Ne treba se praviti od njega crna ovca, on to jeste. Bio je ko Bog voljen, zasluzio postovanje i ljubav navijaca, sin jedne od najvecih legendi Kluba i popisao se na sve to zarad nekih interesa. Fuj!jointunija je napisao/la: ↑28 mar 2023, 12:21Nipošto,ovde se o tom u decembru pisalo,uplatiš mu nešto,čisto da ga skineš sa grbače,al jok,ne uplati ništa(nekim jesu)i kad dođe 5 do 12,ajme meni.Zvornicka je napisao/la: ↑28 mar 2023, 11:35I sta hoces da kazes, da je pravi momenat za potrazivanje novca tik pred finalni rok za licenciranje? Treba djubre isplatiti sto prije i **** ga jednom za sva vremena! Ne mogu da vjerujem da je ovako nisko paojointunija je napisao/la: ↑28 mar 2023, 09:55
Ovde se radi o platama,za koje je postojao dogovor i temini za isplatu,međutim klub nije ispoštovao ni jedan dogovor,zavlačili li ga očigledno,a imali smo lovu.Diglisić,Manijaci,Amir,opština,kanton….
Ili neko namjerno opstruiše dogovore(a tako izgleda)ili su toliko nesposobni,drugog nema.![]()
Gledaj širu sliku,totalno ne potrebno se dovodimo u ove situacije,ili neko namjerno pravi od lika crnu ovcu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
30 hiljada mu je uplaceno pocetkom prosle godine tokom licenciranja, pa je nedavno naplatio neku kamatu u iznosu od 60 hiljada. Sad mu je isplaceno 130 hiljada. 220 000 manje vise za oko godinu dana. Ostalo je jos 200 hiljada nekakve posudbe i to je to sto se najtrofejnijeg tice.
Mojne mi kuknjave sa Leotarom tipa.Sudije teren ovo ono.Uzimamo ih lagano 2-0 uz jedan penal za nas.Nemojte kukat nije tekma ni pocela.Pustit ih da se razmasu a onda Stila duga lopta za Hamu koji rutinski zavrsava akciju.Koji ba Leotar.
- jointunija
- Kontakt:
Pa valjda je normalno na dunjaluku da naplatiš zarađeno,ne kontam o kakvim interesima pričaš.I tebi i meni je interes da naplatim svoju platu,ne kontam.Zvornicka je napisao/la: ↑29 mar 2023, 00:06Ne treba se praviti od njega crna ovca, on to jeste. Bio je ko Bog voljen, zasluzio postovanje i ljubav navijaca, sin jedne od najvecih legendi Kluba i popisao se na sve to zarad nekih interesa. Fuj!jointunija je napisao/la: ↑28 mar 2023, 12:21Nipošto,ovde se o tom u decembru pisalo,uplatiš mu nešto,čisto da ga skineš sa grbače,al jok,ne uplati ništa(nekim jesu)i kad dođe 5 do 12,ajme meni.
Gledaj širu sliku,totalno ne potrebno se dovodimo u ove situacije,ili neko namjerno pravi od lika crnu ovcu.
Sasvim normalan proces.Opet ponavljam nije ni trebalo doći do ovog ali neko se pravi pametan.
Neko te pravi budalom mjesecima a ti trebaš klepiti ušima,ma hajde molim te.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- jointunija
- Kontakt:
Pokazaće vrijeme,važno je da se riješilo.Hajmo mi na tribine podržati ekipu.Naprijed Željo,samo naprijed,gdje ti igraš tu smo mi….1921boy je napisao/la: ↑28 mar 2023, 17:57Kako su se odnosili prema potencijalnom investitoru i ulagaču, ništa me ne čudi, pa ni to da je možda čak bilo i sa namjerom od strane tih nekih ljudi, iz dana u dan, sumnje postaju ozbiljnije.jointunija je napisao/la: ↑28 mar 2023, 09:55Ili neko namjerno opstruiše dogovore(a tako izgleda)ili su toliko nesposobni,drugog nema.
