BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Zna li iko moze li se otici na tekmu u Bratislavu? Jeli pregledaju pasose na ulazu i kako to vec ide?Imam 3 karte i zivim u Becu ali ne znam kakva je procedura inace pa ako ko zna da podijeli.Hvala.
-
- Kontakt:
Razlika je sto je Huseinbasic rodjen u NjemackojEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:15Koja je razlika između Kovačevića i Huseinbašića?
Pa i ovaj drugi se poprskao po reprezentaciji,ima privatne obaveze a otišao na okupljanje u21 Njemačke
I mi nemamo sta s njim izgubiti, nit je igro za nase mlade
Nit ista
mozemo samo dobiti i nije odbio nasu A repku jos
A Vladan je rodjen u BiH, ponikao u nasim selekcijama i lodjebo nas
kad izaberes drugu A repku tu je gotovo
Da je Huseinbasic rodjen u BiH i izabro njemacku
Bilo bi i njemu vozdra
-
- Kontakt:
Ma to su izgovori samo,kako nije odbio repku jel nas evo odbio za ove dvije utakmice.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:25Razlika je sto je Huseinbasic rodjen u NjemackojEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:15Koja je razlika između Kovačevića i Huseinbašića?
Pa i ovaj drugi se poprskao po reprezentaciji,ima privatne obaveze a otišao na okupljanje u21 Njemačke
Nit ista
Bilo bi i njemu vozdra
Ne branim ja Kovačevića Ali isto tako i ovog malog treba postavit na mjesto gdje zaslužuje onda.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Slabo to ljudi ovdje kontaju. Zaletili se nakon jedne tekme protiv Islanda, hej Islanda, dok su u međuvremenu proklinjali sve živo Hadžibegiću, da bi danas bio strateg. Komedijaši. Ovu grupu bi prošao i Zrinjski, koliko su nam protivnici superiorni.Goalgetter je napisao/la: ↑24 mar 2023, 10:46Brzo ste otpisali Pjanica. Nadam se da vas nece razuvjeriti Slovacka.
Sa ovakvim bekovima bi njegove lopte najbolje dolazile da izrazaja. A i juce nismo vidjeli nikog da moze pruziti kvalitetan zadnji pas, Hadziahmetovic je u par situacija pokazao da je vise za defanzivnije pozicije. (igrao je super partiju, ali ofanzivno tanko). Za bolju kontrolu igre i ako hocemo ici vise na posjed, trebamo Pjanica. Treba dodati da je Island juce imao 62% posjed lopte.
Na svu našu sreću imamo tu neke mlade u timu koji gine za loptu i koje teško koji strateg pa makar se zvao i Hadžibegiž može sje...t.
Umjesto Demirovića i Prevljaka / Džeko i Hamulić, dodati Pjanića u sredinu + Kološinac i napasti prvo mjesto.
Zadnja izmjena: Sarmica, dana/u 24 mar 2023, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Koliko znam mali je prilikom prvog poziva se izjasnio da zeli da odradi europskoEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:28Ma to su izgovori samo,kako nije odbio repku jel nas evo odbio za ove dvije utakmice.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:25Razlika je sto je Huseinbasic rodjen u NjemackojEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:15Koja je razlika između Kovačevića i Huseinbašića?
Nit ista
Bilo bi i njemu vozdra
Ne branim ja Kovačevića Ali isto tako i ovog malog treba postavit na mjesto gdje zaslužuje onda.
Jer je igro sve kvalifikacije
Pa zeli da sve zavrsi
A nakon euro budel sta razmisljo ko ga ebe
Nemoj misliti da mi je drazi zbog prezimena
Meni he bas krivo zbog Kovacevica jer on je radi jednog okupljanjs popiso se na drzavu
A ovaj mali se ne moze popisat ni na sta
Jer realno on i nije nas koliko je kovacevic bio
samo zaobilazi doboj radi kamerazastavnik22 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:23Zna li iko moze li se otici na tekmu u Bratislavu? Jeli pregledaju pasose na ulazu i kako to vec ide?Imam 3 karte i zivim u Becu ali ne znam kakva je procedura inace pa ako ko zna da podijeli.Hvala.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Druže mali nije odigrao ni jednu utakmicu kvalifikacija.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:33Koliko znam mali je prilikom prvog poziva se izjasnio da zeli da odradi europskoEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:28Ma to su izgovori samo,kako nije odbio repku jel nas evo odbio za ove dvije utakmice.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:25
Razlika je sto je Huseinbasic rodjen u Njemackoj
Nit ista
Bilo bi i njemu vozdra
Pa zeli da sve zavrsi
Meni he bas krivo zbog Kovacevica jer on je radi jednog okupljanjs popiso se na drzavu
Debitovao u prijateljskoj utakmici i to u trenucima kada je obećao da će igrati za nas.
I Mostarske kiše kao da su stale
Tebi je neko skoro rekao da lupetaš, i baš lupetaš. Bukvalno nijednu kvalifikacionu utakmicu nije odigrao, nastupio je samo jednom za njemačku U21 reprezentaciju u nekoj prijateljskoj utakmici i postigao gol, to je to.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:33Koliko znam mali je prilikom prvog poziva se izjasnio da zeli da odradi europskoEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:28Ma to su izgovori samo,kako nije odbio repku jel nas evo odbio za ove dvije utakmice.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:25
Razlika je sto je Huseinbasic rodjen u Njemackoj
Nit ista
Bilo bi i njemu vozdra
Pa zeli da sve zavrsi
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Najbitnije od svega je što se vas tu ništa neće pitati po pitanju povratka Vladana u reprezentaciju, nakon dvije utakmice kad potvrdi klasu ćete mu se klanjati. Iako, da sam ja na njegovom mjestu ne bih odmah pristao na povratak nego bih tražio garanciju za mjesto u prvom timu a ne da su Šehić i Husarin pulen ispred.
-
- Kontakt:
Aha onda sam pogresno taj dio shvatio ali uglavnom reko je odmah dw zeli europsko da igra prvoEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:37Druže mali nije odigrao ni jednu utakmicu kvalifikacija.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:33Koliko znam mali je prilikom prvog poziva se izjasnio da zeli da odradi europskoEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:28
Ma to su izgovori samo,kako nije odbio repku jel nas evo odbio za ove dvije utakmice.
Pa zeli da sve zavrsi
Debitovao u prijateljskoj utakmici i to u trenucima kada je obećao da će igrati za nas.
Valjda menadzer ga nagovara zbog iskustva i boljeg razvoja
Bilo bi dobro da ga odigra
**** i njega ako nece
Manje ce me to pogoditi nego Vladan srbiju kad je odabro
-
- Kontakt:
Mi imamo karakter za razliku od vas Fikreta AbdicaBolivia je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:39Najbitnije od svega je što se vas tu ništa neće pitati po pitanju povratka Vladana u reprezentaciju, nakon dvije utakmice kad potvrdi klasu ćete mu se klanjati. Iako, da sam ja na njegovom mjestu ne bih odmah pristao na povratak nego bih tražio garanciju za mjesto u prvom timu a ne da su Šehić i Husarin pulen ispred.
**** nam se i za Huseinbasica
A kamoli za tog qitarskog pulena
Novopeceni dijasporac, ti fakat kriziras. Na stranu Vladan, al sta bolan lupas za DzekuManijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:25Razlika je sto je Huseinbasic rodjen u NjemackojEspiritosanto je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:15Koja je razlika između Kovačevića i Huseinbašića?
Nit ista
Bilo bi i njemu vozdra

