braca 3 busa popunjena max 150 ljudi ba al to vec svi znajuu i koliko znam to je sve za sada ...samosarajvo je napisao/la:Sutra je sve preko 700 stoja extra ali mislim da nebi trebalo ispod toga(to je taj broj http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 14f6396eed) .
-U ovom gostovanju na ruku nam je islo lijepo vrjemeali nam na ruku nisu isli rezultati(zadnje tri utakmice pred tu su bila 2 poraza i jedna pobjeda)
![]()
-U sutrasnjem gostovanju na ruku nam ide: dobar rezultat iz zadnjeg kola protiv veleza,promjene u upravi(kakve su takve su) , kolko tolko jaci tim , nastavljen projekat ja sam sarajevo,odlazak baljka...ne ide nam u ruku vrijeme koje je katastrofalno...
![]()
Da je vrijeme normalno(kisa,sunce,malo snjega,vrloo malo) i bar malo manje cijene gostovanja bilo bi 1500 garantujem vam![]()
Zna li neko kolko autobusa je popunjeno ?![]()
Eh sutra cemo vidjet kako raja razmislja,sta se vise gleda pri odlucivanju da li da krenu na gostovanje ili ne ...
Ako nas vrate na po puta jer je tekma otkazana za sutra ili nedobog srijedu bice cudo pojavi li se 400 ljudi
Ako bi ga odgodili za sljedeci vikend ili dva onda bi se opet mogli nadati necemu jer bi se skupilo para isl...
Ja bih licno volio da se odigra,jedni od boljih igraca nam ne igraju tako da se nece povrjedit, teren je manji i bice tezak sigurno a to je ono sto odgovara onima koji se brane a to smo mi vjerovatno,mozda ga zabijemo iz kontre,,ugl samo da ga ne primimo
SVI U ZENICU,PO POBJEDU!
naravno ici ce raje dosta vise privatnoo!!