[
Pa brate imaš jedan dio naroda u CG koji se etnički izjašnjava kao Srbi šta ti je čudno na ovom dočeku
Nije jedan dio naroda, nego fakticki skoro pola drzave
To sto su mjere obezbjedjenja je vise politicki naduvano..Niko nikada iz CG u Srbiji nije imao nikakav problem, stavise pun ih je Bg, ma kako se oni izjasnjavali. Uostalom, igrao se dvomec prije par god. u LN pa nije bilo nikakvih problema...
Vjerujem da bi ti vjerovatno volio da bude kakvih incidenata, ali...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
[
Pa brate imaš jedan dio naroda u CG koji se etnički izjašnjava kao Srbi šta ti je čudno na ovom dočeku
Nije jedan dio naroda, nego fakticki skoro pola drzave
To sto su mjere obezbjedjenja je vise politicki naduvano..Niko nikada iz CG u Srbiji nije imao nikakav problem, stavise pun ih je Bg, ma kako se oni izjasnjavali. Uostalom, igrao se dvomec prije par god. u LN pa nije bilo nikakvih problema...
Vjerujem da bi ti vjerovatno volio da bude kakvih incidenata, ali...
Opet teško politiikanstvo. Hoće li onda včrs iti manje zaštitne mreže, kordon milicije i više navijača Srbije? Nije bilo problema ni na Srbija Hrvatska pa ne znači da smo u normalnim odnosima. Odnosno, jedino o ako očigledno jest normalno da svi svima međusobno smetamo
Ne znam od kuda ti ideja da pravis paralelu izmedju Srb - Cg i Srb-Hr?! Jesu li Srbija i Cg ratovali, jel' to fakticki jedan te isti narod?! 2 brata iz kuce, jedan se izjasnjava kao Srbin, drugi kao Crnogorac. Masa primjera i sta sad?! Nista, 2 bratske drzave, ne prijateljske, bratske
Sto se kordona policije tice, to je do policije, a ne navijaca. Problema na Hr-Srb nije ni moglo biti jer nije bilo gostujucih navijaca...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne znam od kuda ti ideja da pravis paralelu izmedju Srb - Cg i Srb-Hr?! Jesu li Srbija i Cg ratovali, jel' to fakticki jedan te isti narod?! 2 brata iz kuce, jedan se izjasnjava kao Srbin, drugi kao Crnogorac. Masa primjera i sta sad?! Nista, 2 bratske drzave, ne prijateljske, bratske
Nisu paralele nego opaska da bi se dogodili incidenti itekako kao što i jesu a budućnost zvezda da stignu ultra grupe i da se imalo zahuška. Nije to jedan te isti narod, a uostalom mrze se iz istog naroda ljudi, bar to mi najbolje znamo s x primjera
Pa skontaj koliko si kontradiktoran. To sto se huligani mlate, ne znaci da ostali normalan narod nije u prijateljskom ili u ovom slucaju bratskom odnosu. Delije i Grobari se skoro svaki dan mlate po Bgu, pa sta? Mlate se i Manijaci sa Fukarama, Torcida sa BBB...Kakve to veze ima sa obicnim narodom?!
Pa skontaj koliko si kontradiktoran. To sto se huligani mlate, ne znaci da ostali normalan narod nije u prijateljskom ili u ovom slucaju bratskom odnosu. Delije i Grobari se skoro svaki dan mlate po Bgu, pa sta? Mlate se i Manijaci sa Fukarama, Torcida sa BBB...Kakve to veze ima sa obicnim narodom?!
Nije. Da je tako, ne bi stalno bile takve trzavice i pizdarije. O tome se radi, ne voli ni susjed susjeda, brat brata, žena muža pa tako i mi Ex yu države i politički i narodno nismo u ljubavi nitko ni s kime. Toliko o tome. Fernando Santos pod imperativom da ne zadere odmah mandat kontra Albanaca
Nije. Da je tako, ne bi stalno bile takve trzavice i pizdarije. O tome se radi, ne voli ni susjed susjeda, brat brata, žena muža pa tako i mi Ex yu države i politički i narodno nismo u ljubavi nitko ni s kime. Toliko o tome. Fernando Santos pod imperativom da ne zadere odmah mandat kontra Albanaca
Da je tako kao sto pises, ne bi juce bilo stotine ljudi na doceku igraca, nego bi bio kordon policije oko njih, kao sto je bio u Zgu! Ne slazes se?!
Covjek poredi Crnu Goru sa Hrvatskom.
Pola cg ultras tribine je sa Cetinja to su oni kojima je sve besplatno i gorivo i karta i vecera i mnogo sta.
U realnim uslovima gdje ne bi dps krojio izgled tribine u Pg bi bilo vise navijaca Srbije jer ih i ima vise u glavnom gradu Crne Gore.
Svejedno incidenata nece biti kao sto ih nikada nije bilo, uprkos tome sto su u nedjelju izbori i sto uvijek postoji mogucnost da nekome odgovara incident.
Da je tako kao sto pises, ne bi juce bilo stotine ljudi na doceku igraca, nego bi bio kordon policije oko njih, kao sto je bio u Zgu! Ne slazes se?!
