Cijena skočila za 60%, mada je i ovo malo za njega.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Polako, bit će to 25-30M kada uđu u premijer ligu ili ako pređe u neki klub.
Ne znam sta ima tu lose prepustiti protivniku kontrolu dok vodimo 2:0? Evo bas sad provjerih, u porazu od Rumunije (4:1) i Finske (1:3), mi smo imali posjed 68%, al sta ti to vrijedi kad se to sve svodilo na dodavanje lopte prvom do sebe na centru terena.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑25 mar 2023, 08:12Boga mi je ova lista pravo žalostan prikaz našeg načina igre. Pogledaj ko je dominirao u tom segmentu igre: BiH, Gibraltar, Farska Ostrva, Lihtenštajn, San Marino i Malta.
Znači prepustili smo kontrolu protivniku na jadan način.
Mene stilom igre najviše podsjeća na Lucia, posebno kod iznošenja lopte i pridodavanja napadu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 05:56Sretan rođendan našem MaldinijuSutra dominacija u odbrani i clean sheet za rođendan, akoBogda.
Evo zašto sam komentarisao ovo poslije pobjede nad Islandom. Ovaj jad od selektora je došao da se brani u svakoj utakmici, jer nema pojma o kontroli igre. Bijednik pravi.
Osim što si naporan do zla Boga, još si i nepismen, aferim.
Profesore, evo ti jedno .I.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2023, 21:21Osim što si naporan do zla Boga, još si i nepismen, aferim.
Pa i u klubu nije na nivou, vise losih nego dobrih partija.
Pa nije da nije dijelom i njegova krivica. Najvise tu mislim na prvi gol Slovačke. Naravno da gol ide najviše na dušu Hadžiahmetoviću i Šehiću, ali on je napravio glup potez nakon kojeg je dosuđen prekršaj iz kojeg je postignut gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.