BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 23 feb 2011, 00:23

Hebiga nekad i covjek mora prenijeti/napisati lose vijesti. Roman Weidenfeller se povredio danas na treningu nakon sudara s Hummelsom i prva dijagnoza kaze da ce biti odsutan narednih sest sedmica. Nadam se po Vas da ovo nije istina i da su samo nagadjanja medija. Kakvog je kvaliteta taj drugi golman Lagerback ili kako se vec zove ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 feb 2011, 00:42

amerosm je napisao/la:Hebiga nekad i covjek mora prenijeti/napisati lose vijesti. Roman Weidenfeller se povredio danas na treningu nakon sudara s Hummelsom i prva dijagnoza kaze da ce biti odsutan narednih sest sedmica. Nadam se po Vas da ovo nije istina i da su samo nagadjanja medija. Kakvog je kvaliteta taj drugi golman Lagerback ili kako se vec zove ?
Nažalost, istina je. Ne mogu da vjerujem!!!! Langerak je neprovjeren u jačoj ligi, ali mislim da je bio proglašen za najboljeg golmana u australijskoj ligi. Koji smo mi pehovi postali u ovoj godini. :evil:

Ev' link :arrow: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... letzt.html
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 feb 2011, 02:14

@Hare: ne znam zasto mislis da ste postali pehovi?
Povrede su sastavni dio igre a vas iste u prvom dijelu sezone nisu nikako pratile, stoga treba da i sam znas da ce nekada doci i do tog razdoblja u kojem ce povrede igrati glavnu rijec.
Nazalost po BvB zbog ove povrede, ali vi ne treba da se brinete uopste.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 feb 2011, 09:16

Ma nemojte se brinuti nije to sad neki hendikep ionako nama niko ni ne suta na gol :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 feb 2011, 12:46

Omerbavarac je napisao/la:@Hare: ne znam zasto mislis da ste postali pehovi?
Povrede su sastavni dio igre a vas iste u prvom dijelu sezone nisu nikako pratile, stoga treba da i sam znas da ce nekada doci i do tog razdoblja u kojem ce povrede igrati glavnu rijec.
Nazalost po BvB zbog ove povrede, ali vi ne treba da se brinete uopste.
Ma znam care, ali previše se toga nagomilalo u ovako ranom stadiju nastavka sezone. I ovi što su povrijeđeni duže nikako da se u potpunosti oporave (Kehl, Zidan), a i nekolicina igrača stalno vuče sitne povrede i pitanje je vremena kad će sto ozbiljnije pogoršati. :( Nije to još uvijek toliko tragično kao u vašem slučaju ove sezone, ali nakupilo se dosta toga.

Inače, do povrede je došlo prilikom sudara sa Hummyem na treningu. Mislim da je koljeno u pitanju i to istegnuće ligamenata. Da ironija bude još veća, prošle sezone je Weidi povrijedio Hummya prilikom jednog sudara. Mislim da je u pitanju bio meč protiv Schalkea kada je Kuranyi gurnuo Hummya s leđa, a Weidi ga doček'o strašnim krošeom i slomio mu vilicu. :evil:
HzBvB je napisao/la:Ma nemojte se brinuti nije to sad neki hendikep ionako nama niko ni ne suta na gol :lol:
Šuti beteru jedan. :lol: :mrgreen:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 feb 2011, 15:25

U svakoj nesreci kazu da ima srece, nasa bi se mogla izgledati ovako ( za ova 2 mjeseca afirmisemo mladog golmana pa i njegova cijena bude 10-15 mil :lol: ) samo pozitivno razmisljajte. To nam se isto desilo sa Schmelzer-om sa Benderom ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 feb 2011, 15:50

HzBvB je napisao/la:U svakoj nesreci kazu da ima srece, nasa bi se mogla izgledati ovako ( za ova 2 mjeseca afirmisemo mladog golmana pa i njegova cijena bude 10-15 mil :lol: ) samo pozitivno razmisljajte. To nam se isto desilo sa Schmelzer-om sa Benderom ;)
Izgleda da povreda nije toliko ozbiljna koliko se u prvi mah učinilo. :mrgreen: Na službenoj stranici kluba piše da bi mogao čak i nastupiti protiv Bayerna. :? Ovaj Bild je stvarno jedno veliko smeće. :twisted:

Medijski rat pred okršaj s Bayom je sve ozbiljniji. Na Grossonjin ispad, reagovili su i Nerlinger i kobasičar Enes. Nerlinger je izjavio slijedeće:

"Grosskreutz should settle down a bit. He'll be watching the Champions League from the couch this week to enjoy the atmosphere at a top level"

Gospo'n Kobasičar:

"Everything's going just perfectly at the moment. Our back line looks pretty solid and we have good alternatives for every single position. We don't have any reasons to be worried. It's absolutely impossible that we will draw or lose the match against Borussia Dortmund at the weekend. We simply have a better team. They don't stand a chance if you compare the teams position by position."

