Realan lik

Nadrealista lik
Nije primjenjivo na nasu ligu, ali odredjena paralela ko ima u glavi ce mu biti jasna, to je kao da City osvoji sljedecih 100 titula, ali i dalje je Manchester veci i bit ce.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:06Koliko ste puta bili viceprvaci ili treci u drzavi BiH?
velež je najveći klub u vrapčićima broj jedan..Argentina je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:25Nije primjenjivo na nasu ligu, ali odredjena paralela ko ima u glavi ce mu biti jasna, to je kao da City osvoji sljedecih 100 titula, ali i dalje je Manchester veci i bit ce.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:06Koliko ste puta bili viceprvaci ili treci u drzavi BiH?
Velez da nikad nista ne osvoji, bit ce veci od vas. Vi ste rang Celika i Slobode, iskreno ja vas tako vidim.
Npr za mene je Siroki veci od vas, kao i Borac, sarajevske kluboce da ne spominjem.
Jeb...te Messi kupili vam prvenstvoArgentina je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:25Nije primjenjivo na nasu ligu, ali odredjena paralela ko ima u glavi ce mu biti jasna, to je kao da City osvoji sljedecih 100 titula, ali i dalje je Manchester veci i bit ce.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:06Koliko ste puta bili viceprvaci ili treci u drzavi BiH?
Velez da nikad nista ne osvoji, bit ce veci od vas. Vi ste rang Celika i Slobode, iskreno ja vas tako vidim.
Npr za mene je Siroki veci od vas, kao i Borac, sarajevske kluboce da ne spominjem.
Tobejarabi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:24
Sto li je ovoliko igraca iz mrske petokrake i srpskog Veleza preslo onda igrati za Zrinjski?
Tog zla (jugoslavije)smo se rijesili samo vi i tuzlaci jos se petokrakom dicite.
Jer su pič.keAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:24
Sto li je ovoliko igraca iz mrske petokrake i srpskog Veleza preslo onda igrati za Zrinjski?
Tog zla (jugoslavije)smo se rijesili samo vi i tuzlaci jos se petokrakom dicite.
Jesi se vratio po patike.Ado1922 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:34Jer su pič.keAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:24
Ne ADO jer su mostarci(hrvati i bosnjaci) tada ginuli od petokrake(srba) a tvoj klub su osnovali srbi samo ti gledas to ruzicasto a mi realno.Ado1922 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:34Jer su pič.keAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:24
Vi ste odlucili biti nasljednici toga i sretno vam u tome.
Znas li kako se Velez raspao u putu do Mostara prilikom povratka sa gostovanja u bivsoj Yugoslaviji?
Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:42Znas li kako se Velez raspao u putu do Mostara prilikom povratka sa gostovanja u bivsoj Yugoslaviji?
Velež pripada Mostarcima, a ne seljacima stokoAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:36Ne ADO jer su mostarci(hrvati i bosnjaci) tada ginuli od petokrake(srba) a tvoj klub su osnovali srbi samo ti gledas to ruzicasto a mi realno.Ado1922 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:34Jer su pič.keAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:24
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 24 gosta.