Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Said Hamulic
Izvini lave za sve, dođi, trebamo te.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bolji je igrac i od Demirovica i od Prevljaka, siguran sam da bi prihvatio nekoliko lopti i napravio nesto, s tim da bi imo muda potuci se sa agresivnim Slovackim stoperima.
-
- Kontakt:
Nemoj sine ni dolazit, koji ces **** ovdje, igraj za Surinam. Trebo bi Hadzibegica slusat s klule da govpri hajmo hajmo hajmo hajmo hajmo hajmo hajmo. Saideee. :okrene se: hajmooooo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Prevlja je istovjetan igrac arminu mahalcu hodzicu...Tuzla City ga ceka
Demir nema mozga i treba mu deset sansi. Tehnika takodjer nula.
Hamula ovdje mora startovat. Ali zasad nkegov fokus mora biti na zestokim treninzima i da se nametne za minutazu u klubu, i krene zabijat golove. Ne smije sebi dozvoliti psihicko posrnuce nakon prve kusnje u klubu...Dzeko je bio u 10x tezim situacijama , kad ga je handrio debil mancini, nakon dobrih partija, pa je iz svega izasao kao pobjednik..Da li je Hamula jak u glavi ( sam talenat je nedovoljan) pokazace vrijeme, i to vrlo brzo...
Demir nema mozga i treba mu deset sansi. Tehnika takodjer nula.
Hamula ovdje mora startovat. Ali zasad nkegov fokus mora biti na zestokim treninzima i da se nametne za minutazu u klubu, i krene zabijat golove. Ne smije sebi dozvoliti psihicko posrnuce nakon prve kusnje u klubu...Dzeko je bio u 10x tezim situacijama , kad ga je handrio debil mancini, nakon dobrih partija, pa je iz svega izasao kao pobjednik..Da li je Hamula jak u glavi ( sam talenat je nedovoljan) pokazace vrijeme, i to vrlo brzo...
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Evo i za sehur, izvini Hamula! Dođi nam i spasi nas!
⚜️~⚜️~⚜️
Hamula, znamo da sehuris i citas, halali im i pojavi se u junu, spasi sto se da spasiti!
Hamulic Said je jedina osoba koja moze odvesti BIH reprezentaciju na evropsko prvestvo.
Gledam ti ovaj avatar, kako jeftino ova podmajica izgleda kod Dedića

Prava pijačarska za fizičkog, ni grb kako treba nije urađen.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Uzeo od tjelesnog dok je isao u skolu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Donio Vico sa pijace, uredno plaćeno preko KajmaČanskih ostrva.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Realno trenutno jedini koji ima neke sanse zamijeniti Dzeku. Hamulic ima slicne karakteristike sa Edinom, dobro igra glavom, samo je puno brzi i pokretljiviji od Dzeke. Prevljaka i Kodru ne bih komentarisao, jer oni su dostigli vrhunac i sad mogu samo jos losije igrati.
ovaj mali treba prvo uvezati 90 minuta u tuluz da bi se uopste mogo staviti u istu recenicu sa edinom.retromoos je napisao/la: ↑27 mar 2023, 12:27Realno trenutno jedini koji ima neke sanse zamijeniti Dzeku. Hamulic ima slicne karakteristike sa Edinom, dobro igra glavom, samo je puno brzi i pokretljiviji od Dzeke. Prevljaka i Kodru ne bih komentarisao, jer oni su dostigli vrhunac i sad mogu samo jos losije igrati.
menstrual
-
- Kontakt:
Dovite, molite see... u ovom Mjesecu kada se dove primaju da Said odigra par utakmica i zabije par golova do juna da ne gledam onog Prevljaka više.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Hvalite ovog malca na osnovu drugih objava, kladim se da ga više od pola vas nije gledalo ni minute ne računajući kompilacije na You Tube
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Haj sto ne gledamo/gledaju mi forumasi. Problem je sto igrace ne gleda ni selektor koji je za to placen.

@igrajlopte 🐦
Kakav selektor, on i dalje misli da su Lulić i Višća potencijalni reprezentativci.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
I ovog hvalite dok ne debituje, vec na poluvremenu debija ocekujem yebavanje svega momku do osmog koljena.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."