Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Od onih jeftinijih, nekako mislim da bi vama Marko Nikolić itekako dobro došao. Dobar taktičar i neko ko zna napraviti rezultat. Pod uslovom da se pusti da radi i da bude samostalan.
-
- Kontakt:
Pa Espanyol je, kao što mu samo ime kaže, prošpanski orijentisan klub. Zato nije nikakvo čudo da je to vjerovatno jedini stadion u Kataloniji na kojem Španija može igrati.AstralChill je napisao/la: ↑27 mar 2023, 11:2127.03.2022, Spanija protiv Albanije, prijateljska utakmica u Barceloni. Doduse nisu igrali na Camp Nou nego na stadionu gradskog rivala Espanyola:
Ali u pravu si generalno, prije toga 18 godina nisu igrali u Kataloniji a u Bilbaou zadnji put 60-tih.
Šanse da dođe Nikolić su minimalne, milion je razloga.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Stadion Espanola nije u barceloni nego u Cornella de llombregat nekih 25 km od barcelone.. tu su gradovi tipa lhopitalitet, Cornelia, El prat de llombregat koji su izgradzeni za vrijeme franca I gdje su planski naseljavani spanci...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 mar 2023, 12:28Pa Espanyol je, kao što mu samo ime kaže, prošpanski orijentisan klub. Zato nije nikakvo čudo da je to vjerovatno jedini stadion u Kataloniji na kojem Španija može igrati.AstralChill je napisao/la: ↑27 mar 2023, 11:2127.03.2022, Spanija protiv Albanije, prijateljska utakmica u Barceloni. Doduse nisu igrali na Camp Nou nego na stadionu gradskog rivala Espanyola:
Ali u pravu si generalno, prije toga 18 godina nisu igrali u Kataloniji a u Bilbaou zadnji put 60-tih.
Po nacionalnom kljucu Hrvati imaju pik za slj.selektora,ocekujte nekog Jugohrvata 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vrijeme je za Blaža Sliškovića ponovo. Nije odavno bio.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Prioritet svih prioriteta treba biti da kandidati za selektora rade IQ test. Ako je rezultat ispod 130 -- ispada iz konkurencije. Uz izuzetak Cire Blazevica, nas su uvijek vodili mentalno potkapacitiran ljudi. Nek bude i nacionalni kljuc, i korupcija, i menadzerski igraci, i sve ostale pizdarije, samo mi nemojte vise da idiote gledam na klupi ko Boga vas molim.
1921
Ma jedino Petkovic
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Aj tinks its not gud opcija.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 mar 2023, 16:08Vrijeme je za Blaža Sliškovića ponovo. Nije odavno bio.

@igrajlopte 🐦
Ne bi me cudilo ako Jado Vlagodic, nakon sto ostavi Slogu u Pl, bude sljedeca opcija

-
- Kontakt:
Sve su to previse optimisticne najave. Kad ode Faruk, oept ce se pricati o Mesi i Papetu. I sve tako u krug dok su zivi njih trojica.
1921
- 7Aprildomemoj1
- Kontakt:
Ako mora biti Croata, šta je sa Slavenom Musom ? 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
Bas me zanima kad umru njih dvojica koga ce izvalit ondaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 mar 2023, 17:30Sve su to previse optimisticne najave. Kad ode Faruk, oept ce se pricati o Mesi i Papetu. I sve tako u krug dok su zivi njih trojica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bitno je da ispuni dva kriterija:DamirT je napisao/la: ↑27 mar 2023, 17:32Bas me zanima kad umru njih dvojica koga ce izvalit ondaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 mar 2023, 17:30Sve su to previse optimisticne najave. Kad ode Faruk, oept ce se pricati o Mesi i Papetu. I sve tako u krug dok su zivi njih trojica.
1) Glup
2) Igrao Jugoslovensku ligu
Znaci ima kandidata, ali prvo da se ova trojica jos koji put izredaju.

1921
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Neće Barba nikad biti selektor dok je ovaj smrad na čelu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Sergej Jakirovic bi bio najbolja opcija
Barbarez, "all in"

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Barbarez ima puno protivnika iz raznih razloga, a svi oni imaju vrlo jak argument, da Barbarez sa 50+ godina nema ni dana trenerskog iskustva.
Ja bi ga volio vidjeti na klupi Bih, ali to nažalost postaje deplasirana priča.
Ja bi ga volio vidjeti na klupi Bih, ali to nažalost postaje deplasirana priča.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Bio je Robert Prosinecki katastrofa igra bio je Dusko Bajevic propast ziva bio je Mesa Bazdarevic isto amaterizam jedino Petev je vratio igrace na kolosijek poceo da pravi timsku igru i neki svoj potpis da daje
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, jasmin10, Serha i 21 gost.