Amin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
E čujj Šeha linijašTarpiTarpi je napisao/la: ↑25 mar 2023, 16:55Slažem sePlavamamba je napisao/la: ↑25 mar 2023, 11:04TarpiTarpi je napisao/la: ↑25 mar 2023, 03:07
Nije ovo tako loše, Kovačević je kvalitet za prvog golmana, ne bih ga zvao poslije ovog što se desilo ali je realno da bi nam valjao. Šehić je linijski golman i neke visočije repke bi nas mogle uzeti zbog njegove nesigurnosti. Smatram da itekako ima utakmica gdje jedinicu trebaju zadužiti Vasilj i Pirić a Kovačević bi bio samo upgrade na njih.
Mujakić nije kvalitet za prvih 11 reprezentacije i to nam je jasno a Saničanin nije ni za klupe. Ako nemamo kvalitetnijeg od Mujakića, bolja je opcija od Saničanina.
![]()
![]()
Kakav Mujakic, a imamo Barisica koji je u top 4 stopera hnla i Zolotica koji igra odlicno u portugalskoj ligiBolivia je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:35Ma mi smo na kraju ovih kvalifikacija minimum 2., ne može nam EURO 2024 promaknuti nikako, ne vidim ko bi nas mogao ugroziti ne računajući Portugal koji će biti 1. na kraju iako ćemo se i s njima potući, nema predaje.
Za iduće utakmice obavezno pozvati Kovačevića (boljeg golmana nismo do sada imali), Mujakića jer je konkurencija u odbrani tanka, osim Ahmedhodžića i Hadžikadunića nemamo ozbiljnog stopera i u napad priključiti Hamulića i Dojčland stižemo!
![]()
19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:44Kakav Mujakic, a imamo Barisica koji je u top 4 stopera hnla i Zolotica koji igra odlicno u portugalskoj ligiBolivia je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:35Ma mi smo na kraju ovih kvalifikacija minimum 2., ne može nam EURO 2024 promaknuti nikako, ne vidim ko bi nas mogao ugroziti ne računajući Portugal koji će biti 1. na kraju iako ćemo se i s njima potući, nema predaje.
Za iduće utakmice obavezno pozvati Kovačevića (boljeg golmana nismo do sada imali), Mujakića jer je konkurencija u odbrani tanka, osim Ahmedhodžića i Hadžikadunića nemamo ozbiljnog stopera i u napad priključiti Hamulića i Dojčland stižemo!
![]()
da, samo onako ga dinamo trazi, bezvezeBolivia je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:4919vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:44Kakav Mujakic, a imamo Barisica koji je u top 4 stopera hnla i Zolotica koji igra odlicno u portugalskoj ligiBolivia je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:35Ma mi smo na kraju ovih kvalifikacija minimum 2., ne može nam EURO 2024 promaknuti nikako, ne vidim ko bi nas mogao ugroziti ne računajući Portugal koji će biti 1. na kraju iako ćemo se i s njima potući, nema predaje.
![]()
ko ti je ovo slag'o?
![]()
Tražio ga Mamić a ne Dinamo, nemam pojma odakle izvlačite takve gluposti a uostalom zar je problem otvoriti Sofascore i pogledati ocjene i vidjeti da nije ni među 10 stopera u HNL-u.Varg je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:50da, samo onako ga dinamo trazi, bezvezeBolivia je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:4919vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2023, 17:44
Kakav Mujakic, a imamo Barisica koji je u top 4 stopera hnla i Zolotica koji igra odlicno u portugalskoj ligiko ti je ovo slag'o?
![]()
I on i Ića, debili samo takvi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2023, 18:36
Meni nije jasno šta je sa ovim likom?
Aktivno navija za neuspjeh reprezentacije i nakon svakog dobrog rezultata ide komentar tipa gore navedenog.
Ne znam zasto je on relevantan da se konstantno prenose njegovi tvitovi. Kao da je neki uspjesan sportski novinar pa ima neki uticajDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2023, 18:36
Meni nije jasno šta je sa ovim likom?
Aktivno navija za neuspjeh reprezentacije i nakon svakog dobrog rezultata ide komentar tipa gore navedenog.
Na kojem uzorku od koliko utakmica je rađena statistika za njega? Smiješno je uspoređivati prosječnog igrača iz Osijeka sa Mujakićem koji ima iskustvo igranja iz sedmerostrukog šampiona Bosne i Hercegovine, igrao u Belgiji, Hrvatskoj i sad Turskoj.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2023, 18:06
Upravu si, ja rece da je u top 4 stopera, a on drugi najbolji stoper u hnl
Jos samo fali da onog klocinu Dala krene prizivat u reprezentaciju. Kakav mrtvi Mujakic. Nije ni u Hajduku bio klasa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2023, 18:25Sektaš sa koševa prešao sa prizivanjem chetnika u reprezentaciju na bedeviju Mujakića koji u Inshallahsporu nije neka sreća, strašno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.