Ono sto sam ja gledao je jako jako lose. Naravno da je Hamulic trebao da uleti umjesto neki od drugih napadaca sa klupe, ali tesko je ne komentarisati onako lose izdanje Prevljaka.totasef1 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:27Prevljak je u njegovim godinama bio bolji i perspektivniji igrac, imao tesku povredu i jbg, tu je gdje je a i ovako Hamulic tek treba da se dokaze. Prevljak ima losu sezonu a bio je 2-3 sezone odlican u Belgijskoj ligi koja je svjetlosna godina ispred Poljske.Hansestadt je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:17Ja samo ne znam kako Prevljak moze da zivi od fudbalaPa Hamulic bez minute za Toulouse ne moze gori biti.
BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Ako hoces da se pojavis i na narednoj presici i mix zoni, ne smijes takva pitanja postaviti. Provjereno, a i zna se vec godinama.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:32Samo mi nije jasno što mu neko od novinara nije postavio pitanje zašto smo onda igrali sa istih 11 igrača kao u četvrtak
NEMA NAZAD
Brate ocekivati trenersko znanje od senilnog jugoslovenca je neozbiljno,steta sto ovu dobru generaciju i sansu ce upropastitikillafrommanilla je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:31Upravo tako. Covjek koji kaze igrat ce najsvjeziji, i ostavi istu ekipu. Poslije prvog gola se vidjela autocesta u sredini, to se odmah prekine izmjenom formacije ili izmjenom igraca, posebno kad vidis da si supalj dole a gore apsolutno nista ne radis. On je bukvalno 45 minuta gledao kako ne radimo nista i s klupe govorio hajmo.GIBRA je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:26killafrommanilla je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:23
Ma jok, igraci limitirani. Trena pripremio strasno tekmu, on i cala, al nesto nas koce ovi igraci. Eo sad ce ti Stroj rec da je tako![]()
Ovdje ne treba biti doktor nauka da skontas da je trener jedini krivac za poraz.
Lik se postavio da odigra remi,a onaj ko dodje po nulu vevinom i izgubi,pa sa ovima se moze igrati ko nista,i kvalitetniji smo za klasu,ali dzaba to sve kad su nama treneri likovi koji ni sami ne znaju kako se zovu
Mene najvise bole ove izjave poslije utakmice, gdje ocekujes da ce reci nesto fudbalski logicno, on opet o svjezini imaginarnoj u vezi koje nije nista uradio. Bas tako, ne zna ni kako se zove. Bas se vidi da covjek ne razumije moderni fudbal niti bilo sta oko toga. Al' samo da Husara donese peticu za Mesanovica i elhamdulillah bice to sve uredu.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Mesanovica vise nikad zvati , Menala obavezno i izvinut se covjeku …
Dobra kritička analiza na tv poslije utakmice, nema onih opranih birvaktile floskula
Treba napraviti temu na forumuPensioner26 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:17Hajmo potpisati peticiju da se izmlati Husara iz gaća koji kroji sudbinu BiH fudbala, ne bi li proigrali
Admir Husaric - sportski radnik..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Pensioner26
- Kontakt:
Oj kud se ne rodismo u nekoj drzavi što barem redovno ide na ova takmičenja.. Sve bi to lakše podnosili
Kad je isti profesor preuzeo Radnik Hadzice prije godinu, dvije pa u prvih 5,6 kola skoro sve izgubio. Ne znam ko tog demagoga i neznalicu poziva i daje mu medijski prostor, to je isto da se trener Svatovca iz Poljica poziva da slusamo njegovo misljenje.
Znaci pocela je matematika. Mnogo ranije neg' ocekivano
-
- Kontakt:
Ovako treba faruka
[media] [/media]
[media] [/media]
Pijun je dosao da izvrsava naredbe drugih a ne da vodi ekipu. Dobro smo prosli jer je trebalo biti 4-0. Žali Bože navijaca koji su bili na stadionu koji uzalud potrosise vrijeme, novce i zivce.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Matematika kaže:dobij sve do kraja sem Portugala i imaš 21 poen i lagano
Realnost:dobit ćeš Lihtenštajn 2 put , 1 Luksemburg i 3 4 max poena od 9 sa Slovackom kuci i Lux/Island na strani.Sa 15 16 poena bit ćemo vjerovatno 3 i opet kroz baraž Lige nacija , citiram se u 11 mjesecu

Realnost:dobit ćeš Lihtenštajn 2 put , 1 Luksemburg i 3 4 max poena od 9 sa Slovackom kuci i Lux/Island na strani.Sa 15 16 poena bit ćemo vjerovatno 3 i opet kroz baraž Lige nacija , citiram se u 11 mjesecu

Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 26 mar 2023, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Glupi alibiji oni iz starih vremena. Na Balkanu uvijek kad je poraz vadis se na umor ili sudije. Godisnje neki igraci odigraju 60 utakmica, a kod nas nakon jedne umor.
