Sto se tice stopera, od tri najgore tretiran Ahmet koji je najbolji od njih i treba biti centralni.
Sto se tice igranja u timovima, mi nismo Francuska i Spanija da to gledamo. Bolje je malo igrati u ligi petice, neko stalno u sabaniji.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa čekaj malo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:50Hadžibegić nema pojma ni šta je 3-5-2 ni šta su pozicije. Čovjek je zaglavio u '80-im godinama prošlog stoljeća.
S obzirom da je on agresivan ali malo golova zabija on treba biti napadac ali sa dosta defanzivnih zadataka. Destrukcija igre, oduzete lopte, kontre.. u tome bi se snasao. Neka 4-5-1 gdje bi mi bili u podredjenom polozaju.
To je odlicno igrao protiv Francuske u gostima, al od tad nista ni sa cim osim onog gola Crnoj Gori.tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 mar 2023, 00:04S obzirom da je on agresivan ali malo golova zabija on treba biti napadac ali sa dosta defanzivnih zadataka. Destrukcija igre, oduzete lopte, kontre.. u tome bi se snasao. Neka 4-5-1 gdje bi mi bili u podredjenom polozaju.
Nama je veceras nedostajalo da napunimo sredinu, stoper je bio visak, kao i drugi napadac.
Mehmed Janjoš je bar trener ili bio nekad, za razliku od Rukfaša kojeg su uredno nogirali iz turskih drugoligaša nakon par mjeseci.
Nije da sad nesto branim Janjosa, daleko od toga, ali ovo sto ovaj mongoloid pokusava igrati se nije ni u putu srelo s onim kako Janjos vidi fudbal.
Potpisujem, Anid i u alkohloiziranom (prirodnom) stanju je bolji od Gojaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.