upravo takoHazre je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:32Jarane to ce biti na koga naletis kao sto gledam...zastavnik22 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 19:29ma i ja kontam da bi trebalo biti ok, jedino ako ne bude kakav security idiotMow je napisao/la: ↑24 mar 2023, 18:46
@boatenkk hvala u svakom slucaju. Ja evo pokusavam onako spontano s bratom da dodjem nekako do karata, posto je nama blizu, a i slobodni smo svakako sutradan.
@Hazre mislim da ce biti ok ako se udje bas bez ikakvih rekvizita. Dosta su mi dlanovi i glas, sta ima znati odakle sam hehe
BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
zastavnik22
- Kontakt:
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Izdajnik kovačevićHerson je napisao/la: ↑24 mar 2023, 09:16Kovacevic je vec sad Manuel Neuer licno za onu ublehu na golu, kao i one dvije na klupi. Kodro, Gojak, Mesanovic i Sanicanin nemaju sta traziti u reprezentaciji. Na sljedece okupljanje pozvati:
Kovacevic in - Sehic, Piric, Vasilj out
Mujakic in - Sanicanin out
Hamulic in - Kodro out
Barisic in - Kovacevic A. out
Menalo in - Mesanovic out
mujakić
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Imas PP
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Herson sve ti je dobro osim Mujagica i Kovacevica
Draze mi je Zovku od 20 godina pogurat koji je u puno boljem klubu i puno boljoj ligi
A i menadzer mu je isti onaj sto je Amara Dedica “guro”
Draze mi je Zovku od 20 godina pogurat koji je u puno boljem klubu i puno boljoj ligi
A i menadzer mu je isti onaj sto je Amara Dedica “guro”
Jel ko imao priliku gledati Salihamidzica mladjeg, kakav je
Ja sam ga gledao dok je igrao za omladinu Bayerna. Prosječan je bio.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Biće zajebano u nedjelju, ovi Slovaci sami sebe otpisali, a to nikad nije dobro. Težak posao i za Hadžibegića, da li ići na malo sigurniju varijantu, taktički oprezniju ili će jurcati prema naprijed.
Nama odgovara i bod ali bi pobjeda već sad odškrinula vrata evropskog prvenstva. Slovačka baš i nema neki potencijal prema naprijed i biće zanimljivo ispratiti kako će oni ući u utakmicu.
Sve u svemu, preteško za bilo kakvu prognozu, samo da im ništa ne poklonimo.
Nama odgovara i bod ali bi pobjeda već sad odškrinula vrata evropskog prvenstva. Slovačka baš i nema neki potencijal prema naprijed i biće zanimljivo ispratiti kako će oni ući u utakmicu.
Sve u svemu, preteško za bilo kakvu prognozu, samo da im ništa ne poklonimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nama je najbitnije da mi uzmemo svaku utakmicu kao zajebanu, ali ne nepobjedivu. Ne smijemo se dizati u nebesa da smo velesila i tjt. Korak po korak pa do sampiona Evrope

- feniksptica
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Mladi momci za 10
Ovo treba gurati a ne vraćati se na staro
Ovo treba gurati a ne vraćati se na staro
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 24 mar 2023, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Braco, sad sam s posla. Nemam kad listat unazad, jedva sam ceko kuci da upitam ima li kakav snimak utakmice? Bilo gdje..
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Evo ti za download za sad, link traje 3 dana od danas.
https://transfer.pcloud.com/download.ht ... KVJhljDiLk
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Respekt brate, živio !Mow je napisao/la: ↑24 mar 2023, 22:49Evo ti za download za sad, link traje 3 dana od danas.
https://transfer.pcloud.com/download.ht ... KVJhljDiLk
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Cuj Pekarik jbt imam osjecaj da sam ga gledao prije 15 godina u Bundesligi, tamo nekad u doba Barbareza.
Ova Slovacka je prosjek ne vjerujem da su puno jaci od Islanda.