Tenzije na užarenom nivou, baš kao u dobra stara vremena. :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 feb 2011, 16:14

Kao sto i rece Hare izgleda da povreda Weidenfellera i nije toliko ozbiljna...upitan je za Bayern ali sto je najvaznije nema nista od duze pauze...bar tako sam citao...valjda sad imaju provjerene informacije...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 feb 2011, 16:21

Kevin je zaduzen za sve prljave poslove kako na terenu tako i oko njega. :lol: Nebi me cudilo da je i za izjave dobio dodatno dopustenje od Klopp-a ( nije stari ali je LISAC ) :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 feb 2011, 17:52

Vjerujte vi meni da ce Wajdi branit, Klopp ima obicaj ovako malo da zbuni protivnika, o tome sam pisao i ranije kad je SAHIN bio navodno upitan za sevillu ja mislim pa cojk odigra 90 min bez po muke, dakle kao sto kolge hzbvb kaze nije star al je lisac u kad god imamo neki top mec neko je "UPITAN" bez brige stojat ce wajdi medju stativama sigurno, no i da ga ne bude ima malac odgledajte po koji klip na youtube pa ce te vidjet da ima kvaliteta i on, a i u toku ove sezone wajdi i de beer su ga pohvalili kako je dobar ... Al bit ce wajdi tu abd ...
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 feb 2011, 09:47

E sad će to biti tekam! Jedva čekam!

Uvjeren sam da će se BvB pokazati kao bolji protivnik nego Inter, no pitanje je dal će to BvB-u biti dosta!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 24 feb 2011, 15:30

anton 1983 je napisao/la:E sad će to biti tekam! Jedva čekam!

Uvjeren sam da će se BvB pokazati kao bolji protivnik nego Inter, no pitanje je dal će to BvB-u biti dosta!
Prvo pozdrav svima a sto se tice tekme mislim da hoce biti bolji protivnik nego Inter ...Bice tesko nadam se bodovima.... :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 feb 2011, 17:44

__BVB__ je napisao/la:Prvo pozdrav svima a sto se tice tekme mislim da hoce biti bolji protivnik nego Inter ...Bice tesko nadam se bodovima.... :D
Dobrodošlica care!!! slika

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 24 feb 2011, 17:57

hvala BVB u srcu ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 feb 2011, 15:16

Izgleda da Weidi definitivno neće nastupiti sutra. :( Ovo je veliki hendikep, ali nadajmo se da ja mali Kengur dorast'o zadatku. Zanimljivo je da je legendarni Immel debitovao za BVB u sličnim okolnostima i to protiv Bayerna. U tom meču je branio odlično i BVB je dobio sa 1-0 protiv favorizovanih Bavaraca. Poslije je izjavio da je na osnovu odbrana u tom meču stekao samopouzdanje koje mu je najviše pomoglo da napravi odličnu karijeru. Valjda će se nešto slično desiti i s Kengurom sutra. :mrgreen:

Kubin nastup je još uvijek pod upitnikom. :(

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 25 feb 2011, 21:37

Hare_BvB je napisao/la:Izgleda da Weidi definitivno neće nastupiti sutra. :( Ovo je veliki hendikep, ali nadajmo se da ja mali Kengur dorast'o zadatku. Zanimljivo je da je legendarni Immel debitovao za BVB u sličnim okolnostima i to protiv Bayerna. U tom meču je branio odlično i BVB je dobio sa 1-0 protiv favorizovanih Bavaraca. Poslije je izjavio da je na osnovu odbrana u tom meču stekao samopouzdanje koje mu je najviše pomoglo da napravi odličnu karijeru. Valjda će se nešto slično desiti i s Kengurom sutra. :mrgreen:

Kubin nastup je još uvijek pod upitnikom. :(
Pozdrav svima a staces jbg nece igrati ali bilo bi dobro kad bi kuba,igrao ovu tekmu bayo je u naletu samo se nadam dobroj partiji nasih momaka....BVB u never walk alone ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 feb 2011, 02:49

Wolfgang de Piva veli da je Kengur odličan golman i da će to sutra i pokazati. :? Valjda će Kuba biti starter, slaba nam fajda ak' Lewa bude igrao na polušpicu u jednom ovakvom meču.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2011, 03:35

Hare_BvB je napisao/la:Wolfgang de Piva veli da je Kengur odličan golman i da će to sutra i pokazati. :? Valjda će Kuba biti starter, slaba nam fajda ak' Lewa bude igrao na polušpicu u jednom ovakvom meču.

Upravu si, samo Lewat da ne igra....

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 26 feb 2011, 09:55

slika

BvB YNWA !
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 26 feb 2011, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 26 feb 2011, 09:58

Moram opet ovo postavit ja se izvinjavam ali moram :)

[youtube][/youtube]

BvB ! Wer wird Deutscher Meister ? BvB BORUSSIA ! ALE ALE ALE OOOOO BvB 09 !
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.