Ko i Samadrzicu Njemacka sto receVarg je napisao/la: ↑27 mar 2023, 13:33kasniš 6 dana, mi smo mu i dalje jedina opcijaMunjirkaPFC je napisao/la: ↑27 mar 2023, 13:16Kakve se ovde mastarije i ludorije o Kovacevicu pisu![]()
Kome nije jasno o Kovacevicu: od 3:07 do 3:42![]()
Sta kaze, odbili Kovacevica![]()
Pa neki pisu da nece moc upast u prva tri zbog Dmitrovica, Svilara, Rosica...![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
MunjirkaPFC
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
-
Hansestadt
- Kontakt:
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Nikad glupim Gigovicima i Huseinbasicima u glavu sta su oni za svedjanje i svabe i kako gledaju na njih
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
S tim receno, ovo nisam do sadao vidio. Kakvo ludilo.
hudi naši dijasporci koji nasjedaju na priče da se nacionalnost ne stiče rođenjem i porijeklom, već je eto 2023. i to razmišljanje više ne postoji, sad su svi nijemci, šveđani.. ahaha
Tuzno je to kada upoznas takve ljude vani. I jos tuznije koji se stide svog porijekla pa po raznim profilima i slicno vidis nece ni da napisu odakle su.Varg je napisao/la: ↑28 mar 2023, 10:33zamisli moras uvjeravati nekog da predstavljas tu državu koliko i on 'domaći'![]()
hudi naši dijasporci koji nasjedaju na priče da se nacionalnost ne stiče rođenjem i porijeklom, već je eto 2023. i to razmišljanje više ne postoji, sad su svi nijemci, šveđani.. ahaha
Ja se sav ospem kada cujem "meni je/njemu je drzava X dala sve" pa eto zbog toga logicno da igra za tu reprezentaciju.
To ces samo cuti od uhljupa koji je citav zivot na socijali i koji zivi od plate do plate. Dala je qurac moj. Dok sam odrastao nisam vidio roditelje godinama jer su radili x poslova dnevno i borili se za svoju egzistenciju i da stvore dobar zivot.
Mala digresija, izvanjavam se.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma u pravu si. Ja sam licno imao priliku upoznati Anderssona kada je prije par godina dolazio u Malme na stadion MFFa i druzio sa novinarima. Solidan je lik samo je pod ogromnim pritiskom. A ovdje je se sam zakopao. Sam pao sam se ubijo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 mar 2023, 19:34Ma nije ovo Andersson uopste u tom smislu rekao, bezveze se odigralo na kartu nacionalnosti. Koliko ja vidim iz ovog, optuzio je Djordjica da mu je prioritet Karlsson, a ne svedska reprezentacija.
Ali necemo vise o tome na ovoj temi.
Buducnost super,imat ce se sta pratit
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Hansestadt
- Kontakt:
Pa sta mu je FIFA kriva sto nema lik uslove za promjenu drzavljanstvaHansestadt je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:15Vladan Kovačević tužio FIFA-u nakon odluke da ne može branit za Srbiju
![]()
![]()
![]()
Glupan
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Hansestadt
- Kontakt:
NOVI ORAO NA METI EVROPSKOG GIGANTA! Piksi ga "UKRAO" za Srbiju, a sada pregovara sa VELIKANOM!DamirT je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:29Pa sta mu je FIFA kriva sto nema lik uslove za promjenu drzavljanstvaHansestadt je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:15Vladan Kovačević tužio FIFA-u nakon odluke da ne može branit za Srbiju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glupan
Kurko sto bi se reklo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne sumnjam da će sektaši sa Koševa poletit opet da ga brane i prizivaju u reprezentaciju. Vrati se vladane volimo te nema veze što si chetnik i što ti je krivo što ne mozes za maticu branitHansestadt je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:15Vladan Kovačević tužio FIFA-u nakon odluke da ne može branit za Srbiju
![]()
![]()
![]()
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Kakvo odsustvo digniteta, prestrasno. Ali ruku na srce, dosta mu je i pitara yebalo mater.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:39Ne sumnjam da će sektaši sa Koševa poletit opet da ga brane i prizivaju u reprezentaciju. Vrati se vladane volimo te nema veze što si chetnik i što ti je krivo što ne mozes za maticu branitHansestadt je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:15Vladan Kovačević tužio FIFA-u nakon odluke da ne može branit za Srbiju
![]()
![]()
![]()
![]()
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, ajaca, Alucard, ANamelessGhoul, aqarius, ArtemisFowl, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavariapivo, Beli98, boki86, bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, Daduli, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, deda, delko, denza, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, ELDIABLO20, Enigmaa, enobarca, exampLe., farenhajt, feniksptica, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, GIBRA, Goalgetter, greenwood, Grk1234, guillermo, HariTz, Hazre, IgmanskiVukovi, Iniesta12, invincible1921, James1987, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, Kljukusar, Kylian, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lynx, MacArsla, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Marsal, Matterhorn22, mercurial, Micron, miguelramos, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, Napapijri, nebeskasila, Paromlinac, PeppermintSA, Proximic, RajvoSa89, Rio12345, rossonero85, s4mke, safun79, sagitarius, SanaBosna, seha77, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, soccerfan, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, tobaccos, unavita, Venom, VensanKasel, visarionovich, Wisey, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 970 gostiju.