Drago ti kada zaigraju za nas, a onda žališ ove momake što su mogli igrati za normalne reprezentacije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Ma samo uđi na **** profil ili bhfudbal, po komentarima Husara brani Mesanovica pod imenom "Hamza Britva", te jos jedan profil al ne mogu se sjetit imena
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hamza Britva profil za psovanje
A Admir Husarić pravi profil lajkuje psovanje ovog fejk profila, Husara ko neki forumaši s dva accounta se igra

A Admir Husarić pravi profil lajkuje psovanje ovog fejk profila, Husara ko neki forumaši s dva accounta se igra

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Treba vidjeti da li je stvarno povreda kod Stevanovica, a vazniji nam je za Slovacku. Trebao je Menala naknadno zvati.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Al meni je nejasno kako taj frajer ne mere ubost nijednog fudbalera da liči na fudbalera. Ne kažem da to moraju biti neke zvjerke što vrijede 20 miliona al bar da ima u agenciji kakvog Drlju, Ziljkića, Zakarića, Bekrića koji ako ništa imaju nekakvu vještinu sa loptom I zrno talenta. Jok, sve same krampe
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
@BosniaBoston Hejteri bi rekli da si namjerno zaboravio na Mešanovića. 

- legenda reala
- Kontakt:
ima Sero iz GoskaBosniaBoston je napisao/la: ↑23 mar 2023, 12:37Al meni je nejasno kako taj frajer ne mere ubost nijednog fudbalera da liči na fudbalera. Ne kažem da to moraju biti neke zvjerke što vrijede 20 miliona al bar da ima u agenciji kakvog Drlju, Ziljkića, Zakarića, Bekrića koji ako ništa imaju nekakvu vještinu sa loptom I zrno talenta. Jok, sve same krampe

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bit ce uvaljen u reprezentaciju samo ako ga nekako uspije do Turske sprovest. Iduce sezone igraju PLBiH i eto sanse.legenda reala je napisao/la: ↑23 mar 2023, 12:42ima Sero iz GoskaBosniaBoston je napisao/la: ↑23 mar 2023, 12:37Al meni je nejasno kako taj frajer ne mere ubost nijednog fudbalera da liči na fudbalera. Ne kažem da to moraju biti neke zvjerke što vrijede 20 miliona al bar da ima u agenciji kakvog Drlju, Ziljkića, Zakarića, Bekrića koji ako ništa imaju nekakvu vještinu sa loptom I zrno talenta. Jok, sve same krampe![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!