Sad će doći neki tinkivinki da kaže da nije zaradio toliko. Evo samo čekam. A onda ide lala i po ...
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ko propušta Leotar zbog kartona?
-
- Kontakt:
Santos i Sehic koliko ja znam
Mada ima ih jos kojima
Prijeti suspenzija
Moraju se paziti protiv Leotara
-
- Kontakt:
Sutra i cetvrtak od 12 do 18 uplate za gostovanje
Cijena 33 km prijevoz i 5 km karta
Cijena 33 km prijevoz i 5 km karta
- jointunija
- Kontakt:
Kosorić,Hodžić,Beća,Štilić,Amoah,Hodžić 99Manijakalnost99 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:45Santos i Sehic koliko ja znam
Mada ima ih jos kojima
Prijeti suspenzija
Ne govorim ja za platu nista, naravno da je treba dobiti, ali moze se za to sacekati neki bolji momenat. Njemu sigurno nije nevolja za novac, a zna da Klub nema isti.jointunija je napisao/la: ↑29 mar 2023, 10:21Pa valjda je normalno na dunjaluku da naplatiš zarađeno,ne kontam o kakvim interesima pričaš.I tebi i meni je interes da naplatim svoju platu,ne kontam.Zvornicka je napisao/la: ↑29 mar 2023, 00:06Ne treba se praviti od njega crna ovca, on to jeste. Bio je ko Bog voljen, zasluzio postovanje i ljubav navijaca, sin jedne od najvecih legendi Kluba i popisao se na sve to zarad nekih interesa. Fuj!jointunija je napisao/la: ↑28 mar 2023, 12:21
Nipošto,ovde se o tom u decembru pisalo,uplatiš mu nešto,čisto da ga skineš sa grbače,al jok,ne uplati ništa(nekim jesu)i kad dođe 5 do 12,ajme meni.
Sasvim normalan proces.Opet ponavljam nije ni trebalo doći do ovog ali neko se pravi pametan.
A sto se interesa tice, znas ti dobro koji su interesi, samo se lud pravis.
Vazda ce oko nas i Amara biti prica o dugovima i kamatama. Da li mu je rijeseno potrazivanje vezano za licencu? I da li je licenca upitna?
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Mulalic propusta
Koji bolji momenat? To su pare od prije dvije godine, obećano mu da će se isplatiti u ratama, nije. Niko ga ne kontaktira tokom čitave godine vezano za taj dug......Zvornicka je napisao/la: ↑29 mar 2023, 13:20Ne govorim ja za platu nista, naravno da je treba dobiti, ali moze se za to sacekati neki bolji momenat. Njemu sigurno nije nevolja za novac, a zna da Klub nema isti.jointunija je napisao/la: ↑29 mar 2023, 10:21Pa valjda je normalno na dunjaluku da naplatiš zarađeno,ne kontam o kakvim interesima pričaš.I tebi i meni je interes da naplatim svoju platu,ne kontam.
A sto se interesa tice, znas ti dobro koji su interesi, samo se lud pravis.
Realno, šta bi ti uradio?
-
- Kontakt:
Previse kartona fktjointunija je napisao/la: ↑29 mar 2023, 13:06Kosorić,Hodžić,Beća,Štilić,Amoah,Hodžić 99Manijakalnost99 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:45Santos i Sehic koliko ja znam
Mada ima ih jos kojima
Prijeti suspenzija
- manijacikonjic87
- Kontakt:
bit ce teska utakmica sigurno.. ocekujem i navlacenje sudijske trojke ali po kvaliteti 3 boda ne smiju doci u pitanje.. vrlo je bitno sto ranije zabiti gol.. volio bih da Amoah ponovo zabije vidjelo se protiv sloge koliko mu je znacio pogodak..
nas najveci hendikep izostanak santosa ali kad uzmem u obzir teren u trebinju i njihove mesare mozda je i bolje sto ce ovu preskocit..
