BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
X2
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Nije ni najbolji veznjak Napolija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odakle Dudiću da se sada u kvalifikacijama za EURO gleda gol razlika pa tek onda međusobni duel?
Ja skontah da on tako reče, ali mislim da nije upravu.
Ja skontah da on tako reče, ali mislim da nije upravu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da i zato nam je trebao tu Đokanović u vezi, taj tip i kvalitet bi nam mogao nedostajati večeras, nek' nam je sretno.
Nabroji 5 bolja.
KDB i ko?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam da sam vidio goru razmjenu poruka otkad sam na forumu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zeznuo se:
If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following tie-breaking criteria are applied:[4]
Higher number of points obtained in the matches played among the teams in question;
Superior goal difference in matches played among the teams in question;
Higher number of goals scored in the matches played among the teams in question;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ja, i ja sam provjerio i vidim da je ostalo staro pravilo.Otelo je napisao/la: ↑26 mar 2023, 20:03Zeznuo se:
If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following tie-breaking criteria are applied:[4]
Higher number of points obtained in the matches played among the teams in question;
Superior goal difference in matches played among the teams in question;
Higher number of goals scored in the matches played among the teams in question;
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Svaka cast Edinu do svake grupe navijaca je otisao i pozdravio nas
I to sto kazes. Fizicki bi mu Amar Rahmanovic mogao parirat ali ja licno mislim da bi Nemanja Andjusic lego ko budali samar. Mozda vratit Dzemu Berberovica iz penzije pa nek bude razbijac ispred odbrane.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bellingham, Pedri, Rodri, Valverde, Tschouameni, Casemiro, Partey, Enzo, Rice, Kimmich, KDB, Wirtz, Barrella, Camavinga, De Jong, Caicedo, Veratti, Tonali i još 10-15.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JohnCleese
- Kontakt:
Nebitan je Lobotka šta ćemo mi sa Polievkom 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Znaci u kod ovog parmaka ce biti tesko se ulazi a jos teze izlazi.
Sa Sanicaninom i Milicevicem nek nam je Bog na pomoci.
Dzeko se iskulirati a onda za vikend hladno igrati za Inter, nesto kao protiv Finaca...
Sa Sanicaninom i Milicevicem nek nam je Bog na pomoci.
Dzeko se iskulirati a onda za vikend hladno igrati za Inter, nesto kao protiv Finaca...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Lobotka je jedan od najboljih traktora ove sezone. Top5 veznjak svijeta mora biti kompetan igrac, on to nije. Iskljucivo kao igrac zadatka, vjerovatno. On je primarno igrac koji pokriva vertikalne rupe i omogucuje napoliju ovako ofanzivan fudbal sa ne otvaranjem previse prostora. Samo ne znam koliko je to korisno u ekipi koja nema previse za ponuditi naprijed kao slovacka rep.
Ugl ovi ne bi trebali lako prepustiti lopte ka Dedicu i one brze tranzicije generalno kao sto je to island dopustio.
Ugl ovi ne bi trebali lako prepustiti lopte ka Dedicu i one brze tranzicije generalno kao sto je to island dopustio.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Tahirovic zabija
Opet se po defaultu pljuje po pojedincima bez ikakvog argumentovanog osnova, jer eto to je trendi. Sad se bacilo na Milićevića, iako je bio odličan protiv Islanda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.