Placi komsija nije da nisi navikao.
Karamo turke i ostavsinu i orginale

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Placi komsija nije da nisi navikao.
Golmani teško rade transfere, pogotovi golmani u top europskim klubovima. Svaka druga pozicija može čekat priliku s klupe i neke minute, a golman može osijediti čekajući.
Zato sto ljudi u Dinamu pametno rade nije im bitno samo uzeti lovu za igraca vec imati i jaku ekipu.
Ja upravo o tome pričam, kakvi se inače penali sviraju, ovaj je imao elemenata da se svira...JonSnow je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:40Kažem, sviralo se štošta u zadnje vrijeme, tako da me ne bi čudilo i da je ovo svirao, ali to ne znači da je ovo penal.
Ma ne mora, lijepo je vidjeti da neko od relativno slabijih klubova može zadržati tako kvalitetnog pojedinca u svojim redovima ali opet u jednu ruku i čudno kad uzmeš u obzir današnji fudbal i da je sve trgovinaMunjirkaPFC je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:51Livakovic je jedan od najboljih evropskih golmana, pricajte sta hocete.
I zar nije bolje da brani u Dinamu sto duze, zar mora sve sto valja zavrsit u 15 najbogatijih evropskih klubova?
To nešto fali Dinamu, pa da ne brani tamo i dalje ?
Po meni malo slabija verzija Dražena Ladića, (stariji će se sjetiti).Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:54Ma nedostaje mu to vladanje svojim prostorom, igra nogom
Shot stopping odličan, 1 na 1 situacije i to, ali jednostavno kao nekompletan golman nije dovoljno atraktivan najjačim klubovima
Drugi De GeaOldFashioned je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:56Po meni malo slabija verzija Dražena Ladića, (stariji će se sjetiti).Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:54Ma nedostaje mu to vladanje svojim prostorom, igra nogom
Shot stopping odličan, 1 na 1 situacije i to, ali jednostavno kao nekompletan golman nije dovoljno atraktivan najjačim klubovima
Popriličan kikser je Livaković, (napreduje i na tom polju), ali zato ove nemoguće situacije često vadi.
A fali jakih utakmica.
Mozda Dominik Livakovic nije previse impresioniran Elcheom, Cadizom, Bochumom, Augsburgom i slicnim trabant klubovima.JonSnow je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:58
Koliko god HNL bila zanimljiva zadnjih par godina i dalje je Dinamova privatna prčija.
Nije isto braniti svaki vikend u španskom, engleskom ili njemačkom klubu protiv jakih klubova, i u Dinamu protiv Slaven Belupa i Istre, uz svo dužno poštovanje svim gore navedenim.
Edit: Na kraju krajeva, ni zarada nije ista.![]()
Hebo ..majku ..pa kako ti ne dosadi sa tim nacionalističkim trolanjem više...ja da tako razmišljam nikad,ama nikad nebi došao na bosanski forum...bio bih na nekom Hrvatskom i fino raspravljao o svojoj tj.njihovoj repciAntipolitika3 je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:47Placi komsija nije da nisi navikao.
Karamo turke i ostavsinu i orginale![]()
Nisam ni rekao da mora bit ipresioniran, samo navodim činjenice.let3 je napisao/la: ↑28 mar 2023, 23:02Mozda Dominik Livakovic nije previse impresioniran Elcheom, Cadizom, Bochumom, Augsburgom i slicnim trabant klubovima.JonSnow je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:58
Koliko god HNL bila zanimljiva zadnjih par godina i dalje je Dinamova privatna prčija.
Nije isto braniti svaki vikend u španskom, engleskom ili njemačkom klubu protiv jakih klubova, i u Dinamu protiv Slaven Belupa i Istre, uz svo dužno poštovanje svim gore navedenim.
Edit: Na kraju krajeva, ni zarada nije ista.![]()
Ladic je branio na mahove vrhunski. U Italiju ludi Osim ga ni ne povede, a najbolji jugoslovenski golman tada bio. Onda posle vrhunske i iduce sezone i jos par, polako godinama padao, pred Francusku hrvatska javnost htjela Mrmica, a Drazen bude onda jedan od najboljih golmana na mundijalu. Da bi vec sledeci ciklus ukopao Hrvatsku.OldFashioned je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:56Po meni malo slabija verzija Dražena Ladića, (stariji će se sjetiti).Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:54Ma nedostaje mu to vladanje svojim prostorom, igra nogom
Popriličan kikser je Livaković, (napreduje i na tom polju), ali zato ove nemoguće situacije često vadi.
Ha ja, treba da napusti evropske utakmice koje redovno igra sa Dinamom (LP), da pređe u neki Levante ili Mainz i da se tamo bori za opstanak, ali ce zato imat pune ruke posla i braniti u jacim utakmicama, protiv jacih klubova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.