za jednu neoštećenu konzervu

Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑25 mar 2023, 20:37Sedam šugavih kanti mijenjam
za jednu neoštećenu konzervu
![]()
Da u BiH ima pameti već bi imali barem jedan sličan stadion.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑25 mar 2023, 20:53Voždovac ima najatraktivniji stadion u Regiji....
Žena, djeca i punica u šoping a čovjek na tribine...
Čudi me da nema publike....
Ma suti ,kad citam sta pisu o vama i srbima povraca mi se na te komentare.Sljam drustva .killafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2023, 22:38Preporucujem CroCopu i ekipici sto je veceras gledala "svoju" domovinu da preleti malo komentare svojih "sunarodnjaka" na index hr ispod clanka o vracanju Torcide i koreografiji.
Nesto im smetaju izgleda ovi transparenti gradova iz BiH, pisu kao da igra BiH protiv Velsa, gdje su nestali hrvatski gradovi, what? Zar nije to isto?
Nemam veze s navijačima niti sam upućen u takvu vrstu događanja. Kakve činjenice trebam iznositi kad smo već stavili na desetine slika raznoraznih političara s vašeg stadiona. Prodajete se kome stignete i to je fakt, a takve su uvijek operirale kraj magistrala...killafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2023, 16:25Ja sam stvarno mislio da ces zauzeti gard i malo cinjenica iznijeti, a on citira nekog lika s foruma i rekla-kazala price
E moj Rigo, moze pitanje, gdje je podgrupa Skinheads i kako prezivljavaju pretvaranje Zrinjskog u zidovski ponos
Mislim, znamo da ste beskicmenjaci ali derpe je bas ono sto mrzite al se opet uspjesno prilagodjavatesvaka cast stvarno.
Juden raus![]()
Ponavljas se kao papagaj, dosadan si fkt.
Čitaš vlastite komentare znači cool ili što bi rekli na vašem jeziku "guba"Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 mar 2023, 22:50Ma suti ,kad citam sta pisu o vama i srbima povraca mi se na te komentare.Sljam drustva .killafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2023, 22:38Preporucujem CroCopu i ekipici sto je veceras gledala "svoju" domovinu da preleti malo komentare svojih "sunarodnjaka" na index hr ispod clanka o vracanju Torcide i koreografiji.
Nesto im smetaju izgleda ovi transparenti gradova iz BiH, pisu kao da igra BiH protiv Velsa, gdje su nestali hrvatski gradovi, what? Zar nije to isto?
Index nije legitimni portal, oni index zovu imbexom jer se nisu prodali HDZ-u.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2023, 22:38Preporucujem CroCopu i ekipici sto je veceras gledala "svoju" domovinu da preleti malo komentare svojih "sunarodnjaka" na index hr ispod clanka o vracanju Torcide i koreografiji.
Bravo!Ado1922 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 00:29Index nije legitimni portal, oni index zovu imbexom jer se nisu prodali HDZ-u.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2023, 22:38Preporucujem CroCopu i ekipici sto je veceras gledala "svoju" domovinu da preleti malo komentare svojih "sunarodnjaka" na index hr ispod clanka o vracanju Torcide i koreografiji.
Večernji je njihov legitimni medij.
Kod njih čim se dijete rodi uče ga šta je legitimno hrvatsko, hrvatska krava, hrvatski mediji, hrvatska pepeljara, hrvatski sahovski klub zrinski...
Dedara>PoljudSjenjak1919 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 00:36Bravo!Ado1922 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 00:29Index nije legitimni portal, oni index zovu imbexom jer se nisu prodali HDZ-u.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2023, 22:38Preporucujem CroCopu i ekipici sto je veceras gledala "svoju" domovinu da preleti malo komentare svojih "sunarodnjaka" na index hr ispod clanka o vracanju Torcide i koreografiji.
Večernji je njihov legitimni medij.
Kod njih čim se dijete rodi uče ga šta je legitimno hrvatsko, hrvatska krava, hrvatski mediji, hrvatska pepeljara, hrvatski sahovski klub zrinski...
![]()
Index.yu i hrpa botovskih komentarakillafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2023, 22:38Preporucujem CroCopu i ekipici sto je veceras gledala "svoju" domovinu da preleti malo komentare svojih "sunarodnjaka" na index hr ispod clanka o vracanju Torcide i koreografiji.