I NOŽEM I LANCEM I PAJSEROM U GLAVU
UDARI RAZVALI ZA ŽELJINU SLAVU !
negoo.. izgleda derbi opet u zenici hah.. kako kazu nista od koseva do sl sezone.. kakav amaterizam.. unistise najvecu utakmicu bh fudbala..
nas najveci hendikep izostanak santosa ali kad uzmem u obzir teren u trebinju i njihove mesare mozda je i bolje sto ce ovu preskocit..
I NOŽEM I LANCEM I PAJSEROM U GLAVU
UDARI RAZVALI ZA ŽELJINU SLAVU !
negoo.. izgleda derbi opet u zenici hah.. kako kazu nista od koseva do sl sezone.. kakav amaterizam.. unistise najvecu utakmicu bh fudbala..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Ja sam kontao da nam je Handžić zabio više golova u karijeri i provjerim kad ono samo 2 gola u 19 utakmica. Vjerovatno sam bio pod tim utiskom jer nam je oba gola u nevakat uvalio, jedan kad smo igrali sa Zrinjskim 2:2 na Grbavici i u zadnjim minutama nam uvali gol, a drugi gol nam je zabio prošle sezone protiv Radnika na Grbavici za 1:1 u onoj utakmici nakon što nas je napustio Ivica Osim, isto u zadnjim minutama.Bersaga je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:50Zadnjih 10 naših duela, imamo omjer 8 pobjeda i 2 remija. Handžić nije bio u rosteru protiv Borca, volio bih da ne bude ni u subotu.braco je napisao/la: ↑28 mar 2023, 22:12Još koji dan i vraća nam se Željo.![]()
Protiv Leotara bi mogla biti klasična premijerligaška utakmica. Tvrd domaćin koji je izgubio samo 3 utakmice kući i to sve 3 rezultatom 0:1 (protiv nas, Borca i Posušja), vjerovatno loš teren na kojem će odskakati lopta i domaćin koji u nekim utakmicama na Policama imao itekakvu sudijsku protekciju kao u onoj nedavnoj protiv Igmana ili u onoj u prvoj polusezoni kad su dobili Širokog 1-0, a prema natpisima medija, neki igrači Širokog su u suzama napustili teren kakva je krađa bila.
Znamo da nema Santosa i Šehića zbog kartona, a sigurno će ih zamjeniti Amoah i Galić, tako da bi mogli gledati istu postavu protiv Leotara kao u nedavnoj kup utakmici sa njima. Jedino ne znam da li će se Edis odlučiti za Krpića ili Aru. Također nam se vraća Mekić nakon suspenzije protiv Sloge.
Utakmica bi mogla ličiti na onu prvu u kojoj smo ih dobili kad je jedan prekid presudio Leotaru, tačnije gol Hodžića mlađeg iz kornera ili možda kao nedavno ona utakmica u Modriči gdje je jedna majstorija prelomila utakmicu.
Kao što sam napisao neki dan, ovo kolo Tuzla City dočekuje Borac i Zrinjski dočekuje Širokog, tako da uz naša eventualna 3 boda protiv Leotara i kiks konkurenata, mi bi mogli dobro profitirati. Široki nam bježi 1 bod, a Borac 3 boda.
Kada bih mogao birati, volio bih da jedan od napadača Krpić/Ara, zavisi koji bude igrao, postigne gol protiv Leotara radi samopouzdanja, pogotovo pred ovako težak raspored.
"Imam ti ja čovjeka u Trebinju, sredit ćemo nešto".
Čovjek:Bitan faktor će biti i dolazak Manijaka, dodatni vjetar u leđa
![]()
![]()
Ove sezone nam je Leotar dao 2 gola, a nijedan nije bio iz neke akcije već u onoj prvoj utakmici na Grbavici nam centaršut Todorovića uđe u gol, a drugi ovaj nedavno u kupu je bio eurogol Ačimovića.
-
- Kontakt:
Sta ovo niko ni rijeci po pozajmici da se parazit kluba isplati privremeno 

Od legende do osobe kojoj ce se zvizdati svaki put kada bude na Grbavici.
Po bodove u Trebinje
Po bodove u Trebinje