Najbolje je sutiti kad je lose i ne davati izjave ili nauciti davati izjave. Ovakvi kao Pape, Hadzibegic itd stara skola Jugo fudbala uvijek glupe izjave. Ubili nas ljudi na terenu i gotovo.
Najbolje je sutiti kad je lose i ne davati izjave ili nauciti davati izjave. Ovakvi kao Pape, Hadzibegic itd stara skola Jugo fudbala uvijek glupe izjave. Ubili nas ljudi na terenu i gotovo.
Da nas je Alex Ferguson veceras vodio mi bi zijanili. Sa onakvim pristupom, voljom i govorom tijela 99% igraca nema se sta trazit ni protiv Lihtenstajna. Ove slovake je moralo nekad procepit
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Da krenemo redom, stoper ti klupiran u prosjecnom Partizanu, kod tebe zacementiran ko beton...Desni bek ti igra krilo, centralni bek desnog beka, a krilo grije klupu....
Standardan igrac u ligama petice (mislim godinama ne par utakmica)ti grije klupu a vezni red ti "drzi "prosjecan igrac kurcaspora, kojem je najveci domet vratiti loptu nazad....Kaze Faruk klupiran Prcic u zadnje vrijeme i zato je klupiran i kod nas, druze Sanicanin izlijeze jaja na klupi Partizana. Onda se drzi kriterija.
Onaj Prevljak jel....zasticen ko ameba, i svi sto pljuju Kodru neka dobro razmisle kada kazu madjarska ovo ono...Druze Bljakljak igra za EUPEN....mislim...jbg...
Kaze Faruk on je proslu bio prisiljen igrati 3-5-2 i izadje Slovacima preslikano....Kao da igra sa Andorom kuci a ne respektabilnim Slovacima...
Za ova dva stopera Sanicanina i Milicevica, Hadzikadunic je sa jednom nogom Ferdinand......
Dabogda vam faruk za lijekova trebalo sve ovo...Jugobalije, beskicmenjaci kojima Vico i par menadzera kroji spisak....
Standardan igrac u ligama petice (mislim godinama ne par utakmica)ti grije klupu a vezni red ti "drzi "prosjecan igrac kurcaspora, kojem je najveci domet vratiti loptu nazad....Kaze Faruk klupiran Prcic u zadnje vrijeme i zato je klupiran i kod nas, druze Sanicanin izlijeze jaja na klupi Partizana. Onda se drzi kriterija.
Onaj Prevljak jel....zasticen ko ameba, i svi sto pljuju Kodru neka dobro razmisle kada kazu madjarska ovo ono...Druze Bljakljak igra za EUPEN....mislim...jbg...
Kaze Faruk on je proslu bio prisiljen igrati 3-5-2 i izadje Slovacima preslikano....Kao da igra sa Andorom kuci a ne respektabilnim Slovacima...
Za ova dva stopera Sanicanina i Milicevica, Hadzikadunic je sa jednom nogom Ferdinand......
Dabogda vam faruk za lijekova trebalo sve ovo...Jugobalije, beskicmenjaci kojima Vico i par menadzera kroji spisak....
- ASD
- Kontakt:
Prcić uđe i svaki dodir mu bio pogrešan. Sad eto greška što nije od početka igrao.FKBilder je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:47Da krenemo redom, stoper ti klupiran u prosjecnom Partizanu, kod tebe zacementiran ko beton...Desni bek ti igra krilo, centralni bek desnog beka, a krilo grije klupu....
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hadžibegić nema pojma ni šta je 3-5-2 ni šta su pozicije. Čovjek je zaglavio u '80-im godinama prošlog stoljeća.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- GalileoGalilei
- Kontakt:
E moj Hadžibegiću.. Jadno.
Klasična priča već dugi niz godina, tačnije od Brazila. Malo ko je pametan i poznaje fudbal, navikao se na ovo. Problem naše raje je što je neobjektivna i što nikako da svari činjenicu da smo mi sami samcati goli prosjek kao reprezentacija. Kriminal u Savezu, menadžerski igrači zajedno s selektorima, hablečine od igrača koji se vucaraju po nekakvim turskim ligama i slično. Na sve to, dodajte luzerski i papanski mentalitet. Bitno je da su oni ošišani dan prije tekme, da se malo zezaju, kafe popiju, a to što ne znaju lopte iznijeti i što se izvlače na neki šatro umor, to je najmanje bitno. Bitno da se Demirović zalizao kao zadnja papčina, sve ostalo ko ebe. Strašni Hadžiahmetović odbijao i odbijao velike ponude, pa na kraju završio u mrtvom Bešiktašu.
Prihvatite da smo prosječni i da ćemo još dugo biti takvi. Ne nervirajte se bezveze. Jedna Slovačka te matira i nadigra, imaš osjećaj da si igrao protiv neke velesile.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 21 gost.