Klocu po cemu najgori, Saničanin, Miličević, Amir, Prevljak su gori od Šehića.Spahic98 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:36A ne spominjes Sehica koji je najgori igrac na terenu?bhsport je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:35Bravo Drvojeeeee.
Bravo Faručeeee.
Šta kazu opleli po Drvoju a protiv Islanda bio dobar![]()
Hadzikadunic bez treninga je za Milicevica Ramos.
Za Sanicanina je Jakovljević stoperčina.
Kakav je kloc Faruk predao im sredinu stavio sporace u odbranu.
Zao mi sto ga Hrvoje ne zabi onako bez gledanja sa 30 metara.
Klosari raspali, ali hajde da se ne zavaravamo da Hadzija ima pojma, za njega je Nermin Bašić trenerčina.
Pokušaj prodaje Mešanovica propao ali idu Milicevic i Sanicanin.
Zolotić za Sanicanina Hibic. Menadzerski lobi.![]()
BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Cimirot u igru
Umri hadžibegiću!!!

Umri hadžibegiću!!!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Presing se ne radi s jednim igračem šefe.marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:42Kakva prolazna ocjena kupi se u presingu ko abdest, 3-4 puta izletip i ostavio 20 metara praznog prostora ispred zadnje linije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:39Ovdje je jedino Tahirović zaslužio prolaznu ocjenu, stvarno dobar igrač za budućnost. Ostali su kriminal. Saničanin klada.
Smiješno je da ne možeš napravit šansu za 45 minuta ekipi koja je bila na konopcima protiv Luxemburga. Smiješno je da te ovako jedu na sredini, da ti ovakav pressing vrše a ti na drugoj strani ne možeš ništa, i kad probaš nešto ljudi riješe i iznesu loptu ko da su u najmanju ruku Manchester City sve sa Rodrijem i Bernardom u sredini.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:42Bar se nudi Tahirovic. Slovaci vrse presing a nas Amir je gore na centru ceka nesto umjesto da se nudi ako nista dodatna opcija za bilo koga.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:39Ovdje je jedino Tahirović zaslužio prolaznu ocjenu, stvarno dobar igrač za budućnost. Ostali su kriminal. Saničanin klada.
Smiješno je da ne možeš napravit šansu za 45 minuta ekipi koja je bila na konopcima protiv Luxemburga. Smiješno je da te ovako jedu na sredini, da ti ovakav pressing vrše a ti na drugoj strani ne možeš ništa, i kad probaš nešto ljudi riješe i iznesu loptu ko da su u najmanju ruku Manchester City sve sa Rodrijem i Bernardom u sredini.
Kakva prolazna ocjena kupi se u presingu ko abdest, 3-4 puta izletip i ostavio 20 metara praznog prostora ispred zadnje linije.
- svrakino1921
- Kontakt:
Zeljina skola ovo rijesava
2:3 na kraju
IDEMO
2:3 na kraju
IDEMO
- Beduin
- Kontakt:
Zato sto je kroz sredinu oba gola, drugi gol on nije presjekao loptu niti je blokirao, onda zamalo i autogol usljed smusenosti kome da je dadne, a onda i losa dodavanja, narocito ona duga bezveze prema Jusufu gdje je posla u aut.LegendaIvica je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:40Sto Milicevic kralju?
Pa sanicanin nam je propuh napravio pozadi.
Sanicanin je ljevak pa mozda i zato (ne znam jel Milicevic ljevak?).
Uglavnom on ili Sanicanin, ali odmah mijenjati formaciju sa 2 stopera i ubrzati igru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cuj cimirot ulazi 
Jesmo jaki...
Nije mi jasno kako ovaj Hadžiahmetović godinama igra u prvoj postavi, a lik trči isto curica, još ne zna ni primiti loptu.
Nije mi jasno kako ovaj Hadžiahmetović godinama igra u prvoj postavi, a lik trči isto curica, još ne zna ni primiti loptu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sejo im pecenje za oftar iznio, ne mogu kile
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
hadziahmetovic krunic prevljak demirovic sanicanin gazibegovic sehic truba teška, igramo bez 7 igraca
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- anonymousHD
- Kontakt:
Milicevic je najveca prevara od fudbalera unazad 10-15 godina. Momak nije IQ za fudbalera. Sehi vrati loptu unazad 15 metara i kao cudi se gdje je a bio na 2 m od njega prije 5 sekundi. Momak je za drugu ligu BH.
Eto vam Faruk h3bo vas on, treba uvijek neko da bude koji ce slusat sta mu iznad govore. Treba neko ko ce igrat kako oni kazu. Fuj
Eto vam Faruk h3bo vas on, treba uvijek neko da bude koji ce slusat sta mu iznad govore. Treba neko ko ce igrat kako oni kazu. Fuj
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pirlo za ivu sljivu s brojem 18
Dobra postava, fali Dal Varesanovic umjesto Krunica.Bolivia je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:41-------------Kovačević--------------
Dedić-Ahmedhodžić-Hadžikadunić-Pidro
--------------Đokanović-----------------------
---------Krunić - Rahmanović---------------
Stevanović--------------------------Duljević
----------------Hamulić/Džeko--------------
Dok namo ovo ne bude prvi sastav ništa od nas.
Nemamo igre i pasova ali zato smo spori.
Nemamo mi golmana vec par godina, ovaj nas kosta svaki put, odbrana, gdje je? ovo sto igra se gubi samo tako. Sredina terena pojedena, a i gdje nece kad se pojedini setkaju, napad odsjecen, a i da nije nemogu oni zaprijetiti Gosku a kamoli ovima. Tamam da udje i ona ekipa koja je ila u Brazil, mi ovo ne mozemo stici da yebe rak raka
Nemamo mi golmana vec par godina, ovaj nas kosta svaki put, odbrana, gdje je? ovo sto igra se gubi samo tako. Sredina terena pojedena, a i gdje nece kad se pojedini setkaju, napad odsjecen, a i da nije nemogu oni zaprijetiti Gosku a kamoli ovima. Tamam da udje i ona ekipa koja je ila u Brazil, mi ovo ne mozemo stici da yebe rak raka

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mogu i Serbedzic i Mulalic u odbranu, pa sto.Espiritosanto je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:43To je to,samo Ćataković umjesto Dzeke jošBolivia je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:41-------------Kovačević--------------
Dedić-Ahmedhodžić-Hadžikadunić-Pidro
--------------Đokanović-----------------------
---------Krunić - Rahmanović---------------
Stevanović--------------------------Duljević
----------------Hamulić/Džeko--------------
Dok namo ovo ne bude prvi sastav ništa od nas.![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ko god da izade, nemoze biti gore nikako!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Luksemburg je ovo doktorski skautirao i zaustavio, nazalost mi to nismo u stanju uraditi.
NEMA NAZAD
- Bazinga12345
- Kontakt:
Evo cimirota da poveže redove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.