BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Hadžibegić odabrao igrače: Džeko i Stevanović prijavljeni za duel sa Slovacima, Mešanović na tribinama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fake podlegao pritisku navijača, zna da se niko neće buniti ako Mešanović bude na tribinama

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čekaj dok se Wanderson probudi i javi ovdje na temi, a onda i Husara i armija njegovih lažnih profila na FB.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nek ga vode sebi kuci, je*o im on materbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 08:07Čekaj dok se Wanderson probudi i javi ovdje na temi, a onda i Husara i armija njegovih lažnih profila na FB.![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nije ovo 1985-a . Lux je beton.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 mar 2023, 01:13Ma ništa ne znači jedno kolo, Slovačka vam je glavni konkurent, ne Luksemburg. Sutra ste praktički i remijem u daleko boljoj poziciji za 2. mjesto jer vjerojatno nećete prosut bodove protiv Luksemburga, a Slovaci već jesu.
Ako Kloc bude igrao imamo igraca manje na terenu,tako da nam sanse drasticno opadaju !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Danas 3 boda kao poklon za rođendan Anelu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo?hurem je napisao/la: ↑26 mar 2023, 03:16Ako Dzeko bude mogao igrati onda treba ići po 3 boda i tako se postaviti.
Ako bude mogao samo pola sata, onda napasti zadnjih 30 minuta a do tada šahovsku partiju igrati.
Pobjedom bismo napravili veliki korak ka plasmanu a Slovačka je u očitoj krizi i to treba pokušati iskoristiti.
Domaći mediji najavljuju oko 5,6 hiljada navijača(mada vjerujem da ce biti 10). Protiv Luksembura je bilo 3,4 hiljade.
Dakle, ne bi trebalo biti tog pritiska s tribina s obzirom da stadion ima kapacitet 20+ hiljada.
Momentum je na našoj strani i treba ga iskoristiti.
Ako budemo igrali na nulu, piši propalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna li iko ko je Juha što ga ss.ba najavljuje? Na tm ne postoji igrač koji se tako preziva a da je iz Svk.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- akisarajevo92
- Kontakt:
mozda su prepisivali sa nekog hrvatskog portala, da nije mozda Supa
Don't believe the hype.
Haj dobro je pa je amater na tribinama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ova Slovacka bi se morala dobiti.
U nekoj tvrđoj utakmici da im uvaljamo jedan gol i zavrsiti okupljanje sa maximalnim učinkom.
U nekoj tvrđoj utakmici da im uvaljamo jedan gol i zavrsiti okupljanje sa maximalnim učinkom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ova Slovačka bi se *mogla dobiti. Nije ovo Andora ili Gibraltar.
Ako večeras budu imali motiv protiv nas, a imat će, bod bi bio fenomenalan, jer je stečen u gostima.
Ako večeras budu imali motiv protiv nas, a imat će, bod bi bio fenomenalan, jer je stečen u gostima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sa Slovacima smo igrali 4 puta, imamo 3 pobjede i 1 poraz. Slovaci nam odgovaraju izgleda
2001. godine pobjeda 1:0
2010. godine pobjeda 3:2
2013. godine poraz 0:1
2013. godine pobjeda 2:1 protiv tada izuzetno jake Slovacke
2001. godine pobjeda 1:0
2010. godine pobjeda 3:2
2013. godine poraz 0:1
2013. godine pobjeda 2:1 protiv tada izuzetno jake Slovacke
Pogotovo što mi nikad nismo bili pravi kad smo favoriti, kad se od nas očekuje da dobijemo, kad trebamo izabrati lakši put. Što bi jednostavno, kad može komplikovano - moto reprezentacije.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
linethreader je napisao/la: ↑26 mar 2023, 10:37Sky9 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 10:19Evo spiska, opet su nešto za.je.bali.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 10:17
mozda su prepisivali sa nekog hrvatskog portala, da nije mozda neki Supa![]()
Odbrana: Vernon de Marco (Lech), Adam Obert (Cagliari), David Hancko (Feyenoord), Norbert Gyomber (Salernitana), Milan Škriniar (Inter), Lubomir Satka (Lech), Denis Vavro (Kopenhagen), Peter Pekarik (Hertha), Michal Tomič (Mlada Boleslav)
Vezni red: Stanislav Lobotka (Napoli), Patrik Hrosovsky (Genk), Juraj Kucka (Slovan), Laszlo Benes (HSV), Ondrej Duda (Verona), Matus Bero (Vitesse), Robert Mak (Sydney), Lukas Haraslin (Sparta Prag), Erik Jirka (Plzen), Tomas Suslov (Groningen)
Napad: Robert Polievka (Banska Bystrica), Robert Bozenik (Boavista), Adam Zrelak (Warta Poznan)![]()
![]()
![]()
E pa ne vjerujem majke mi.. Polievka inace na slovačkom znaci juha, ovaj brat je neki njihov clanak provukao kroz google translate, i prevelo mu juhu![]()
![]()
![]()
Jaaaaaaao Milunkaaaaaaaa, ja novinara i qrca

Debilanadebilana.ba
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najjači ste

⚜️~⚜️~⚜️
Ovo nije realno

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
znalo se sa je husara platio najjeftiniju varijantu.. pozdrav svima iz slovenije.. odbrojavamo korake do bratislave
Steta za povredu Mesanovica, veceras je trebao u prvih 11 umjesto Prevljaka.
Zadnja izmjena: Wanderson, dana/u 26 mar 2023, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.