Samo što ja ne izjednačavam Srbiju i CG u usporedbi Srbije i Hrvatske već je replika da nije bilo incidenta. Naravno da se slažem, Srba u CG je veliki postotak i prilično je normalan suživot. Kvragu, tako je nadalje i u Kninu, Vukovaru ili Vojvodini među vašim i našim i to je pohvalno. Ontopic-. CG solidna, domaćin, no vi ste klasa iznad, bilo bi važno pokazuju da se to iskaže
Sto se kordona policije tice, to je do policije, a ne navijaca. Problema na Hr-Srb nije ni moglo biti jer nije bilo gostujucih navijaca...
Jedan narod ( južni slaveni) smo svi mi iz ex-yu ali smo različite nacije.
Al hajd nije bitno da ne idemo u politiku ti ako misliš da su srbi većina misli ko ti brani ( kao onaj brat što prosu za PG).
Btw tenzija će biti sigurno, pogotovo prije meča. Na meču ne očekujem jer kontam da će to biti rutinska pobjeda Srbije
Al hajd nije bitno da ne idemo u politiku ti ako misliš da su srbi većina misli ko ti brani ( kao onaj brat što prosu za PG).
Btw tenzija će biti sigurno, pogotovo prije meča. Na meču ne očekujem jer kontam da će to biti rutinska pobjeda Srbije
Tvoje želje su jedno, realnost je drugo. Srbi i Crnogorci su braća. I tako će ostati. U inat takvim poput tebe koji mrziš Srbe. Pročitan si odavno. A sad nastavi na skoro svakoj temi o politici, pa onda nakon toga tim upadicama da ne idemo u politiku. Kao što rekoh, pročitan si kao bukvar. Još da promjeniš nik, jer nema više potrebe da izigravaš Stefu. Shvatili smo.
Što se same utakmice tiče, očekujem ružn utakmicu i vjerovatno nekih bratskih 1:1, jer je grupa takva da dozvoljava i kikseve što se Srbije tiče, a nije red da se sa 6 bodova u dva meča isprate bratski Crnogorci.
Što se same utakmice tiče, očekujem ružn utakmicu i vjerovatno nekih bratskih 1:1, jer je grupa takva da dozvoljava i kikseve što se Srbije tiče, a nije red da se sa 6 bodova u dva meča isprate bratski Crnogorci.
Poznavajuci nas i kako vidim kolilo se Pixi "lize" sa Dejom, vrlo lako moguce. Cak mozda i 3 za 3...
Poznavajuci nas i kako vidim kolilo se Pixi "lize" sa Dejom, vrlo lako moguce. Cak mozda i 3 za 3...
Bilo bi puno da im 3 damo. Al jedan je pošteno.
Piksi je oduvijek dobar sa Dejom, znamo i razloge.
Tako da ipak najrealnije mi je nekakvih 1:1 ili 0:0.
Narod se po jeziku poznaje. U prilog tvrdnji ide i činjenica da za vaša maloumna prepucavanja i vrijeđanja ne treba nikakav prevodilac. Vi se sasvim lijepo razumijete, bez obzira što vam pjena na usta udara kad pokušate objasniti da se drugačiji. Niste! Jednostacno ste zalupana gomila koja služi političarima i religijskim službenicima za manipulaciju i topovsko meso.
Jednostavno ste glupi, a o tome zorno svjedoči činjenica da to ni ne primjetite.
Nastavite se klati kad bolje ni ne zaslužujete.
Tvoje želje su jedno, realnost je drugo. Srbi i Crnogorci su braća. I tako će ostati. U inat takvim poput tebe koji mrziš Srbe. Pročitan si odavno. A sad nastavi na skoro svakoj temi o politici, pa onda nakon toga tim upadicama da ne idemo u politiku. Kao što rekoh, pročitan si kao bukvar. Još da promjeniš nik, jer nema više potrebe da izigravaš Stefu. Shvatili smo.
Vidjeli smo na Cetinju 2021 kakva su Srbi i Crnogorci braca, kao i 13.jula prosle godine...ne znam samo kako mozete biti braca, a negirate postojanje crnogorske nacije i drzave, kao i crkve i jezika.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa kad su se to raspali pod southgateom? izvlačili su maximum, koristili lakši ždrijeb te gubili tijesno od boljih, a ovo im je u kontinuitetu ponajbolja era ikada
Pa kad su se to raspali pod southgateom? izvlačili su maximum, koristili lakši ždrijeb te gubili tijesno od boljih, a ovo im je u kontinuitetu ponajbolja era ikada
Kad su to izgubili od "boljih"
2018. i 2022. Na euru skoro domaćem isto lagan ždrijeb i tu su ipak bili favoriti protiv doduše odličnih Talijana
Vidjeli smo na Cetinju 2021 kakva su Srbi i Crnogorci braca, kao i 13.jula prosle godine...ne znam samo kako mozete biti braca, a negirate postojanje crnogorske nacije i drzave, kao i crkve i jezika.
Kao sto kaze nas "brat" Stefo, da ne zalazimo u politiku, a lik nicim izazvan napisa:
Kako iz Srbije forsiraju spiku da je vcrs meč dvije brstske zemlje, a ono u PG će policija od 15:00 pa do 00:00 dronovima snimati ulice
I izazva 10 postova koji nemaju veze sa fudbalom!
Znaci, covjek ima patolosku potrebu da kenja po Srbima i pravi politicke od sportskih tema i kao sto @jedan je borac rece, provaljen je odavno i nepotrebno provocira. Umjesto da prica o sastavima, prognozama itd. lik k'o padobranac uleti s nekom gluposti koja nema veze sa sportom...