Majstor čeka poziv

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da se razumiješ 5% u fudbal ako tao bi da rade igra ispred hadzipogresnog pasa, a da je tahirovic osigurač, i da je cijeli problem igre što ovaj ne može prenijeti loptu ni do radeta a ne do napadača. Ne očekujes valjda da napadači dolaze kod stopera po loptu?KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:25Koliko moras biti iskompleksiran da u citavom ovom cirkusu od nase igre i ocitom citanju nase postavke ti vidis samo Hadziahmetovica, pored napada kojeg uopste nema, pored Krunica koji ne postoji na terenu, Tahirovic takodjer. Hadziahmetovic grijesi, ali je tu trci bori se. Svi lose igraju, a ti peti post o Hadziahmetovicu.
Koliko moras jadan biti?
Đe ovo u kibli dobiješ kolu od 2 litra yebem ti papke ???baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2023, 01:06
Majstor čeka poziv![]()
Ti izgleda nisi čuo za pressing gdje ovi naši a pogotovo Hadziahmet-okretan ko doner nisu znali sta ih je snašlo. Ebo te fudbaler koji nije i stanju za 45 min uputiti precizan pas ili iznijeti loptu sa svoje polovine, ali čitavih 45..tu se sva priča završava u vezi selektoramessilla je napisao/la: ↑27 mar 2023, 02:08O kakvoj svjezini pricamo ljudi nas dobili u prvom poluvremenu. Ajde da smo izgubili utakmicu u zadnjih pola sata pa da kazes bio problem svjezine. Covjece sabili nas u prvih desetak minuta kontas viktorije se igra. I onda neko ima obraza da tu svjezinu spomene u bilo kakvom kontekstu.
Jugobalija na klupi naravno glavni krivac. Pljuni me ako je sekunda potrosena na analizu protivnika. Tacno vidis da je frajer trenerski dinosaurus zaostao u vremenu i prostoru, ali to je nesto sasvim ocekivano.
Koga briga za ovo sve??GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:50
E moj Hadžibegiću.. Jadno.
Klasična priča već dugi niz godina, tačnije od Brazila. Malo ko je pametan i poznaje fudbal, navikao se na ovo. Problem naše raje je što je neobjektivna i što nikako da svari činjenicu da smo mi sami samcati goli prosjek kao reprezentacija. Kriminal u Savezu, menadžerski igrači zajedno s selektorima, hablečine od igrača koji se vucaraju po nekakvim turskim ligama i slično. Na sve to, dodajte luzerski i papanski mentalitet. Bitno je da su oni ošišani dan prije tekme, da se malo zezaju, kafe popiju, a to što ne znaju lopte iznijeti i što se izvlače na neki šatro umor, to je najmanje bitno. Bitno da se Demirović zalizao kao zadnja papčina, sve ostalo ko ebe. Strašni Hadžiahmetović odbijao i odbijao velike ponude, pa na kraju završio u mrtvom Bešiktašu.
Prihvatite da smo prosječni i da ćemo još dugo biti takvi. Ne nervirajte se bezveze. Jedna Slovačka te matira i nadigra, imaš osjećaj da si igrao protiv neke velesile.
Mow je napisao/la: ↑27 mar 2023, 03:40Evo da i ja napisem svoj zakljucak:
Bio sam na utakmici, otisao spontano, kartu kupio u putu online, niko nista nije kontrolisao od dokumenata, tenka si mogao unjeti kao na bilinom polju. Smjestio se na gostujucoj tribini koji je trebao biti zatvoren, kad nam je vec uvela UEFA sankcije, medjutim nije bio slucaj, a raja unosila sve moguce rekvizite navijacke bez problema.
Sto se tice same utakmice, slazem se da je bio kiks izaci sa istom postavkom kao protiv islanda. Odbrana je u prvom poluvremenu totalno otkazala. Svi se boje dvoboja kao da ce sudija odma svirati prekrsaj, pa cak i izvan 16erca. Ahmedhodzic kao da je sinoc proslavljao rodjendan, nervozan kao sto mozda nikad nije bio. Sanicanin dokazao zasto u patlidjanu grije klupu, kilav i bez ikakve kondicije. Milicevic vjeran svom klubu, nesiguran, ali se bajagi trudi. Šeha ni kod jednog gola nije kriv jer mu je upravo odbrana zbog neorganizovanosti ugrozila vid.
