BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Koja je svrha igrati 352, ako ova dva neka/krilna beka neće napadati već čekaju da protivnička krila dođu na 30m od gola da bi pritisnuli. Ne kontam šta dobivamo, a u sredini nas jedu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Izvadit Saničanina, ubacit Stevanovića, Džeko umjesto Prevljaka i Prcić umjesto Amira, prebacit se na 4-3-3 i pokušat izvuć bod iako to sad djeluje naučna fantastika.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Lagano spuštanje poslije Islanda 

Kaze slovacka amaterska reprezentacija, pa sta smo mi dan te yebo, imamo jedno veliko takmicenje u historiji, sto ne mogu ovog podcjenjivanja. Mi smo od njih bar pet puta veci amateri sto se i vidi na terenu.
Krunic opet lezi, ako na poluvremenu ne napravi tri izmjene
(Krunic,Pljevljak, i jedan stoper Sanicanin ili Milicevic)
Preci na 4-3-3
(Krunic,Pljevljak, i jedan stoper Sanicanin ili Milicevic)
Preci na 4-3-3
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sljedeci put pitati Miralema Pjanica koje okuse nargile zeli da mu se pripreme u toku okupljanja reprezentacije.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Isti mentalitet svaka generacija njeguje, dobijes jednu utakmicu i mislis da vise ne moras nista, doci ce pobjede same od sebe, Makar tu imamo kontinuitet.
Jedan grad, jedna ljubav!
Anel Đanković wannabe Hrvatlinethreader je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:33Ustasa teskiHadersfild je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:30Ko je ovaj retard sto prenosi utakmice? Reakcija ko u mrtvog konja.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čim malo bolje taktički pripremljena ekipa dođe odmah cirkus. Pa za šta služe ti treninzi i pripreme majka mu stara
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Ulazi Dzeko sa kosmodiskom
Mujakić i Šerbečić > Saničanin i Miličevićunitarista je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:30Miličević klošarčina.
Hajde Sarajlije, hvalite svoje bivše igrače panjeve.

Povrijedjen i preko kurca. Vidjelio smo do 20 da ne moze, trazis izmjenu i to je to. 4-5 onskvih situacije za 45minuta je teski bezobrazluk.
- TheTruth34
- Kontakt:
Niti imamo selektora, niti kvalitetne igrače.
Protiv Islanda je prosralo sve što smo opucali je ušlo u go. Ovo je naša realnost.
Protiv Islanda je prosralo sve što smo opucali je ušlo u go. Ovo je naša realnost.
Moze li se Kovacevic registrovati na poluvremenu, avion poslat po dijete, izvinit mu se, i nek brani !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Krave na terenu
Sehic, Sanicanin, Hadziahmetovic, Prevljak
Tahirovic sa svojih dvadeset godina i 3 seniorska nastupa izgleda kao Toni Kroos pored Hadziahmetovica.

Tahirovic sa svojih dvadeset godina i 3 seniorska nastupa izgleda kao Toni Kroos pored Hadziahmetovica.
Isti je i Safet ko Rukfaš... imao je bolje igrace i trebao dobit otkaz nakon 6-2 u Lisabonu... i dobio poslije nikad laksu grupu koju bi prosli bez selektora ..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sta vam nije jasno ? Trener izveo isti tim i taktiku kao protiv Islanda. Ljudi prostudirali tako da smo dobro prosli. Priprema za Slovacku nije postojala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.