BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Crni Hadzibegicu Stevanovic iz prvih 11 poslo na tribine pa nije ni cudo zasto Petev je otjeran iz reorezentacije jer on to nikad ne bi mogo uradit
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Ovde je Vico Zeljkovic najvise kriv. Tu pocinje problem, on uvjek prije svega izabere poslusnog selektora, a to su vecinom licnosti koji nemaju drugih opcija pa se prodaju.
-
- Kontakt:
Isti ovi novinari razapinjali su Peteva koji je sasvim ok radio svoj posao. Sve je to vise bezveze
Petev je najveci gospodin i profesionalac koji je vodio ovu reprezentaciju. Dovodjenje ovog dinosaurusa je deset poteza unazad. Odlazi seljacino balijska
Cudnovato je kako je Vico od svih izdajnika najveceg pronasao u Sarajevu.
Tipovi poput Zorana Curguza, Slobodana Starcevica, Darka Nestorovica vise drze do sebe i ne bi sebi dopustali ovakve stvari.
Jankovic koji u u21 ima vise prostora za mesetarenje i manje je pracen, radi dosta postenije.
Tipovi poput Zorana Curguza, Slobodana Starcevica, Darka Nestorovica vise drze do sebe i ne bi sebi dopustali ovakve stvari.
Jankovic koji u u21 ima vise prostora za mesetarenje i manje je pracen, radi dosta postenije.
Ma tako je...

U medjuvremenu isti taj gospodin Ivaylo Petev na kojeg svrsavate je pozivao na SVAKO okupljanje ovog Neura koji je cak uspio da igra protiv Italije u UNL unatoc "velikoj" minutazi u klubu. Nemojte biti licemjerni molim vas.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 23 mar 2023, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- sagitarius
- Kontakt:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
95 % novinara i navijaca je bilo protiv Peteva ne kontam sta sad hoce navijaci i novinari ??
Trazili ste gledajte. Ja cu vala uzivati u utakmici ABd da pobijedimo a ko igra i koja formacija ne pada mi napamet da to nesto analiziram.
Trazili ste gledajte. Ja cu vala uzivati u utakmici ABd da pobijedimo a ko igra i koja formacija ne pada mi napamet da to nesto analiziram.
Apsolutno. Nakon kvalifikacija za SP.bordobijeli je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:2295 % novinara i navijaca je bilo protiv Peteva ne kontam sta sad hoce navijaci i novinari ??
Najsmijesniji su mi ovi koji sada dizu Peteve nesto a lik radio istu stvar sa Piricem (I Danilovicem). Licemjerstvo na djelu.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 23 mar 2023, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Sta ovo kazu ne smiju se unositi transparenti nego samo obiljezja drzave? Znaci za ljiljane ce lafo problem pravit da se unese?
-
- Kontakt:
HAHAHAHAHHA pa jel mogucesagitarius je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:17
Jednom idiot zaboravio promjeniti profil kad je pisao komentare![]()

O israfile...
Pa ne bih ja baš rekao da je istu stvar radio Petev, ne samo Petev nego svi selektori od Papeta do Faruka.ReX je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:26Apsolutno. Nakon kvalifikacija za SP.bordobijeli je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:2295 % novinara i navijaca je bilo protiv Peteva ne kontam sta sad hoce navijaci i novinari ??
Najsmijesniji su mi ovi koji sada dizu Peteve nesto a lik radio istu stvar sa Piricem (I Danilovicem). Licemjerstvo na djelu.![]()
Ovo što je Hadžibegić jutros uradio je nešto najbezobraznije što sam vidio od jednog našeg selektora u zadnjih 10+ godina.
Kod svakog selektora je bilo 'sumnjivih' igrača, ali da ti standardni prvotimac i najbolji igrač na toj poziciji završi na tribinama kako bi taj 'sumnjivi' mogao uletiti u roster, e za taj bezobrazluk nijedan selektor nije imao hrabrosti do ovog smećara.
