FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Tuchel nije nikakav upgrade u odnosu na Nagelsmana.
Zivi bili pa vidjeli,ali ako sam i vjerovao u prolaz u ligi prvaka,po meni nakon ovog AMATERSKOG poteza kluba,apsolutno nevjerujem.
Brate kraj marta ti tjeras trenera,bukvalno se lomi sezona u igri za svaki **** trofej,po meni sigurno nije do razultata moze biti samo.neki veci problem unutar kluba,koji je eskalirao i doveo do ovoga,jer u ovoj situaciji mislim da nijedan klub na svijetu nebi smjenio trenera,osim ako nema neka dublja prica iza svega
Zivi bili pa vidjeli,ali ako sam i vjerovao u prolaz u ligi prvaka,po meni nakon ovog AMATERSKOG poteza kluba,apsolutno nevjerujem.
Brate kraj marta ti tjeras trenera,bukvalno se lomi sezona u igri za svaki **** trofej,po meni sigurno nije do razultata moze biti samo.neki veci problem unutar kluba,koji je eskalirao i doveo do ovoga,jer u ovoj situaciji mislim da nijedan klub na svijetu nebi smjenio trenera,osim ako nema neka dublja prica iza svega
Bayern u 25 utakmica ima 15 pobjeda, 7 remija i 3 poraza u Bundesligi. I onda se neko pita što je dobio otkaz? Muller, teorija zavjere i sl.
Bayern je pod njegovim vođenjem tima izgubio od Gladbacha, Leverkusena i Augsburga, remizirao je s Unionom, Stuttgartom, Gladbachom, BvBom, Leipzigom, Kolnom, Frankfurtom. Prošle sezne debakl 5:0 od Gladbacha, debakl od amaterske ekipe Villareala.
3-4-2-1, sinonim za otkaz.
Još jedna trenerska prevara dobija otkaz.
Za razliku od tableta, Tuchel im Eier, ne vjerujem da će se dugo zadržati, posvađat će se s nekim, ali tako je kako je. Bit će zanimljivo vs City, posebno što poznaje odlično tim iz Engleske.
Pep se vidio već u polufinalu protiv amatera, sad je došao Tuchel i odmah smo na 50-50.
Bayern je pod njegovim vođenjem tima izgubio od Gladbacha, Leverkusena i Augsburga, remizirao je s Unionom, Stuttgartom, Gladbachom, BvBom, Leipzigom, Kolnom, Frankfurtom. Prošle sezne debakl 5:0 od Gladbacha, debakl od amaterske ekipe Villareala.
3-4-2-1, sinonim za otkaz.
Još jedna trenerska prevara dobija otkaz.
Za razliku od tableta, Tuchel im Eier, ne vjerujem da će se dugo zadržati, posvađat će se s nekim, ali tako je kako je. Bit će zanimljivo vs City, posebno što poznaje odlično tim iz Engleske.
Pep se vidio već u polufinalu protiv amatera, sad je došao Tuchel i odmah smo na 50-50.
Zatečen sam odlukom da otjeraju Naglesmana u jeku sezone i to dok je još uvijek u igri na sva tri fronta.Ovo je nešto drugo u pitanju za ovaj bukvalno potez preko noći. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma daj brate,Tuchel nije Pepu do koljena,svadjalica,i covjek kojem su avi krivi osim njega.
Murinjo vol 2,neigra zatvoreno kao on,ali da je prznica jest i to velika.
Tacno je klub izgubio konce i zaista po meni ovo ce ozbiljno da uzdrma sve u klubu.
Nagelsman je imao minusa sigurno ali za otkaz u ovakvom trenutku sigurno nije.
Bolje da su Zidana dogovorili,ili vratili Flicka.
Brate zar nemozemo naci trenera da ostane kod nas bar 3-4 sezone da ne kazem 10 ili vise.
Tuchel ce ili igrati kako mu Muller i kompanija kazu,ili i on leti vec na ljeto
Murinjo vol 2,neigra zatvoreno kao on,ali da je prznica jest i to velika.
Tacno je klub izgubio konce i zaista po meni ovo ce ozbiljno da uzdrma sve u klubu.
Nagelsman je imao minusa sigurno ali za otkaz u ovakvom trenutku sigurno nije.
Bolje da su Zidana dogovorili,ili vratili Flicka.
Brate zar nemozemo naci trenera da ostane kod nas bar 3-4 sezone da ne kazem 10 ili vise.
Tuchel ce ili igrati kako mu Muller i kompanija kazu,ili i on leti vec na ljeto
blago rečeno ovo je šok
Elber111 je napisao/la: ↑23 mar 2023, 22:45Tuchel nije nikakav upgrade u odnosu na Nagelsmana.
Slazem se, ne vidim sta ce to on sad revolucionarno donijeti pa da nam donese neki veci postotak uspjeha na sva tri fronta. I bas me zanima tko je donio odluku o otkazu; sa Bracom je dobar, koliko znam iz medija glavesine su isto stajale iza njega, pa nije ni svlacionica nesto bila glasna i nezadovoljna (osim Tomicine zene ono jednom birvaktile). Doveli se igraci po njegovoj zelji, udovoljavali mu na svake nacine, i sad odjednom u kljucnom dijelu sezone dajes nogu, placas veliku odstetu, i dovodis trenera za kojeg ne vidim da je garant bilo kakvog veceg uspjeha.
