Udjes na web stranicu bht-a ima uzivo prenos
BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
it's football day
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Zna li neko jel dozvoljeno unijeti na stadion grickalice i sokove male na slamku?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Smijes samo Lasta napolitankeDevilsAdvocate je napisao/la: ↑23 mar 2023, 18:24Zna li neko jel dozvoljeno unijeti na stadion grickalice i sokove male na slamku?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la: ↑23 mar 2023, 18:31Smijes samo Lasta napolitankeDevilsAdvocate je napisao/la: ↑23 mar 2023, 18:24Zna li neko jel dozvoljeno unijeti na stadion grickalice i sokove male na slamku?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Moze tako samo ako je u Bosni mislim
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kada bismo izgubili veceras 4:0 a u Slovackoj 5:0, Jugos ne bi otišao...zar do sada to niste naucili?! 
Tako da valja navijati za pobjede i da selektor dodje pameti. To nam je jedina nada.
Bilo bi krajnje normalno da je Dzeko u slučaju Stevanovic reagovao kod selektora...
Valjda je pričao s njim iako je izvjesnije da nije jer je onako pic....

Tako da valja navijati za pobjede i da selektor dodje pameti. To nam je jedina nada.
Bilo bi krajnje normalno da je Dzeko u slučaju Stevanovic reagovao kod selektora...
Nemoj tako, brate Hureme, ramazan je. 

Nemoj zaboravit da Dzeko kreira ekipu i sastav tako da nije isključeno da on ne stoji iza togahurem je napisao/la: ↑23 mar 2023, 18:52Kada bismo izgubili veceras 4:0 a u Slovackoj 5:0, Jugos ne bi otišao...zar do sada to niste naucili?!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zar ima ljudi da žele svojoj reprezentaciji poraz jer je neki debil na klupi postavljen ne svojom krivicom? Šta je s vas
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bosna se voli i kad gubi i kad joj je selektor Faruk Hadžibegić
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tebi je ovo normalno, što se radi? Šta trebam(o), navijati za gicinu repku? Aha al’ u khurcu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 mar 2023, 18:58Zar ima ljudi da žele svojoj reprezentaciji poraz jer je neki debil na klupi postavljen ne svojom krivicom? Šta je s vas
Jednog igrača sredili, wow, dok god oni budu radili kako sad rade, nema bodrenja reprezentacije. SAMO BOJKOT!
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nikad lekcija, samo poraz.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa to i hoce ovi. Da nam se svima zgadi reprezentacija, bukvalno da stadioni budu prazni1921boy je napisao/la: ↑23 mar 2023, 19:02Tebi je ovo normalno, što se radi? Šta trebam(o), navijati za gicinu repku? Aha al’ u khurcu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 mar 2023, 18:58Zar ima ljudi da žele svojoj reprezentaciji poraz jer je neki debil na klupi postavljen ne svojom krivicom? Šta je s vas
Jednog igrača sredili, wow, dok god oni budu radili kako sad rade, nema bodrenja reprezentacije. SAMO BOJKOT!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja druge reprezentacije i domovine nemam, uvijek ću navijati za nju i podržavati je. Koliko god mi pričali ovo-ono, još nisam doživio za vrijeme svog života nastup na EP, pitanje je da li ću ga i doživiti, ali bih volio da doživim sad da imam šta budućim potomcima da pričam jer je prilika i situacija idealna.

Ljudi koji trenutn rade to od tebe i žele, da ti se ogadi reprezentacija i da niko ne gleda. Planski se radi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Hvala momci, probat cu. Mozda je bolje da i ne uspije strim veceras. Haha. Probat cu se prebacit na bosanski IP preko VPNA...19vendetta87 je napisao/la: ↑23 mar 2023, 18:39Moze tako samo ako je u Bosni mislim
Uzivajte!
Vidiš da je nedovršena misao.

Vjeruj da mi je uspio malo poremetiti dan kad sam pročitao odluku u vezi sa Stevanovicem...
Govorim ukucanima da za vrijeme ramazana nema televizije izuzev reprezentacije i LP.

Ali sam zaboravio ostaviti i mobitel i isključiti Hadzibegica.

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 23 mar 2023, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjediti moramo i plasirati se u Njemačku da je pokorimo sa posjetom na svim utakmicama preko 30 000 ljudi
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Neriješeno danas, u nedelju izgubit i sljedeću tekmu opet izgubit! Rukfaša ni Bake neće spasit !

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA i 15 gostiju.