Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jos MVV i cela liga 4+.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja slab sa lovom i bash danas govorim odo opalit vecinu tekmi 3 ili 4+, i stavim na neki minimalac 4 tekme 3+ i jednu 4+ (emen) i dodam 4+ ove iz prve lige, venlo ovaj. 1-0 na poluvremenu. Dobro bi mi bilo da dodje 4+ da sutra igram sta sa rahatlukomDevil je napisao/la:Jos MVV i cela liga 4+.![]()
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
večaras se već popadalo ,tako da tražim evo za sutra ,ali slabo nešta ima ,mogo bi se Nurnberg probati 2 protiv Schalkea
hary hoš biti večeras da vidim jesi šta razradio
hary hoš biti večeras da vidim jesi šta razradio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Možda budem večeras,ali zasad nisam ništa razradio,tek ću ujutru uz kahvu .legenda reala je napisao/la: hary hoš biti večeras da vidim jesi šta razradio
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sanchez_8 je napisao/la:Medvescak - Alba 1 tr. 2 ili cita 2 na pobjedu Albe
- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Možda budem večeras,ali zasad nisam ništa razradio,tek ću ujutru uz kahvu .legenda reala je napisao/la: hary hoš biti večeras da vidim jesi šta razradio
haj dobro ,čučemo se večeras ,snijeg đećeš biti drugo ,i da ti pokažem ko je taraba
ma imaćeš ti nekog keca u rukavu večeras znam ja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam za Ingolstadt barem imao neku statistiku, koja je govorila da su išli 18/19 zadnjih tekma over...a vas sam lijepo pitao, da mi neko kaze zasto, zasto 2legenda reala je napisao/la:izađe i onaj Ingolstad sjajnomandraX je napisao/la:Dobro vam stručnjaci izađe ovaj M'gladbach 2 ...
Svi parovi holandske druge 3+
Medvescak 6+
Olimpija 6+
Wolfsburg (d/n) 1
Boze dragi zar nije mogao josh jedan go past
, uzese mi 200 KM iz djepa, vcrs ce kafana radit 
Medvescak 6+
Olimpija 6+
Wolfsburg (d/n) 1
Boze dragi zar nije mogao josh jedan go past
-
eldintyson
- Kontakt:
razumijel se ko u ovaj ragbi gubi mi st helen 18 0
Mislim da je to, laicki receno, 1:0 ili 2:0 .. Ali nisam siguraneldintyson je napisao/la:razumijel se ko u ovaj ragbi gubi mi st helen 18 0
Bice tu jos dosta ...poena, nazovimo to tako.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
-
eldintyson
- Kontakt:
cekam jos to i almagra i tipsarevica al bezveze ovo odigro i gubi u pmKop je napisao/la:Mislim da je to, laicki receno, 1:0 ili 2:0 .. Ali nisam siguraneldintyson je napisao/la:razumijel se ko u ovaj ragbi gubi mi st helen 18 0![]()
Miami preko 104
Wade preko
Lebron ispod
Granger ispod

Wade preko
Lebron ispod
Granger ispod
Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 26 feb 2011, 03:59, ukupno mijenjano 3 puta.
Zijanio si to, vrlo vjerovatno.eldintyson je napisao/la:cekam jos to i almagra i tipsarevica al bezveze ovo odigro i gubi u pmKop je napisao/la:Mislim da je to, laicki receno, 1:0 ili 2:0 .. Ali nisam siguraneldintyson je napisao/la:razumijel se ko u ovaj ragbi gubi mi st helen 18 0![]()
Ima li NEKO nekih prijelaza sa velikim kvotama za sutra, da je pokupljeno odnekle??
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....
Ako Miami ide preko moraju i pomenuta dvojica!Sanchez_8 je napisao/la:Miami preko 104
Wade preko
Lebron ispod
Granger ispod
Ajde vidjet cemoAzdaha je napisao/la:Ako Miami ide preko moraju i pomenuta dvojica!Sanchez_8 je napisao/la:Miami preko 104
Wade preko
Lebron ispod
Granger ispod
- legenda reala
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Ja sam za Ingolstadt barem imao neku statistiku, koja je govorila da su išli 18/19 zadnjih tekma over...a vas sam lijepo pitao, da mi neko kaze zasto, zasto 2legenda reala je napisao/la:izađe i onaj Ingolstad sjajnomandraX je napisao/la:Dobro vam stručnjaci izađe ovaj M'gladbach 2 ...![]()
sutite, jer pojma nemate o cemu pisete, lupnete bez veze, pa kud puklo da puklo...ne prosipaj se vise Bogati...prije nego što izbacis neki svoj par, neku prognozu, prvo je malo prostudiraj, a ne na prvu izbacivati ovuda nekakve tvoje šupljake...
ma nema tu analize nikakve ,eto išo je do sad ,pa što nije večeras ,kakva analiza od tog nema ništa to okači mačku o rep ,lupanje najprije i prođe ,a samo sam se htio našaliti ,a ti se odma primio ,a za Wolfsburg nako mi naletilo i ja ga stavio 2,a sebi X2
- legenda reala
- Kontakt:
Evo Mandrax ,analize
Schalke -Nurnberg 2 4.00
Analiza ,Nurnberg je trenutno tim sa najboljom formom u prvenstvu pet mečeva ne znaju za poraz ,dok Schalke igra promjenljivo ,ove sezone u evropi igraju sjajno ,dok su u domaćem prvenstvu očajni
po ovome bi Nurnberg trebo dobiti ,a hoće li vidjećemo ,ja ću ga odigrati ,iako od analize nema ništa ,da je do analiza svi bi dobijali
Schalke -Nurnberg 2 4.00
Analiza ,Nurnberg je trenutno tim sa najboljom formom u prvenstvu pet mečeva ne znaju za poraz ,dok Schalke igra promjenljivo ,ove sezone u evropi igraju sjajno ,dok su u domaćem prvenstvu očajni
po ovome bi Nurnberg trebo dobiti ,a hoće li vidjećemo ,ja ću ga odigrati ,iako od analize nema ništa ,da je do analiza svi bi dobijali
Gdje ćeš to igrati budalo. Ova je utakmica Felixu biti ili ne biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.