Ova Slovacka je prosjek ne vjerujem da su puno jaci od Islanda.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Luxembourg-a se treba paziti i to je to.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma taj Pekarik je igrao u Volfsburgu sa Dzekom i Misketom jedno vrijeme pa nam je odatle vjerovatno svima poznat. Doduše on im je došao posle osvojene titule.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Osvojio je i on titulu, došao na polusezoni, ali jeste, odatle nam je poznat. Inače, i Makoto Hasebe iz te generacije još je "živ" i još igra u Bundesligi, nedavno je potpisao novi ugovor sa EintrachtomLegendKiller je napisao/la: ↑24 mar 2023, 23:27Ma taj Pekarik je igrao u Volfsburgu sa Dzekom i Misketom jedno vrijeme pa nam je odatle vjerovatno svima poznat. Doduše on im je došao posle osvojene titule.
Ma nisu ni oni nesto cim nisu uzeli Slovake. Realno nikad laksa grupa nije bila, ona sa Grckom i Slovackom za SP 2014 je za ovu grupa smrti.
15.10.2013.
-
bordobijeli4
- Kontakt:
Selektor Slovacke, Calzona, Italijan vodio je dosad 5 utakmic gdje je upisao 4 remija i 1 poraz. Nerijeseno protiv Crne Gore, Cilea, Luksemburga, Bjelorusije i poraz protiv Azerbejdzana kuci. Tamosnji mediji su ga proglasili neprijateljem reprezentacije. Pod velikim je pritiskom kao i igraci jer u posljednjih 7 utakmica imaju samo 1 pobjedu, dok nasa reprezentacija u posljednjih 7 ima 1 poraz u utakmici bez znacaja. Forma, raspolozenje i sve oko reprezentacije je definitivno na nasoj strani!
Slovaci pod Calzonom svih 5 utakmica su igrali u 4-3-3 sistemu. Da li ce Faruk zadrzati isti sistem kao protiv Islanda, uz mozda malo modifikaciju u 4-4-2, gdje bi ravnopravno opteretili njihova 2 stopera Prevljakom i Dzekom/Demirovicem, te imali brojnu nadmoc na sredini terena 4:3, kao i u odbrani 2:1, dok bi bocne pozicije igrale 1 na 1.
Demirović-Prevljak
Krunić-Hadžiahmetović-Tahirović-Stevanović
Gazibegović-Miličević-Ahmedhodžić-Dedić
Šehić
Slovaci pod Calzonom svih 5 utakmica su igrali u 4-3-3 sistemu. Da li ce Faruk zadrzati isti sistem kao protiv Islanda, uz mozda malo modifikaciju u 4-4-2, gdje bi ravnopravno opteretili njihova 2 stopera Prevljakom i Dzekom/Demirovicem, te imali brojnu nadmoc na sredini terena 4:3, kao i u odbrani 2:1, dok bi bocne pozicije igrale 1 na 1.
Demirović-Prevljak
Šehić
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sta ce Krunic na lijevom krilo kad smo jos kod Prosineckog i Bajevica shvatili da ne moze igrati na toj poziciji? Bezveze gubimo igraca takvog kvaliteta na poziciji gdje se uopste nece snaci i koja mu nije prirodnabordobijeli4 je napisao/la: ↑25 mar 2023, 00:03Selektor Slovacke, Calzona, Italijan vodio je dosad 5 utakmic gdje je upisao 4 remija i 1 poraz. Nerijeseno protiv Crne Gore, Cilea, Luksemburga, Bjelorusije i poraz protiv Azerbejdzana kuci. Tamosnji mediji su ga proglasili neprijateljem reprezentacije. Pod velikim je pritiskom kao i igraci jer u posljednjih 7 utakmica imaju samo 1 pobjedu, dok nasa reprezentacija u posljednjih 7 ima 1 poraz u utakmici bez znacaja. Forma, raspolozenje i sve oko reprezentacije je definitivno na nasoj strani!
Demirović-Prevljak
Šehić
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.