Zanimljivo i da su se svi novinari raspisali o otkazu i dovodjenju Tuchela, a nitko ne navodi razloge otkaza.
Edit: evo stiglo i objasnjenje otkaza, losa igra u BL, i strah da Tuchela ne preotme netko drugi.
Zadnja izmjena: Zlaja83, dana/u 23 mar 2023, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
E svaka čast kako nabiše nogom majmuna arogantnog. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Felixians4
- Kontakt:
Bayernwood. Tko bi doli, sada je gori i obratno. Nagelsmann se pretjerano uzvijezdio, a nitko nije iznad FCB u Bavarskoj. Na kraju bi možda ispravio kika od Villarreala i zadržao u Bundesligi monopol, no očigledno je izgubio povjerenje i nisu htjeli riskirati s nekime kom više ne vjeruju, a srušili su rekord za plaćanje odšteta na nj i sada Tuchel pred BVB i City dobija 10 dana s dijelom ekipe da se uhoda.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 23 mar 2023, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav poklon za kraj veceri. Repka pobjedila, arogantnog otjerali.
Za Tuchela ce vrijeme pokazati.
Nur der FCB
Prvi april poranio momci. Još ne vjerujem da nije ovo neki prank
Ovo je sve Mulcovo maslo jer on određuje ko će biti trener i slične stvari , očigledno da lik uzima sebi za previše a daj Bože da nam izdobri.
P.S. nisam ljubitelj Nagelsmana od početka Al ružan trenutak za davanje otkaza.
P.S. nisam ljubitelj Nagelsmana od početka Al ružan trenutak za davanje otkaza.
joj hamo vidi mu glave
E svašta. U Bajernu je sve moguće ali ovo nije bilo za očekivati, barem ne u ovom dijelu sezone gdje si u trci za sva 3 trofeja.
Ako su sanse protiv Građana bile 50/50, sada je max. 30/70
Da hoće barem izgubiti i prvenstvo pa nek ga odmah otjeraju i plate dvije odštete.
Da hoće barem izgubiti i prvenstvo pa nek ga odmah otjeraju i plate dvije odštete.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bukvalno isti p profil trenera. Mjenjate g.vno za l.itu ! Obojica vrlo brzo ulaze u konflikte sa igracima, jedina prednost sto mozda u ovo pola godine moze izvuc titulu LP, sto i jeste cilj. Ne dajem mu duze od godinu dana u Bayernu.
Max Allegri
Ne može Miler imati toliku moč, mada je na terenu poluigrač/polutrener.
Gazda Uli se češće no inače pojavljivao u medijima i davao izjave. Nezadovoljstvo je prenosio njegov miljenik Hasan i otuda sve kreće. Kao I uvijek.
Uli, Uli.....nadam se da ovaj put nisi pogriješio
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Zvanično saopštenje je malo reći smiješno ovdje je očito došlo do nekih trzavica između Nagelsmana i čelnih ljudi u klubu.U ligi smo i dalje u igri za titulu a u CL smo odigrali maltene perfektno riješili Inter,Barcelonu i Psg sa pola snage.
Tuchel je dobar trener ali poznavajući njegov temperament neće se dugo zadržati.
Tuchel je dobar trener ali poznavajući njegov temperament neće se dugo zadržati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
De ti i coelho po jedan apaurin stucite.armando je napisao/la: ↑23 mar 2023, 23:16E svašta. U Bajernu je sve moguće ali ovo nije bilo za očekivati, barem ne u ovom dijelu sezone gdje si u trci za sva 3 trofeja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zapravo meni ovo ide u prilog, kad Tuchel syebe čitavu kulu karata koju je Naggi ove sezone izgradio 
Nagelsmann ove sezone:
37 UTAKMICA
112 GOLOVA
3 PORAZA

Nagelsmann ove sezone:
37 UTAKMICA
112 GOLOVA
3 PORAZA
I ja isto mislim,jednostavno rezultati su bili sasvim solidni,u biti u igri je bilo ostvarivanje svih ciljeva od kupa,lp,do lige.Saurman je napisao/la: ↑23 mar 2023, 23:22Zvanično saopštenje je malo reći smiješno ovdje je očito došlo do nekih trzavica između Nagelsmana i čelnih ljudi u klubu.U ligi smo i dalje u igri za titulu a u CL smo odigrali maltene perfektno riješili Inter,Barcelonu i Psg sa pola snage.
I niko nebi u takvoj situaciji otjerao trenera bez neke velike situacije,a ocigledno je ovo realcija uprava menadzer,samo tako mozes naci imalo smisla za sve ovo sto se desava
I opet nije nam trebalo i nazalost LP mozemo cekati naredne godine ako do tada Tuhel ne zajebe nesto pa i on u martu odleti pred cetvrtfinale.
Počinjem kampanju #TuchelOut
Ko je za, slobodno nek me citira.
Ko je za, slobodno nek me citira.
-
- Kontakt:
De ti se prešaltaj na neki Leipzig, Tottenham ili slično jer će to biti sljedeća destinacija tvog pulena. Nastavi pratiti njegov rad

Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 23 mar 2023, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.