Nemam pojma, meni je ovo totalno nelogično i moje mišljenje je da bi ovo mogao uraditi samo idiot.MoodyHank je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:43Znači dugo me nešto nije ispizdilo kao ovo jutros. Sumnjam da je povrijeđen, mislim da je ovaj retard Faruk samo toliko bezobrazan i da će na kraju utakmice to opravdati u fazonu "to je moja odluka i kraj priče".Raonffa je napisao/la: ↑23 mar 2023, 13:42Pa ne bih ja baš rekao da je istu stvar radio Petev, ne samo Petev nego svi selektori od Papeta do Faruka.
Ovo što je Hadžibegić jutros uradio je nešto najbezobraznije što sam vidio od jednog našeg selektora u zadnjih 10+ godina.
Kod svakog selektora je bilo 'sumnjivih' igrača, ali da ti standardni prvotimac i najbolji igrač na toj poziciji završi na tribinama kako bi taj 'sumnjivi' mogao uletiti u roster, e za taj bezobrazluk nijedan selektor nije imao hrabrosti do ovog smećara.
Ekvivalent ovoj situaciji sa Stevanovićem bi bio taj da je, ne znam, kod Peteva Krunić završio na tribinama kako bi Danilović bio u rosteru za utakmicu, a to se nikada nije desilo.
Menadžerski igrači se jesu uvijek vrtili oko repke, ali nikada neki standardni reprezentativac u dobroj formi nije izvisio zbog takvog igrača. Farukov potez je presedan, jedino ga može izvaditi to ako je fakat istina ovo što pojedini mediji pišu da je Miro povrijeđen.
Nije u stvar uopšte u Mešanoviću, mogao je Mešanovića progurati u roster svakako, ali ne razumijem zašto na tribine slati najbolje krilo a u rosteru ostavljaš četiri napadača (Džeko, Kodro, Prevljak i Bilbija) od kojih će Džeko startati i u najgorem slučaju dvojica sa klupe ući.
Dakle ostane ti taj jedan napadač koji je apsolutno nepotreban nauštrb najboljeg krila koji je višestruko koristan jer pored te pozicije može najnormalnije pokriti poziciju desnog bočnog, a za nevolju i desnog beka (a znamo da nam i bekova fali).
Nema te formacije koju Faruk može izvesti a da Stevanović u najgorem slučaju ne bi bio makar prva opcija sa klupe, tako da ja zaista nemam riječi za ovaj potez.