Majstore, idi pisi romane na temi zeljkana da sve volis i da ti je tesko, mnogo je ovo za tebe

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kakav Kovačević taj piratski četalj bi napravio 10x vece probleme samo da se približi stadionu a kamoli da ga neko pozove i da gleda trening Bosne.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Mi zeljkanovi svaku tekmu organizovano idemo da bodrimo repku
A vi qitari ni ne idete na utakmice
Cak i 60% tekmi Sarajeva bojkotujete
I to ste vi bojkot 87
S borcem prekinuli ligu 2019
Zauzvrat dobili titulu i teren novi
I prestali da se zale na sudjenje izasli iz one grupe velez zeljo tuzla sloboda
Tako da me ne cudi ovo guranje Kovacevica
I to ste vi bojkot 87
Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:50Mi zeljkanovi svaku tekmu organizovano idemo da bodrimo repku
I to ste vi bojkot 87

1946
Bukvalno identična situacija ko sa Vladanom, čak i gora jer je Sosa javno izjavio da bira Švabe.U svibnju je Borna Sosa priopćio Zlatku Daliću da je odabrao njemačku reprezentaciju u kojoj će nastaviti karijeru. Bio je to i zaplet i početak raspleta priče koja se u njegovoj glavi odvijala neko vrijeme jer osjetio se povrijeđenim što nijednom nije pozvan u hrvatsku A reprezentaciju za razliku od kolega iz mlade vrste Brekala, Vlašića, Ćaleta-Cara, Uremovića… a DFB je pokazao zanimanje da igra za Elf. Međutim, to je palo u vodu jer prema propisima FIFA-e više nije imao pravo nastupa za bilo koga drugoga osim za Hrvatsku. Odmah se oglasio priopćenjem da je pogriješio, da je ispao naivan, krivo shvatio neke stvari i ispričao se svima u Hrvatskoj. Od HNS-a, preko izbornika, do navijača. Dalić ga nije vodio na Euro, ali je objavio da ga želi i prihvaća u hrvatskoj reprezentaciji, što je potvrdio pozivom za kvalifikacije.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
moze li ko banovati svaki pokusaj pitara i manijaka da upropaste temu i da nam unose nemir i losu atmosferu… ja govana…
Kovačević će dobiti poziv, prije ili kasnije. Njemu će trebati reprezentativni nastup za transfere i sve će se riješiti, kada određena suma novca promijeni vlasnika. Po meni ne treba dizati preveliki prašinu oko toga, jer će nas realnost poklopit još bolnije.
Kad vidimo da prolaze bezobrazluci i vrijeđanje navijača kao s Mešanovićem, što ne bi prošlo i sa Kovačevićem?
Kad vidimo da prolaze bezobrazluci i vrijeđanje navijača kao s Mešanovićem, što ne bi prošlo i sa Kovačevićem?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
ne fakat zna li iko , u Becu sam i kontam hoce li uz kartu traziti pasos.holyman je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:35samo zaobilazi doboj radi kamerazastavnik22 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 12:23Zna li iko moze li se otici na tekmu u Bratislavu? Jeli pregledaju pasose na ulazu i kako to vec ide?Imam 3 karte i zivim u Becu ali ne znam kakva je procedura inace pa ako ko zna da podijeli.Hvala.