Ekvivalent ovoj situaciji sa Stevanovićem bi bio taj da je, ne znam, kod Peteva Krunić završio na tribinama kako bi Danilović bio u rosteru za utakmicu, a to se nikada nije desilo.
Menadžerski igrači se jesu uvijek vrtili oko repke, ali nikada neki standardni reprezentativac u dobroj formi nije izvisio zbog takvog igrača. Farukov potez je presedan, jedino ga može izvaditi to ako je fakat istina ovo što pojedini mediji pišu da je Miro povrijeđen.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znači dugo me nešto nije ispizdilo kao ovo jutros. Sumnjam da je povrijeđen, mislim da je ovaj retard Faruk samo toliko bezobrazan i da će na kraju utakmice to opravdati u fazonu "to je moja odluka i kraj priče".Raonffa je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:42Pa ne bih ja baš rekao da je istu stvar radio Petev, ne samo Petev nego svi selektori od Papeta do Faruka.ReX je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:26Apsolutno. Nakon kvalifikacija za SP.bordobijeli je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:2295 % novinara i navijaca je bilo protiv Peteva ne kontam sta sad hoce navijaci i novinari ??
Najsmijesniji su mi ovi koji sada dizu Peteve nesto a lik radio istu stvar sa Piricem (I Danilovicem). Licemjerstvo na djelu.![]()
Ovo što je Hadžibegić jutros uradio je nešto najbezobraznije što sam vidio od jednog našeg selektora u zadnjih 10+ godina.
Kod svakog selektora je bilo 'sumnjivih' igrača, ali da ti standardni prvotimac i najbolji igrač na toj poziciji završi na tribinama kako bi taj 'sumnjivi' mogao uletiti u roster, e za taj bezobrazluk nijedan selektor nije imao hrabrosti do ovog smećara.
Ekvivalent ovoj situaciji sa Stevanovićem bi bio taj da je, ne znam, kod Peteva Krunić završio na tribinama kako bi Danilović bio u rosteru za utakmicu, a to se nikada nije desilo.
Menadžerski igrači se jesu uvijek vrtili oko repke, ali nikada neki standardni reprezentativac u dobroj formi nije izvisio zbog takvog igrača. Farukov potez je presedan, jedino ga može izvaditi to ako je fakat istina ovo što pojedini mediji pišu da je Miro povrijeđen.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Stevanovic je provjereno zdrav.Raonffa je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:42Pa ne bih ja baš rekao da je istu stvar radio Petev, ne samo Petev nego svi selektori od Papeta do Faruka.ReX je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:26Apsolutno. Nakon kvalifikacija za SP.bordobijeli je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:2295 % novinara i navijaca je bilo protiv Peteva ne kontam sta sad hoce navijaci i novinari ??
Poslije kada biraju srbiju pored ove sda-snsd reprezentacije mi blatimo igrace. Ako Bog da da izgube 14-0, amin
NEMA NAZAD
Bravo, to je to.Raonffa je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:42Pa ne bih ja baš rekao da je istu stvar radio Petev, ne samo Petev nego svi selektori od Papeta do Faruka.
Jedino gore sto sam vidio od nekog selektora je potez Susica sa povede onog levata Tinu Svena Susica u Brazil a Zukanovica ne povede koji je bio medju najboljim u kvalifikacijama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
@Rex, slabo vladas materijom.
Pokušavaš izjednačiti nesto sto je nemoguće izjednačiti.
Evo @Raonffa ti je jednim dijelom odgovorio. Ako si dovoljno inteligentan, razumjet ces i neke dr.stvari.
Pokušavaš izjednačiti nesto sto je nemoguće izjednačiti.
Evo @Raonffa ti je jednim dijelom odgovorio. Ako si dovoljno inteligentan, razumjet ces i neke dr.stvari.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Normus90 i 23 gosta.