Slažem se da nije prikazao ono što je objektivno mogao u Wolfsburgu,ali isto tako kad se samo sjetim njegovih partija u dresu Palerma,mislim da je tada bio medju 3 štopera u Italiji,ali eto i mene je iznenadilo pogotovu ove dvije zadnje sezone njegov pad u formi,ali opet nekako kako sam ja tom italijanskom odbranom zadivljen smatram da je Andrea sjajan štoper, e sad vrijeme će pokazati i njegove igre, da li je stvarno nazadovao ili je to u Wolfsburgu bilo prolazno....anton 1983 je napisao/la:Na kraju sezone mu je istico ugovor. Bio je najplačeniji igrač Wolfsburga koji je zarađivao 5 milaj eura brutto po sezoni, a igrao je gore od Buytenamelanholicar je napisao/la:Jedino me malo čudi da su se nekako lako odrekli Andree Barzaglia,al valjda su to uradili iz sebi razumnih razloga,stoga ne mislim donositi možda subjektivne zaključke kada se radi o odlasku italijana.. Niko sretniji od mene ak postane prvotimac Juvea...
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Gleda li ko utakmicu, Wolf je ocajan Diego promasio penal. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
E moj Diego.
Promasi penal,taman prebacih na tekmu kad on promasi penal.
edit:Evo ga Diego iskupljuje se,na odlicnu asistenciju Rithera.

Promasi penal,taman prebacih na tekmu kad on promasi penal.
edit:Evo ga Diego iskupljuje se,na odlicnu asistenciju Rithera.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- anonymousHD
- Kontakt:
auuu gola diega

- VolimLiverpool
- Kontakt:
2:1 penal za Moenchengladbach eh sad ce biti zestoko 

- majestic24
- Kontakt:
Ko da igraju finale LP a ne ligaski mec. 2:1 pobjeda Wolfsburga. 7 zutih kartona,2 penala,1 promasen....zanimljivo definitivno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- anton 1983
- Kontakt:
BUNDESLIGA!majestic24 je napisao/la:Ko da igraju finale LP a ne ligaski mec. 2:1 pobjeda Wolfsburga. 7 zutih kartona,2 penala,1 promasen....zanimljivo definitivno

Jučer Wolfsburg izudaro Gladbacha. Još jedne BUNDESLIGAŠKA utakmica u kojoj je Wolfsburg pobijedio. 2 gola je zabio Diego i još je uspio fulat penal, s tim da je Hitz uspio sačuvat bodove Wolfsburgu...
Kakva uvertira za vikend!
Prvo prestignemo SERI GNOJ, a sada ćemo da im pokažemo kako se hala fuca, bolja fuca nego kaj se može vidjeti u toj GNOJNOJ ligi od SERI GNOJA! 8)
BUNDESLIGA!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- anton 1983
- Kontakt:
Pošto Wolfsburgu gori pod nogama, trener je bio prisiljen da vrati Madlunga u kadar, fali štopera. Od ovih klubova koji se bore za opstanak, Wolfsburg je možda u najvećoj banani jer su sklepan tim sa zvjezdicama koji se nesnalaze u ovoj situaciji. Previše je to zasad tu plačenika i ova promjena trenera nije im ništa donjela. Bio bi ogroman gubitak za BUNDESLIGU kada bi Wolfsburg pao u 2. BUNDESLIGU...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Ma ne bi bio nikakav gubitak, nista oni nemaju. Sjecam se da su u sezoni u kojoj su bili prvaci ili sezonu poslije na gostovanju u Gelsenkirchenu imali svega 100 navijaca
Draze mi je gledati neki klub koji ima tradiciju i navijace i za koji znas da ce uvijek biti pun, nego ove kvazi klubove tipa Wolfsburg i Hoffenheim. Stoga im zelim sto brze ispadanje iz Bundeske i da se nikad ne vrate 

Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
- anton 1983
- Kontakt:
Itekako bi, previše je tu MILJONA u igri. Oni su bitni za samu jačinu BUNDESLIGE pošto imaju para pa sa svojim transferima privlaće pozornost te na taj način dižu reputaciju BUNDESLIGI i zbog toga BUNDESLIGA na markentinškoj promociji dosta zarađuje.Klopp je napisao/la:Ma ne bi bio nikakav gubitak, nista oni nemaju.
Gle ipak su oni imali tog Džeku, probili granicu sa transferima i poćeli dovoditi jako dobre igrače iz SERIJE A koja je ujedno rival samoj BUNDESLIGI - redom su dolazili, Zaccardo, Barzagli, Kjaer, Diego - sve redom u tom trenutku velika imena i zvijezde a da nepričam koliko su to senzacionalni transferi bili za Wolfsburg i samu BUNDESLIGU.
Kuižiš oni nam garantiraju da će na kraju svake sezone podrobiti oko 20 miljona eura...Druga je stvar kaj oni iz toga neznaju izvući korist!
Ma dobro, donekle si u pravu. Al pitanje je dokle ce VW pumpati novac? Nece ni oni vjecno ulagati, za 2-3 godine ce i oni podvuci crtu i vidjeti da nema racunice. Oni su to drugacije zamisljali, uloziti pare, klub da igra konstantno u Evropi, napraviti ponekog igraca (Dzeko) i prodavati za velike pare. Ali taj projekat tesko da ce se odrzati, jer i sljedece sezone sigurno nece izboriti Evropu. A klub ima platnu listu kao da igra Ligu prvaka. Vrlo brzo ce to puci, kao i u Hoffenheimu a nakon toga im je pad neizbjezan.anton 1983 je napisao/la:Itekako bi, previše je tu MILJONA u igri. Oni su bitni za samu jačinu BUNDESLIGE pošto imaju para pa sa svojim transferima privlaće pozornost te na taj način dižu reputaciju BUNDESLIGI i zbog toga BUNDESLIGA na markentinškoj promociji dosta zarađuje.Klopp je napisao/la:Ma ne bi bio nikakav gubitak, nista oni nemaju.
Gle ipak su oni imali tog Džeku, probili granicu sa transferima i poćeli dovoditi jako dobre igrače iz SERIJE A koja je ujedno rival samoj BUNDESLIGI - redom su dolazili, Zaccardo, Barzagli, Kjaer, Diego - sve redom u tom trenutku velika imena i zvijezde a da nepričam koliko su to senzacionalni transferi bili za Wolfsburg i samu BUNDESLIGU.
Kuižiš oni nam garantiraju da će na kraju svake sezone podrobiti oko 20 miljona eura...Druga je stvar kaj oni iz toga neznaju izvući korist!
- anton 1983
- Kontakt:
Tam ti je to malo drugačije. VW je njima sponzor zato kaj to žele biti - vratiti narodu nešto. Nije njima neš posebno stalo do rezultata i para da bi sad oni ukinuli svoje sponzorstvo Wolfsburgu. Dok u slučaju kad idu u Europu dobe još više para jer taj klub je jako dobra reklama za VW.Klopp je napisao/la: Ma dobro, donekle si u pravu. Al pitanje je dokle ce VW pumpati novac? Nece ni oni vjecno ulagati, za 2-3 godine ce i oni podvuci crtu i vidjeti da nema racunice. Oni su to drugacije zamisljali, uloziti pare, klub da igra konstantno u Evropi, napraviti ponekog igraca (Dzeko) i prodavati za velike pare. Ali taj projekat tesko da ce se odrzati, jer i sljedece sezone sigurno nece izboriti Evropu. A klub ima platnu listu kao da igra Ligu prvaka. Vrlo brzo ce to puci, kao i u Hoffenheimu a nakon toga im je pad neizbjezan.
Ma koji narod druze? Nema toga danas, sve je podređeno novcu. Kad klub u naredne 2-3 godine ne uspije u ispunjavanju njihovih ocekivanja pitacu te ja za narod.anton 1983 je napisao/la:Tam ti je to malo drugačije. VW je njima sponzor zato kaj to žele biti - vratiti narodu nešto. Nije njima neš posebno stalo do rezultata i para da bi sad oni ukinuli svoje sponzorstvo Wolfsburgu. Dok u slučaju kad idu u Europu dobe još više para jer taj klub je jako dobra reklama za VW.Klopp je napisao/la: Ma dobro, donekle si u pravu. Al pitanje je dokle ce VW pumpati novac? Nece ni oni vjecno ulagati, za 2-3 godine ce i oni podvuci crtu i vidjeti da nema racunice. Oni su to drugacije zamisljali, uloziti pare, klub da igra konstantno u Evropi, napraviti ponekog igraca (Dzeko) i prodavati za velike pare. Ali taj projekat tesko da ce se odrzati, jer i sljedece sezone sigurno nece izboriti Evropu. A klub ima platnu listu kao da igra Ligu prvaka. Vrlo brzo ce to puci, kao i u Hoffenheimu a nakon toga im je pad neizbjezan.
- anton 1983
- Kontakt:
Ma joj sine to se samo tako kažeKlopp je napisao/la:
Ma koji narod druze? Nema toga danas, sve je podređeno novcu. Kad klub u naredne 2-3 godine ne uspije u ispunjavanju njihovih ocekivanja pitacu te ja za narod.

Vrijeme ce pokazati ko se razumijeanton 1983 je napisao/la:Ma joj sine to se samo tako kažeKlopp je napisao/la:
Ma koji narod druze? Nema toga danas, sve je podređeno novcu. Kad klub u naredne 2-3 godine ne uspije u ispunjavanju njihovih ocekivanja pitacu te ja za narod.vidim da ti nerazumiješ da je onaj novac koji VW daje Wolfsburgu 0.000000000000000000000000000000001% od njihovih godišnjih troškova. To je za njih SEX!!! Daju svojem gradu/regiji i zaboli ih kita. Bez brige ti budi oni će njima navek davat pare, pogotovo sada kad su bili prvaci.

- anton 1983
- Kontakt:
Ma joj ti ga isto. Pa nije Wolfsburg klub od jučer. Otkad oni postoje njima VW daje pare i to dosta. Zato ti i kažem da će i dalje nastaviti davat no bitno je koliko jer valjda to ovisi o uspjesima, no uvijek će dobiti previše ili bolje rečeno više nego troduplo da im je neko drugi sponzor ili da imaju "realnog sponzora". Pa sječaš se valjda kad su za velike pare doveli onog Dalessandra?Klopp je napisao/la:
Vrijeme ce pokazati ko se razumije
Nijedna para svijeta ne moze biti dovoljna,koliko rumeni moze sjebati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- anton 1983
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Nijedna para svijeta ne moze biti dovoljna,koliko rumeni moze sjebati.

E to je jedna velika istina! On da dopelja Messija i Ronalda nekak bi to uspio sjebati!

Kak bi dopeljal tak bi i odpeljal u zvajtaru.anton 1983 je napisao/la:harishp je napisao/la:Nijedna para svijeta ne moze biti dovoljna,koliko rumeni moze sjebati.![]()
E to je jedna velika istina! On da dopelja Messija i Ronalda nekak bi to uspio sjebati!

Najvece kletve desetljeca bilo kojem klubu. Dabogda ti braca Hoennes bili ''menagery''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.