U sredini se Krunic u prvom poluvremenu nije dao primjetiti jer mu nisu dali disati. Tahirovic se malo trudio, ali i njeg su dobro drzali. Dedic opet solidno odradio svoj posao, dok se Gazibegovoc gubio u par napada. Hadziahmetovic izvan forme odkako je haman otisao u besiktas, izgleda kilavo i nepokretno kao Miske birvaktile.
Demirovic i Prevljak, ta dva momka moraju vise komunicirati jer stalno nesto jedan drugom smetaju.
Izmjene su donekle donjele svijezinu, pogotov Stevanovic, ali inace nista posebno.
Konacni zakljucak: ova utakmica protiv slovacke nam ke pokazala gdje stvarno stojimo, a protiv islanda koliko smo ustvari bili sretni nego spremni. Ima tu jos dosta posla za Rukfaša. Mozda bude bolje kad mu svi igraci budu zdravi, ali se mora definitivno kutarisati menadzerskih igraca i grijace klupa.
I za kraj: Podrska igracima, SAVEZ NAPOLjE !!!
AshburtonG je napisao/la: ↑27 mar 2023, 02:33Svakog opreznog forumasa i novinara ste ispljuvali, a sad pljujete igrace koje ste do jucer selili u London, Madrid, Minhen i ostale metropole. Tacno mi bude drago zbog ovakvih redovnih spustanja na zemlju. Gori smo od Srbijanaca sto se tice hajpa oko hrpe prosjecnih igraca.![]()
Nije, BHF nije ni transparent imao, drzeci se propisa ili im nisu dali unjeti. Navijanje dakle samo iz tog pravca, ja malo "forcao" sa ovom djecurlijom sto je bila oko mene, dakle kao inace. Raja nije skontala da Krunic igra od pocetka, toliko o tome heheReX je napisao/la: ↑27 mar 2023, 04:14Mow je napisao/la: ↑27 mar 2023, 03:40Evo da i ja napisem svoj zakljucak:
Bio sam na utakmici, otisao spontano, kartu kupio u putu online, niko nista nije kontrolisao od dokumenata, tenka si mogao unjeti kao na bilinom polju. Smjestio se na gostujucoj tribini koji je trebao biti zatvoren, kad nam je vec uvela UEFA sankcije, medjutim nije bio slucaj, a raja unosila sve moguce rekvizite navijacke bez problema.
Sto se tice same utakmice, slazem se da je bio kiks izaci sa istom postavkom kao protiv islanda. Odbrana je u prvom poluvremenu totalno otkazala. Svi se boje dvoboja kao da ce sudija odma svirati prekrsaj, pa cak i izvan 16erca. Ahmedhodzic kao da je sinoc proslavljao rodjendan, nervozan kao sto mozda nikad nije bio. Sanicanin dokazao zasto u patlidjanu grije klupu, kilav i bez ikakve kondicije. Milicevic vjeran svom klubu, nesiguran, ali se bajagi trudi. Šeha ni kod jednog gola nije kriv jer mu je upravo odbrana zbog neorganizovanosti ugrozila vid.
U sredini se Krunic u prvom poluvremenu nije dao primjetiti jer mu nisu dali disati. Tahirovic se malo trudio, ali i njeg su dobro drzali. Dedic opet solidno odradio svoj posao, dok se Gazibegovoc gubio u par napada. Hadziahmetovic izvan forme odkako je haman otisao u besiktas, izgleda kilavo i nepokretno kao Miske birvaktile.
Demirovic i Prevljak, ta dva momka moraju vise komunicirati jer stalno nesto jedan drugom smetaju.
Izmjene su donekle donjele svijezinu, pogotov Stevanovic, ali inace nista posebno.
Konacni zakljucak: ova utakmica protiv slovacke nam ke pokazala gdje stvarno stojimo, a protiv islanda koliko smo ustvari bili sretni nego spremni. Ima tu jos dosta posla za Rukfaša. Mozda bude bolje kad mu svi igraci budu zdravi, ali se mora definitivno kutarisati menadzerskih igraca i grijace klupa.
I za kraj: Podrska igracima, SAVEZ NAPOLjE !!!![]()
Jel bilo kakvo skandiranje od nasih navijaca prema Savezu itd?
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, RacioEmocionalan i 17 gostiju.